akşama ne seyretsem acaba?
canm cumartesileri akasya durağı bi de kavak yelleri var ben izliorm ama bgn işlerim var izleyemeyeceğimm
ben tv koliğim yatak odamda da var bi ara gece hep açık uyuyodm ama ALlah dan artk o alışkanlığm yok ama emzirmye kalkınca oğluşumu açıorm yne bi ara kanal d deki dizileri takip ediodm emzrdğm saate denk geliolardı.. ama sesszlkten hoşlanmam tv açmamın nedeni bu .. sırnaşık şey
ilgi ile takip ettiğim ilk dizi perihan abla idikaydirigubbakcemile3
kızlar yurdu vardı birde eskiler bilirkaydirigubbakcemile5
sonra süper baba'ya takıldım:içelim:
lisedeyken ben kara melek vardı..sınıfca beyin jimlastiği yapardık o diziye bu hafta kesin şöyle olur böyle olur diyesırnaşık şey
aha ha ha ne çabuk büyüdüm nan ben CADIARZU:mymeka::mymeka:
yaaaa ben kızlar yurdunu seyrederken ahhh keşke büyüsem...keşke bende genç kız olsam derdim...:roflol: velhasıl çok özenirdim onlarakaydirigubbakcemile eşek kadar oldum nan nasıl geçti zaman anlamadım:1shok:senağlama
ayy evet ne güzeldi kızlar yurduu :))) bayılırdımm keşke tekrar başlasa :)))
kara melek idepek severdmmm gamyoncuiremsu
yaaaa ben kızlar yurdunu seyrederken ahhh keşke büyüsem...keşke bende genç kız olsam derdim...:roflol: velhasıl çok özenirdim onlarakaydirigubbakcemile eşek kadar oldum nan nasıl geçti zaman anlamadım:1shok:senağlama
25 yaşındayım serayy'ım daha ne olsunyasakkelimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3o dizi yayınlanırken çocuktum nan liseye gideceğim günleri hayal ediyordum. şimdi üniversite bile bitirdimkafamçokkarıştı:roflol:a.s.Koca sıpam ammada büyümüş,
bir gözünü açıp kapayacaksın, bakmışsın eteğinde 2 çocuk,
yaş olmuş 35...
Ahhhh ahhhh keşke 20 yaşında olsam bende....:1rolleyes:
ayy tekrarları sayesinde bööööööğğğğğğğ geldi o diziden banamirmirmirmirilk yayınlandığında eğlenerek izledim o başka:1hug:Çok eski bile değil ama Çocuklar Duymasın dizisini de ilgi ile izlerdim ben...Herkes ailesinden bişeyler bulurdu o dizide...Halukla Meltem çocukların yanında tartışmak istemezler...HAYDİ MUTFAK...derlerdi...:))) biz bile dilimize dolamıştık o zamanlar eşimle mutfak demeyi....:))
25 yaşındayım serayy'ım daha ne olsunyasakkelimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3o dizi yayınlanırken çocuktum nan liseye gideceğim günleri hayal ediyordum. şimdi üniversite bile bitirdimkafamçokkarıştı:roflol:a.s.
Vıyy 25 misin sen beyzom....:))) heç göstermion maşallah canişimeve bir tavsiye yaşının kıymetini biL...:icecream:
Fragmanına yandığımın sonbaharı fos çıktı, baydı beni bu bölüm...
artıkın bnde burdayım
slm olsun tüm tvkoliklere
evde bnm adım doğdum günden beri televizyon hastasıdır....
25 yaşındayım serayy'ım daha ne olsunyasakkelimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3o dizi yayınlanırken çocuktum nan liseye gideceğim günleri hayal ediyordum. şimdi üniversite bile bitirdimkafamçokkarıştı:roflol:a.s.
Vıyy 25 misin sen beyzom....:))) heç göstermion maşallah canişimeve bir tavsiye yaşının kıymetini biL...:icecream:
ya değilmi, hiç göstermiyor çıtırım en fazla 20 gibi...
ben geldım serayyım hayırlı olsun topıc canemm a.s.a.s.a.s. bende askı memnuya takdım kafayı :) cok tv ızlemıyom aslında ama evde tek ıken acık bıarkırım evde ses olsun dıye :)
teşekkür ederim canım, burada olmana çoook sevindim...a.s.:1hug:
asmalı konak dızınısıne takmısdım eskıden :)
ya ama ne kadar farklıydı o dizi, herkes kitleniyordu o dizi başlayınca...
Yine Dilbere takıldım ben, kafayı yiyeceğim en sonunda sanırım...
kızlar korolor çarpışıyor die de bi yeni program başlamış tavsiye ederimm çook güzel
ya değilmi, hiç göstermiyor çıtırım en fazla 20 gibi...
teşekkür ederim ablalarım... iyi mi kötü mü bilmem. kırkından sonra çok işine yarıcak diyorlar bakalım göreceğiz artık.