pek tv kolik degilim,amma velakin carsamba gunleri aksam yemekten sonra bulasiklari makinaya attimmi,tvnin karsisina gecerim cayimla deymeyin keyfime,,Yaprak dokumum var,ama bazen bizim canak sirf bana ficiklik olsun diye(laf aramizda kiskaniyo benim seksiligimi)ariza yapiyo,,,ama elisde careler tukenmez bende internetten izliyomlülülülülülü
baska da bi alakam yoktur tv ile,,,olursada olur olmasada,yaprak dokumu bitince ne edecem bilmem,sudan cikmis balik gibin olurum artik,,,kaydirigubbakcemile3
ben de TV koliklerden değilem...ama seyretmiyorum değil tabii...haberleri seyrederim illa ki...şu an dizilerden ara sıra binbirgece ve aşkı memnu var...belgeseller de ii oluyor yani ben seviyorum...beyzamın dediği Perihan Abla, Bizimkiler gibi güzel diziler yok artık...:1closedeyes:Şakirin olmas Periyan demesi hala kulaklarımda...alkisalkisalkis
yettim bacımmmhihoyyythihoyyyt
tvkolik değilim ama ayy ufff pis kaka bu tv diyenlerden de değilim.kaydirigubbakcemile
bu sezon bir bulut olsam'a taktım...delikafadulden
en beğendiğiniz türk dizisi nedir diye sorsalar aklıma hemen ikinci bahar gelir.sırnaşık şey
bu sezon aşk-ı memnu da iyi başladı ama fazla sürmeden baydı.yasakkelime
en azından beni baydı.a.s:roflol:
elveda rumeli de süper...namık ve karısına hastayım:roflol::roflol:
bez bebek'ten nefret ediyorum. fox'u ne zaman açsam o var.
yeni topiiğin hayırlı olsun bidanemŞenizŞenizŞeniz
kesinlike tvkoliğim tv nin acık olmadığı bi an bile yoktur evde...
annem bebekken beni hep tvnin karşısına oturtur işlerini yaparmış...
bebeklikten kalma bi alışkanlık işte-tatlicadiarzu-
hakikaten bir şevket altuğ vardı ne oldu ona:uhm: çok yetenekli bir oyuncudur aslında:1shok:...sanırım reyting kurbanı oldu.ben de TV koliklerden değilem...ama seyretmiyorum değil tabii...haberleri seyrederim illa ki...şu an dizilerden ara sıra binbirgece ve aşkı memnu var...belgeseller de ii oluyor yani ben seviyorum...beyzamın dediği Perihan Abla, Bizimkiler gibi güzel diziler yok artık...:1closedeyes:Şakirin olmas Periyan demesi hala kulaklarımda...alkisalkisalkis
bende malesef tvkoliklerdenim
akşamlarım tv karşısında geçiyor
pzt elveda rumeliyle başlıyorum, pazar çok güzel hareketler bunlarla bitiriyorum
hakikaten bir şevket altuğ vardı ne oldu ona:uhm: çok yetenekli bir oyuncudur aslında:1shok:...sanırım reyting kurbanı oldu.metin şentürkle bir dizisi vardı bir ara..çok kısa sürdü. hatırlayan var mı bilmem. ben bile hayal mayal hatırlıyorum. çok eski değil ama biri iki bölüm sonra kaldırılmıştı dizi. ondan belleğimde fazla yer etmedi:1no2:
oldu gözlerim doldu.............selin avrupa yakası
ağzımızın tadı bozulmasın..................... hayriye hanım yaprak dökümü