Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

günaydınlar... bende bodrumda oturuyorum burada heryere afişini asmışlar görünce bi duygulandım:gitme: sormayın.ilk defa bi sinama filmi afişinden bu kadar etkilendim geçtim karşısına uzun uzun baktım.sonrada güldüm halime ah edwardd hep senin yüzünden offff bende en geç 21 solandayım :lepi::lepi:

azram ben de çok heyecanlıyım geçsin artık günler
tv de reklamlarını görünce bile heyecanlanıyorum 1 senedir bu anı bekliyorduk kızlar tadını çıkaralım
film 2.5 saat sürecek epey uzunca ve tatmin edicikaydirigubbakcemile2

2 buçuk saat yetmez ama olsun ona da bin şükür
çoook bekledik

oooy uzun zaman oldu kızlar bu topiğe gelmeyeli :hulya:
sonunda büyük gün yaklaşıyor ve ben sevgilimle gidiciğim sanırımdelikafadulden
yanlız onun yanında rahatça salya sümük olamam gibi geliyor
yoksam onu ekip tek başımamı gitsem naniknanik
hehehe

amanınn bu filme sevgiliyle gidilir mi naptın senn kaydirigubbakcemile3
sevgilim beni bu filmde ağlarken görse tuhaf tuhaf bakar heralde saçmaladığımı düşünür
ben kesin ağlıcam kızlar ya mafoldumben

En Seksi Vampir

Twilight serisinin yıldızı Ashley Greene, Maxim dergisinin Aralık 20909 sayısına kapak oldu.

Twilight serisinin yıldızı Ashley Greene, Maxim dergisinin Aralık 20909 sayısına kapak oldu. Son dönemin en popüler filmlerinden Twilight'ta Alice Cullen karakterini canlandıran Ashley Greene, dergiye verdiği röportajda oynadığı karakterden ve filmdeki dövüş sahnelerinden bahsetti. "Alice rolünü ne kadar istediğimi anlatamam. Rolü alabilmek için çok çalıştım. Karakterim Alice çok tatlı, seksi ve öldürücü bir vampir. Bana rolü aldığımı söylediklerinde kendimi kaybetmemek için çok çaba harcadım." Eclipse'in dövüş sahnelerinde yer alan ve bunun için uzun süre dövüş dersi alan Ashley, hayalinin bir James Bond filminde oynamak olduğunu söylüyor.

amanınn bu filme sevgiliyle gidilir mi naptın senn kaydirigubbakcemile3
sevgilim beni bu filmde ağlarken görse tuhaf tuhaf bakar heralde saçmaladığımı düşünür
ben kesin ağlıcam kızlar ya mafoldumben

ehuehuehu napayım takılacak peşime büyük olasılıkkaydirigubbakcemile
baileys takıl peşime beraber gidelim anacım

kızlallll az kaldı film geliyorr heycan durumları nasıl bakeeemmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…