• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

aşırı heyecanlıyım yeni ayı yeniden okuyorum şimdiden girdim ağlama modlarına mafoldumben

evet ağlayacaz bolcana ama yine şanslısınız hemen filmi izlemye gitceksiniz
ama ben internete düşmesini bekliceemmm mafoldumben mafoldumben ne acı demii mafoldumben mafoldumben mafoldumben

avatarına baktıkca içim kıyılıyor yaa :kedi:

azram ben de çok heyecanlıyım geçsin artık günler
tv de reklamlarını görünce bile heyecanlanıyorum 1 senedir bu anı bekliyorduk kızlar tadını çıkaralım
film 2.5 saat sürecek epey uzunca ve tatmin edicikaydirigubbakcemile2

2,5 saat mi sürecekmiş çok sevindim yaaa:lepi:
Öbür film 2 saatten çok az fazlaydı bunun daha uzun olmasına çok sevindiimmmm baileysim çook:lepi:

oooy uzun zaman oldu kızlar bu topiğe gelmeyeli :hulya:
sonunda büyük gün yaklaşıyor ve ben sevgilimle gidiciğim sanırımdelikafadulden
yanlız onun yanında rahatça salya sümük olamam gibi geliyor :delphin:
yoksam onu ekip tek başımamı gitsem naniknanik
hehehe

amanınn bu filme sevgiliyle gidilir mi naptın senn kaydirigubbakcemile3
sevgilim beni bu filmde ağlarken görse tuhaf tuhaf bakar heralde saçmaladığımı düşünür
ben kesin ağlıcam kızlar ya mafoldumben

Bende sevgilimle gidiciim. Ve baştan söyledim ben ağlayacağım haberin olsun diye:roflol:
Edfırt hayranı olduğumuda biliyor:roflol:
Sağ salim atlatırsak filmi:roflol:

bende nişanlımla gidicem :kedi:

opuyorumnanaktan Ne olursa olsun güzel olacak:utangac:

nehirim canım opuyorumnanaktan

saat 13.30 seansına bilet aldım bir sonraki seans 16.30 du sanırım
benim tahminim 2,5 saat civarı inş. daha uzundur bol bol izleriz edfırtımızı mafoldumben
valla ben sevgilimle rahat edemezdim çünkü çenesi kapanmaz durup durup kötüler edfırtı
mümkünse pek konuşmayacak bir partner istiyorum yanımda heralde annemle giderim kaydirigubbakcemile3

nehirim canım opuyorumnanaktan

saat 13.30 seansına bilet aldım bir sonraki seans 16.30 du sanırım
benim tahminim 2,5 saat civarı inş. daha uzundur bol bol izleriz edfırtımızı mafoldumben
valla ben sevgilimle rahat edemezdim çünkü çenesi kapanmaz durup durup kötüler edfırtı
mümkünse pek konuşmayacak bir partner istiyorum yanımda heralde annemle giderim kaydirigubbakcemile3

Canımmmopuyorumnanaktan

hadi yaa süpermiş canımmm..Arası 3 saatse kesin 2,5 saat vardır.Çok sevindim.
:roflol:
Bizde şimdi sevgilimlen gidince annem yalnız kaldı.
Oda bayramda babamla gidecekmiş:roflol: Bu arada gündüz gidemiyorum çünkü işe girdimgamyoncuiremsu Çok ani oldu salı başlıyorumvereliniortak

kızlar capacıtydemı gıdıyosunuz süpermiş

bu arada daliah ile görüşen arkadaşlar kendisine çok slm söleyin lütfen o yok diye buraya giresim gelmiyor çok severim kendisini mafoldumben

ben pazar kendisini görüciiiim inşallahh....kaydirigubbakcemile2

oooy uzun zaman oldu kızlar bu topiğe gelmeyeli :hulya:
sonunda büyük gün yaklaşıyor ve ben sevgilimle gidiciğim sanırımdelikafadulden
yanlız onun yanında rahatça salya sümük olamam gibi geliyor :delphin:
yoksam onu ekip tek başımamı gitsem naniknanik
hehehe

anaaam sevgiliyle gidirlir mi kızzz-tatlicadiarzu-

nehirim çok sevindim hayırlı olsun işin tatlım bak çok istemişsin demekki tez zamanda kavuştun işine kaydirigubbakcemile2

çoook az kaldı heyecan dorukta kızlar en büyük korkum kitaptaki yoğun duygusallığı hissedememek
o zaman büyük hayal kırıklığına uğrarım doğrusu

Herkese merhaba..
Bende uzun zamandır takip ediyorum topiği..
Serinin dört kitabını 2 haftada soluksuz okuyan,ilk filmi defalarca seyreden biri olarak heyecanla bekliyorum cuma gününü :asigim:

-Twilight-Wallpaper-twilight-series-8917691-1024-768.jpg

New-Moon-twilight-series-3150720-1024-768.jpg

Twilight-twilight-series-3134496-1024-768.jpg

Unprotected-twilight-series-9060406-1024-768.jpg

-Twilight-Wallpaper-twilight-series-8917666-1024-768.jpg

new-moon-twilight-series-9055538-1024-768.gif

-Twilight-Wallpaper-twilight-series-8917664-1280-800.jpg

-Twilight-Wallpaper-twilight-series-8917654-1280-1024.jpg

Robert-Pattinson-twilight-series-9030014-1680-1050.jpg

Edd :asigim:

İlişkileri Onaylandı!

Twilight yıldızları Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ın birlikteliği, filmin ilk serisinin yönetmeni Catherine Hardwicke tarafından onaylandı.

8A897BF71E0406A20ACADB25473BC.jpg

İlişkileri Onaylandı!

Twilight yıldızları Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ın birlikteliği, filmin ilk serisinin yönetmeni Catherine Hardwicke tarafından onaylandı.
Twilight yönetmeni Hardwicke, New Moon'un Madrid galasında Rob - Kristen aşkı hakkında şunları söyledi:
"Film kadrosuna Robert'ı aldıktan sonra onu Kristen konusunda uyarmıştım. Kristen'ın henüz 18 yaşından küçük olduğunu ve kesinlikle onunla bir ilişki yaşamamasını söylemiştim. Fakat zaten Kristen'in bana söylediğine göre ikisinin arasındaki aşk, ilk filmin çekimlerinde başlamamış. Sanırım Kristen'in karar vermesi biraz uzun sürdü. Ama şimdi ikisi de birlikteler..."

cumaya ne kaldı ki kaydirigubbakcemile3
aksam seansına bilet alayım da sinemadan çıkınca daha güzel olsun böyle yıldızların altında eve gitmek kaydirigubbakcemile5

Back