TV izlemekten kpss (öğretmenlik) çalışamıyorum lütfen yardım:(

2010 da mezun oldum koskoca 5 yıl oldu..hala bi çalışamama hala motive olamama..artık bayramlarda akraba ziyaretlerine bile gitmek istemiyorum..hep aynı muhabbet atanamadın mı...

evli değilsen, çocuğun yoksa ve çalışmıyorsan mazeretin olmasın bence.
bak ben ikiz annesiyim.zırt pırt hasta oluyorlar.nazlayı niyazları, banyoları, parkları, yemekleri, vs vs...
kendi tedavim var haftada iki gün hastanedeyim.kızları bir anneme bir kv deme bırakıyorum.haftanın bir günü de onları çocuk kulübüne eğitime götürüyorum.sen düşün tempomu.
yaş gelip geçiyor.kendin için ne istiyorsun, klasik olacak ama bir 5 yıl sonra kendini nerede görmek istiyorsun bir hayal et bence.
birkaç ay sıksan dişini bir ömrün kurtulacak.tv de neymiş.ben şimdi flash diski taktım tv ye açıyorum bana ders anlatıyor.bugün normal tv açtım şuan suçluluk duyuyorum.
bir forumda şöyle demiş birisi üniversite sınavıma kadar her sınavda başarısız oldum, çünkü başaramayacağımı düşünüyordum.sonra kendi kendine başaranların benden fazlası ne ki demiş, asılmış ne üniversiteyi kazanmış.sonrasında kpss yi kazanıp memur olmuş.
ee şimdi ne düşünüyorsun, sen söyle?
hala şuan tv de ne var merak ediyor musun?

Yazdıkların çok iyi geldi çook teşekkur ederm..aslında hiç bir mazaretim olmamalı çalışmak için..yeni evliyim çocuğum yok eşim gunduz evde yok çalışıyor ailelerimizden uzağız herhangi bir akrabada yok yanımızda..aslında tam çalışmak için herşey var ama en büyük sorun çalışma isteğim yok anlamıyorm kendimi:-(akşam karar alıyorm sabah yine tv açıyorm...nasl vazgeçeceğim bilmiyorum..ama kazanmam gerekiyor bi beş sene sonra yine kpss ye hazırlanırken hayal etmek istemiyorum kendimi:-(hiç çalışmadan 76 aldım diyorum biraz gayret bi on puan daha koysam üzerine atanırım ama çalışamıyorum :-(

Iyi de geçiş döneminde Tv'yi açmazsan sorun çözülür hiç mi tv siz odanız yok git orda dur

Kütüphaneye git Kafe'ye git önce ders çalışmaya alış sonra her yerde çalışırsın

Günde 2 -3 saatle başla çalışmaya kendine bir program oluştur öncelikle.Tv telefon vs kapat dış dünyayla ilişkini kes çalışırken videolarla filan çalışabilirsin daha iyi konsantre olmak için.

İlk başlarda kendini zorlaman gerekiyor ,nasıl çalışayım, millet ne diyor, o kadar zaman oldu filan diye düşüncelere dalarsan bu yıl da yanar,düşünme çalış,sınavdan sonra düşünürsün bol bol tercih zamanı. böyle yaparak bu yılı da harcamış oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…