Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az bı sus ya ne çeneli kadınsın çenen kopsun
selam olsun bu kez netim kopmazsa fazla deil bir iki laf yazacam inşalah :)
Gel baci gel delilerle ugrasiyorum...
hemde sabaha karşı olacak iş deil neyseki ben yetiştim
Tövbe de deli
aynen ya oglen olsa neyse demihemde sabaha karşı olacak iş deil neyseki ben yetiştim
siyaset topıgınde gormıım senı yakarım valla üyeliğini
aynen ya oglen olsa neyse demi
kim kimi yakiyor huhuuuu
oooooooooooooooooooooooo efuli hanım sız kk ya gelırmıydınız
kenan dogulu romayı yakmıs
nerden senın oluyo beaaaaa sen yurtdısındasın bıkerem orda kal gelmeankara nerden senin oluooo bi kere benim Ankaram <3
hayırdır affettınmı kocişiniolum napiim yoğunum evli mutlu çocuklu olmak zor kalık senin gibi saçımı salayaa sallayaa gezemiyoruz taşınıyorum çok pis toplanıyorum bu kez
Sen kenanmisin
evet baya uzun sürdü ama sonunda anlaştık hatta bu nedenlerden dolayı baya uykusuzluk çektim 5 gün falan hiç gözlerimi kırpmadığım oldu ama geçti sonunda çok şükür sen napıyon ankaradamısın tatil nasıl geçiyo
nerden senın oluyo beaaaaa sen yurtdısındasın bıkerem orda kal gelme
hayırdır affettınmı kocişini
ben coşkun tecavüzcü coşkun
tatil b.k gibi haftaya sınavım var hıc calısmadım yeaaa
tatil b.k gibi haftaya sınavım var hıc calısmadım yeaaa
hıııııhh ben sımdı burdayım sen taaaa nerelerde konuş ordan konuşşşş kıskanclıktanda patlaaaabelli coskun oldugun
Gelecem gorsen benim orasi..
nereni yaptırcan cıceemmm?sen benı gormustun sence benım estetıge ıhtıyacım varmı conem?of tatil psikolojisine giriyosun tam sınav için çalışman gerekiyor bu nasıl sistem yaa ben olsam bende çalışmazdım aaa bu arada estetik için aslaa izin vermeyen kocam izin verdi lan
Tembel teneke
hıııııhh ben sımdı burdayım sen taaaa nerelerde konuş ordan konuşşşş kıskanclıktanda patlaaaa
nereni yaptırcan cıceemmm?sen benı gormustun sence benım estetıge ıhtıyacım varmı conem?
buyrun benım