Tvkolikler buraya.......

tvkolikmisiniz...

• evet kesinlikle..

OY: 12 75,0%
  • hayır, ben almıyım....

OY: 4 25,0%

• Ankete Katılan
    16
akşama ne seyretsem acaba?

canm cumartesileri akasya durağı bi de kavak yelleri var ben izliorm ama bgn işlerim var izleyemeyeceğimm
ben tv koliğim yatak odamda da var bi ara gece hep açık uyuyodm ama ALlah dan artk o alışkanlığm yok ama emzirmye kalkınca oğluşumu açıorm yne bi ara kanal d deki dizileri takip ediodm emzrdğm saate denk geliolardı.. ama sesszlkten hoşlanmam tv açmamın nedeni bu .. sırnaşık şey

bende zaman zaman terk ediyorum bu alışkanlığımı ama sonra tekrar aynı hamam aynı tas durumları..

Bu akşam arkadaşım geldi, ohhh çok güzel muhabbet ettik, yedik içtik, oturduk.
fazla tv seyretmedim ama tabii hep açıktı ekranımız...:1rolleyes:
Azıcık melekler korusuna azıcıkta bir şarkısın sen e baktık.., halada devam ediyor program, 1 e kadar bu kanala takılır sonrada dizimaxde bir dizi seyredip yatarım....kaydirigubbakcemile3

Herkese iyi seyirler....

ayy evet ne güzeldi kızlar yurduu :))) bayılırdımm keşke tekrar başlasa :)))
kara melek idepek severdmmm gamyoncuiremsu

ayy evet ne güzeldi kızlar yurduu :))) bayılırdımm keşke tekrar başlasa :)))
kara melek idepek severdmmm gamyoncuiremsu
yaaaa ben kızlar yurdunu seyrederken ahhh keşke büyüsem...keşke bende genç kız olsam derdim...:roflol: velhasıl çok özenirdim onlarakaydirigubbakcemile eşek kadar oldum nan nasıl geçti zaman anlamadım:1shok:senağlama

Koca sıpam ammada büyümüş,
bir gözünü açıp kapayacaksın, bakmışsın eteğinde 2 çocuk,
yaş olmuş 35...
Ahhhh ahhhh keşke 20 yaşında olsam bende....:1rolleyes:

Çok eski bile değil ama Çocuklar Duymasın dizisini de ilgi ile izlerdim ben...Herkes ailesinden bişeyler bulurdu o dizide...Halukla Meltem çocukların yanında tartışmak istemezler...HAYDı MUTFAK...derlerdi...:))) biz bile dilimize dolamıştık o zamanlar eşimle mutfak demeyi....:))

Ya bende çatkapıyı çok eğlenerek izlerdim. alkisalkisalkis
Metin Akpınar,Ayten Gökçer falan vardı.
Hayat bilgisini uzun zaman takip etmiştim birde.
Hatta atacan diye bir tipleme vardı bayılırdım ben ona çok iyi hatırlıyorum. kaydirigubbakcemile3
Parası neyse vereyim şunun ya. :lepi:

Koca sıpam ammada büyümüş,
bir gözünü açıp kapayacaksın, bakmışsın eteğinde 2 çocuk,
yaş olmuş 35...
Ahhhh ahhhh keşke 20 yaşında olsam bende....:1rolleyes:
25 yaşındayım serayy'ım daha ne olsunyasakkelimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3o dizi yayınlanırken çocuktum nan liseye gideceğim günleri hayal ediyordum. şimdi üniversite bile bitirdimkafamçokkarıştı:roflol:a.s.

ayy tekrarları sayesinde bööööööğğğğğğğ geldi o diziden banamirmirmirmirilk yayınlandığında eğlenerek izledim o başka:1hug:

Birde aklıma arka sıradakilerden klişe geldi
çocuğun adı yadigar galiba bişey olunca
''çokta fifi'' diyor, o da güzel...

Beyzammm sen 25 miydin ya?
daha ufak gösteriyon canısı...

Bu akşam hem elveda rumeli hemde sonbahar var ve sonbahar fragmanlarında
gördüğüm kadarıyla oldukça heyecanlı gibi...

durum gösteriyor ki,akşam yine zaplaya zaplaya seyretcez bişeyler

Fragmanına yandığımın sonbaharı fos çıktı, baydı beni bu bölüm...

artıkın bnde burdayım
slm olsun tüm tvkoliklere
evde bnm adım doğdum günden beri televizyon hastasıdır....

ben geldım serayyım hayırlı olsun topıc canemm a.s.a.s.a.s. bende askı memnuya takdım kafayı :) cok tv ızlemıyom aslında ama evde tek ıken acık bıarkırım evde ses olsun dıye :)

asmalı konak dızınısıne takmısdım eskıden :)

artıkın bnde burdayım
slm olsun tüm tvkoliklere
evde bnm adım doğdum günden beri televizyon hastasıdır....

gelmene çok sevindim canım, tv başka bişey, bağımlılık yapıyor.a.s.

kızlar korolor çarpışıyor die de bi yeni program başlamış tavsiye ederimm çook güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…