Tvkolikler buraya.......

tvkolikmisiniz...

• evet kesinlikle..

OY: 12 75,0%
  • hayır, ben almıyım....

OY: 4 25,0%

• Ankete Katılan
    16
teşekkür ederim ablalarım... iyi mi kötü mü bilmem. kırkından sonra çok işine yarıcak diyorlar bakalım göreceğiz artık.

Emin ol çok işine yarayacaktır.

Aman yine akşam oldu.
Dudaktan kalbe, küçük kadınlar, canım ailem arasında mekik dokumaya başladık, bakalım hangisi ağır basıcak....

Tabiiki Canım ailem ağır bastı, ama küçük kadınlarada bakıyorum arada.
Allahım ne olur şu küçük kadınlarda iyi bişey olsun yazık yaaaaa.....

ohhh be binbir gece sona eriyor nihayet.

Canım ailemde samimin foyası ortaya çıkıyor herhalde artık. Eeee bir ipte 2 cambaz oynamaz Samim bey...:mymeka:

ohhh be binbir gece sona eriyor nihayet.

Canım ailemde samimin foyası ortaya çıkıyor herhalde artık. Eeee bir ipte 2 cambaz oynamaz Samim bey...:mymeka:
gerçekten bitti mialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu kadar uzun sürmesi garipti zati:1closedeyes:
ben bir ilk bölümünü seyrettim gerisini koyverdim sarmadı

saba tümer'le bu gece'yi takip eden var mı??? kadın ne enerjik yaaa içimi açıyor valla

slm...saba tümer'in programınü vakit bulursam seyrediyorum beyyZa...değişik konular işleniyor...-tatlicadiarzu-
dün ebru şallı vardı...dünyaca ünlü bir dermotoloğun yüzü olmuş. bütün dünyada onun fotoları yayınlancakmış. kadına bak be aldı yolu gidiyor.

dün ebru şallı vardı...dünyaca ünlü bir dermotoloğun yüzü olmuş. bütün dünyada onun fotoları yayınlancakmış. kadına bak be aldı yolu gidiyor.

ya bak evlenince olay bitmiyormuş demekki,
30undan sonra şansı açıldı hatunun ama şunu inkar edemeyiz, canla başla çalışıyor, her dala kafa yoruyor.
Bir taraftan yemekler, bir taraftan pilates, diğer taraftan programı.
Ben takdir ediyorum açıkcası...

Kızlar birde ben tv seyrederken mutlaka başka şeyle uğraşırım, elişi, pc vs.
Ama şu gezi programları çıkınca gözümü alamıyorum ekrandan.
Özellikle aş kendini yi çok beğeniyorum.
Gülhanın galaksi rehberide çok eğlenceli ama hep aynı bölümlere rastgeliyorum.
Aynayı da seyrederim ama bana çok fazla zevk vermiyor adamın sunumu.

Siz de seviyormusunuz?

Şuan da yaprak dökümünü seyrediyordum ama eşimle kızım geldi maçı açtılar, oğlanda y.odasında uyuyor öffff çok sıkıldım...

crime & investigation kanalını izliyorum bugün, ne güzel programlar var.
Polisiye belgeseller, uzun zamandır izlemiyorum, konular bayağı bir değişmiş,
kızım gelene kadar izlemeye devam....:nazar:

Bir ıstnabul Masalı vardı geçen yıllarda...o diziyi de ben çok severdim...dizilerde tiyatrocu kökenli sanatçılar olunca kalite artıyo...O dizide Altan Erkekli, Vahide Gördüm gibi sanatçılar çok ustaydı...Haa bi de zengin ailenin annesi ve babası da...:))

Bir İstnabul Masalı vardı geçen yıllarda...o diziyi de ben çok severdim...dizilerde tiyatrocu kökenli sanatçılar olunca kalite artıyo...O dizide Altan Erkekli, Vahide Gördüm gibi sanatçılar çok ustaydı...Haa bi de zengin ailenin annesi ve babası da...:))

Evet desibelcim çok haklısın, tiyatro kökenli oyuncular olunca çok farklı oluyor diziler,
Bir istanbul masalı harikaydı, gerçi eski bir yabancı film vardı, samanthamıydı ne adı, onun uyarlamasıydı ama gerçekten iyi film yapmışlardı doğrusu, şuan o kadar güzel bir dizi yok maalesef....

Bir İstnabul Masalı vardı geçen yıllarda...o diziyi de ben çok severdim...dizilerde tiyatrocu kökenli sanatçılar olunca kalite artıyo...O dizide Altan Erkekli, Vahide Gördüm gibi sanatçılar çok ustaydı...Haa bi de zengin ailenin annesi ve babası da...:))

tam masaldı yanı hehe bende ızlerdım ayyhhhh aşk yok artık masallll

Doğru sölüyosun karcım, aşk yalan olmuş artık...
Bu Dilberden bana gına geldi,
kadının çocuğu kayıp, umrunda değil yaaa.
Kediler, köpekler ana olmasın derler, bu hayvan bile olmaz kesinlikle..

Bu akşamki planım, önce sonbahara bakıcaz, heyecanlı yerinde kaldık, geri kalan zamande elveda rumeliyi seyreder, bir bulut olsamın sonunada yetişirim herhalde.:nazar:

Bu akşam yaprak dökümü var, bakalım neler olacak?
Ferhunde yine ne işler çevirevek.
Bu arada bugün kadın isteysenin bir bölümünü gördüm kanalları dolaşırken, anam ferhunde ordada yine yapıyordu ferhundeliğini:eek:klava:
İyi oyuncu hatun bence, süper kötü kadın oluyor icabında.delikafadulden

X