Bizim topiğimiz hiç bu kadar aşağılara düşmezdi ama yaamafoldumben
Her zaman en üstte olurdumafoldumben
Filme 9 güncük kaldı nerdesiniz kızlar.
Edward'a Jacob'a Volturilere aşka acıya ayrılığa kavuşmaya az kaldı...
Bizim topiğimiz hiç bu kadar aşağılara düşmezdi ama yaamafoldumben
Her zaman en üstte olurdumafoldumben
Filme 9 güncük kaldı nerdesiniz kızlar.
Edward'a Jacob'a Volturilere aşka acıya ayrılığa kavuşmaya az kaldı...
kızlar buraya bakıyorumda bu film gerçekten iyi gişe yapacağa benziyor :) bende sinemada izlemeyi düşünüyorum . oh ne güzel az kalmış ...
evt cnm gişe ki ne
rekor yapacak:hooray:
tüm dünya bekliyor
bu arada sana tavsiyem ilk film olan alacakarnlığı bu filmden önce izlemni tavsiye ederim
nede olsa başlangıç o
evde izle önce yada netteyerimseniben
canım biliyorum , izledim onu çok önceden :) serilere ortasından asla girmem hehe :)) ilk filmi dvd de izledim Edward 'ı beyazperdede görmediğime üzüldüm , neyse telafi etmiş olurum bu sefer :))))
bu arada prensesim bana şöle güzel bir korku yada gerilm tarzı
hatta iliklerime kadar hissedecğim bi film sölermsn
film 3D olsada Edwarda yakın olsak ne güzel olurdu diymi :) ben en son Up a gittiğimde 3d Johhny Deep in film tanıtımını göstermişlerdi Johhnyle yakın temasa girmiştim ,süperdi kaydirigubbakcemile3
kuzum korku filmlerini çok sevmememe ve korkmama rağmen REC filminde iliklerime kadar korktum ,gerildim ( ama tek başına ışıkları kapatıp izlemelisin) yüksek tansiyonda gerilim olarak iiyi bir filmdi sılam ama vahşet içeriyor uyarmış olayım...
yüksek tansiyonu izledim
vahşet ve erotzm içeriyor hmde sapıkça :jeyyar:
bu REC i kaç yer sordum bulamadım
bulduğum ilk yerde izleyeceğim
saol cnmm tavsiyen içiin
bu arada ahhh ahhh ed i 3D olarak izlesek bn dahil bi çok kişi orda yıkılır bayılırız
dayanamaaaaaam
ona o kadar yakın olup o soğukluğunu duymamak çok acı
dailahın geri dönme şansı yokmu...
kızlar az kaldıııııııııııı
edopuyorumnanaktan
daliahla ilgili ne kadar mesaj yazdıysam hepsi silindi. daliah nerde bilen var mı?
kızlar az önce daliah la rezervasyonlarımızı yaptırdık. 22 kasım bakırköy capacity saat 13.45 . burdan nedense bir türlü toplaşamadık diye biz msn den hallettik.. eğer bu gün ve saat sizin için uygunsa netten rezervasyonlarınızı yapın.. yanyana seyredemesek de sinema çıkışında dedikodusunu yaparızkaydirigubbakcemile3
kızlar capacıtydemı gıdıyosunuz süpermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?