estalmus sende yazip yazip kaciyorsun beeeaaaa
yazınca çıkıyorum şöyle bi dolanıyorum sonra tekrar bakıyorum işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
estalmus sende yazip yazip kaciyorsun beeeaaaa
yazınca çıkıyorum şöyle bi dolanıyorum sonra tekrar bakıyorum işte
26 yaşımdayım evliyim canımiyilik canim dolaniyorum o topikten oburune senden ne haber ,
kac yasindasin sen,evlimisin:44:
cünkü gündüzleri ya isim oluyor yada uyuyorummmama bundan sonra daha az girmeyi planliyorum
gözündeki rahatsızlıktan dolayı mı canım
aldinmi cevap buradaaa
sanirim gözümde sorun yok ama boyle giderse oda olacak,26 yaşımdayım evliyim canım
gözündeki rahatsızlıktan dolayı mı canım
çok pardon canım yaa kaçırmışım
sanirim gözümde sorun yok ama boyle giderse oda olacak,
ben gozumdeen suphelendim ama sanirim gida zehirlenmesi yasadim
beni biliyorsundur 21 yasimdayim evliyim
evet canim 20 aylik evliyim...biliyorum sen de mi tefriciyeyi çocuk için okumak istiyosun
ne kadarlık evlisin
selam sebnem iyilik canim sen nasilsin topik tutmadi bugun hortladi gormemis olman normal cok sagol canim,varmi gelisme bebis felantweetm naber cnm topikini yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun
aldın mı kiloları
Yatsana Kızım...
Evet Canım Tam Yatıyordum Seni Gördüm..banami dedin
selam hanimlar nasilsiniz tweety nasilsin:)avukatlik nasil gidiyor kac gundur cezaliydim buralar bensiz bos kalmis senin avukatligini cok ozlemisim:)actigin konuya keisnlikle katiliyorum yorumlarla ilgili olan. yorumum biraz farkli diye herkes alinti yapti yorumumu. ne yapim ben farkli dusunmeyi seviyorum :)
ay zehirlenmissin umarim simdi iyisindir gecmis olsun:)allah sifa versin
Evet Canım Tam Yatıyordum Seni Gördüm..
Hadi Kaçtım Ben Yarın İş Var..
Görüşürüz...
iyiyimm süperwomen sen nasilsin,avukatlik süper gidiyor ama ben senle hangi konuda atistigimi unuttum iyimi hangi konuydu o
farkli dusunme hakkina tabiki sahipsin ama bazende insan kendini tutamiyor aslinda karsilikli seviyeli olsa sorun yok ama olay tartismaya donunce olan konu sahibine oluyor
bedduami ettin ne yaptin
sagol canimcim iyiyimm simdi
ya tweetycim beni hemen nasil unutursun ya:)butun kk bana gicik neredeyse bogacaklar beni:)cok antipatigim herhalde:)ya su fake bir konu vardi ya hani psikologmus deney beney guzelmiyim diye soruyordu resmini koymustu ya kiz orda atismistik:)ama ben seni cok sevdim kiz kardesim var seninle yasit .gorunce selam vermek istedim.