• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Bizim topiğimiz hiç bu kadar aşağılara düşmezdi ama yaamafoldumben
Her zaman en üstte olurdumafoldumben

Filme 9 güncük kaldı nerdesiniz kızlar.
Edward'a Jacob'a Volturilere aşka acıya ayrılığa kavuşmaya az kaldı...

senağlamasenağlamasenağlama
ed:asigim:

Bizim topiğimiz hiç bu kadar aşağılara düşmezdi ama yaamafoldumben
Her zaman en üstte olurdumafoldumben

Filme 9 güncük kaldı nerdesiniz kızlar.
Edward'a Jacob'a Volturilere aşka acıya ayrılığa kavuşmaya az kaldı...

çünkü daliah yok
tuce yok...
off poff üff püffff
:umursamaz:

kızlar az önce daliah la rezervasyonlarımızı yaptırdık. 22 kasım bakırköy capacity saat 13.45 . burdan nedense bir türlü toplaşamadık diye biz msn den hallettik.. eğer bu gün ve saat sizin için uygunsa netten rezervasyonlarınızı yapın.. yanyana seyredemesek de sinema çıkışında dedikodusunu yaparızkaydirigubbakcemile3

arkadşlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
haftaya cuma saat 19:00 biletimi rezerve ettim
allahııım bunu da yazdım yaaa şükürler olsuuuuuuuuuuuuuuuuuun
çooook mutluyuum

kızlar buraya bakıyorumda bu film gerçekten iyi gişe yapacağa benziyor :) bende sinemada izlemeyi düşünüyorum . oh ne güzel az kalmış ...

evt cnm gişe ki ne
rekor yapacak:hooray:
tüm dünya bekliyor
bu arada sana tavsiyem ilk film olan alacakarnlığı bu filmden önce izlemni tavsiye ederim
nede olsa başlangıç o
evde izle önce yada netteyerimseniben

evt cnm gişe ki ne
rekor yapacak:hooray:
tüm dünya bekliyor
bu arada sana tavsiyem ilk film olan alacakarnlığı bu filmden önce izlemni tavsiye ederim
nede olsa başlangıç o
evde izle önce yada netteyerimseniben

canım biliyorum , izledim onu çok önceden :) serilere ortasından asla girmem hehe :)) ilk filmi dvd de izledim Edward 'ı beyazperdede görmediğime üzüldüm , neyse telafi etmiş olurum bu sefer :))))

canım biliyorum , izledim onu çok önceden :) serilere ortasından asla girmem hehe :)) ilk filmi dvd de izledim Edward 'ı beyazperdede görmediğime üzüldüm , neyse telafi etmiş olurum bu sefer :))))

bn zaten senn gibi bi film kurdunn bu hatayı yapmayacağını biliyorduuum
ah ed ah :asigim:
beyaz perde de gör offf daha da bi tatlıııı

bu arada prensesim bana şöle güzel bir korku yada gerilm tarzı
hatta iliklerime kadar hissedecğim bi film sölermsn

bu arada prensesim bana şöle güzel bir korku yada gerilm tarzı
hatta iliklerime kadar hissedecğim bi film sölermsn

film 3D olsada Edwarda yakın olsak ne güzel olurdu diymi :) ben en son Up a gittiğimde 3d Johhny Deep in film tanıtımını göstermişlerdi Johhnyle yakın temasa girmiştim ,süperdi kaydirigubbakcemile3

kuzum korku filmlerini çok sevmememe ve korkmama rağmen REC filminde iliklerime kadar korktum ,gerildim ( ama tek başına ışıkları kapatıp izlemelisin:p ) yüksek tansiyonda gerilim olarak iiyi bir filmdi sılam ama vahşet içeriyor uyarmış olayım...

film 3D olsada Edwarda yakın olsak ne güzel olurdu diymi :) ben en son Up a gittiğimde 3d Johhny Deep in film tanıtımını göstermişlerdi Johhnyle yakın temasa girmiştim ,süperdi kaydirigubbakcemile3

kuzum korku filmlerini çok sevmememe ve korkmama rağmen REC filminde iliklerime kadar korktum ,gerildim ( ama tek başına ışıkları kapatıp izlemelisin:p ) yüksek tansiyonda gerilim olarak iiyi bir filmdi sılam ama vahşet içeriyor uyarmış olayım...

yüksek tansiyonu izledim
vahşet ve erotzm içeriyor hmde sapıkça :jeyyar:
bu REC i kaç yer sordum bulamadım
bulduğum ilk yerde izleyeceğim
saol cnmm tavsiyen içiin
bu arada ahhh ahhh ed i 3D olarak izlesek bn dahil bi çok kişi orda yıkılır bayılırız
dayanamaaaaaam
ona o kadar yakın olup o soğukluğunu duymamak çok acı:delphin:

yüksek tansiyonu izledim
vahşet ve erotzm içeriyor hmde sapıkça :jeyyar:
bu REC i kaç yer sordum bulamadım
bulduğum ilk yerde izleyeceğim
saol cnmm tavsiyen içiin
bu arada ahhh ahhh ed i 3D olarak izlesek bn dahil bi çok kişi orda yıkılır bayılırız
dayanamaaaaaam
ona o kadar yakın olup o soğukluğunu duymamak çok acı:delphin:

:D:D düşüncesi bile güzel :)

internetten indirmek istersen ben sana yardımcı olurum tatlım ...

kızlar az önce daliah la rezervasyonlarımızı yaptırdık. 22 kasım bakırköy capacity saat 13.45 . burdan nedense bir türlü toplaşamadık diye biz msn den hallettik.. eğer bu gün ve saat sizin için uygunsa netten rezervasyonlarınızı yapın.. yanyana seyredemesek de sinema çıkışında dedikodusunu yaparızkaydirigubbakcemile3

kızlar capacıtydemı gıdıyosunuz süpermiş

bu arada daliah ile görüşen arkadaşlar kendisine çok slm söleyin lütfen o yok diye buraya giresim gelmiyor çok severim kendisini mafoldumben

daliah yok tuce yok nehir lyre ezbuz kimse uğramıyor bende pek girmiyorum bu sebeple mafoldumben
ben de gelemiyorum istanbul da kalacak yerim yok arkadaşıma güveniyordum o da memlekete dönüyor
erkek arkadaşım da ancak aralıkta dönecek istanbula püfffff moralim çok bozuk yaamafoldumben

Back