_eftelya_ Guru Kayıtlı Üye 21 Kasım 2010 2.712 1.152 373 1 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _eftelya_ #1 Konuyu açsam mı açmasam mı diye düşündüm ve bu başlığa açmaya karar verdim.Heyecanımızı sizlerle paylaşmak istedim... Bu akşam 21:00'de TV58'de "Cemal Özcan'la Türkü Kervanı" Programına kuzenim,aynı zamanda da görümcem :)) konuk olacak. Tüm türkü severler ve hemşerilerimize duyurmak istedim...
Konuyu açsam mı açmasam mı diye düşündüm ve bu başlığa açmaya karar verdim.Heyecanımızı sizlerle paylaşmak istedim... Bu akşam 21:00'de TV58'de "Cemal Özcan'la Türkü Kervanı" Programına kuzenim,aynı zamanda da görümcem :)) konuk olacak. Tüm türkü severler ve hemşerilerimize duyurmak istedim...
_eftelya_ Guru Kayıtlı Üye 21 Kasım 2010 2.712 1.152 373 1 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _eftelya_ #2 Pek türkü seven yok galiba aramızda.Birde Öyle Bir Geçer Zaman Ki günü bugün,haliyle pek izleyen olmayacaktır tabii...
Pek türkü seven yok galiba aramızda.Birde Öyle Bir Geçer Zaman Ki günü bugün,haliyle pek izleyen olmayacaktır tabii...