Hamur İşleri Tuzlu Turta (resimli)

kizlar en sonunda yaptim bakin bakim nasil olmus
spa0631.jpg

spa0634.jpg

spa0638.jpg

spa0656.jpg

vayyyy canim süper olmus ellerine saglik harika görnyor valah benmkinden bile gzl olmus afiyet olsun canim..

bu tarz hamurlu yiyecekleri turta pizza gibi önceden pişirip derin donrucuya atsam bir haftta falan sonra çözdürüp ısıtıp yesem tadı bozulur mu acaba böyle yapan varmı

ben hamurişi grubunda sadece poğaça benzeri yiyecekleri pişirip sonra mikrodalgada ısıtmayı denedim. İlk günkü gibi taptaze oluyorlar :KK66: bunu da denemek gerek ama emin olamadım..:1rolleyes:

kizlar en sonunda yaptim bakin bakim nasil olmus
spa0631.jpg

spa0634.jpg

spa0638.jpg

spa0656.jpg

sempatik canim harika olmus yacokacimcoook gercekten ay ben gecen yaptim bunu tepsiye yerlestiremedim hamuru hep daildi ya parca parca oldu siz nasil yaptiniz ya hamuru cok kuru oluyor ve parca parca oluyor ayrica kullandiginiz tart kalibi yada tepsilerin boyutu ne kadar ben mi beceriksizim yoksa:eek:

sempatik canim harika olmus yacokacimcoook gercekten ay ben gecen yaptim bunu tepsiye yerlestiremedim hamuru hep daildi ya parca parca oldu siz nasil yaptiniz ya hamuru cok kuru oluyor ve parca parca oluyor ayrica kullandiginiz tart kalibi yada tepsilerin boyutu ne kadar ben mi beceriksizim yoksa:eek:

yok ben canimya kim senmi beceriksizsin diyene bi bak ,yemeklrinden belli ne kadr beceriksiz oldugun
canim ben hamurunu fazla sert yogurmadim
bide margarini erittinmi, eritmedenmi yaptin sende oyle olduki ben erittim
cok sertte degil yumusak kivamda az yogurdum
tepsiye gore acti, ve bunu merdanenin uezine sardim sonra tepsiye yerlestirdim degilse actigimiz yerden ele kalkmiyo
bida ha dene demicem omuyosa sende baska malzeme yap hamuruni ic malzemeler ayni olsun

bende yaptım özellikle hamurun tadı çok güzel hazır kurupastalara beş basar :) ama dometes tadını sevmedim bir dahaki sefere sadece peynir ve dereotu vs denicem tarif için teşekkür ederim.
benim turta kalıbım 30 cm. idi . ama üstündeki o kafeslerden yapamadım. kızım durmadığı için bende hamuru açıp kalp şeklinde kestim üstüne yerleştirdim.

ellerine sağlık canım :) domates için ben doğranmış konserve domates kullanıyorum, kabuksuz ve farklı bi tatta..
belki o da etkili olmuştur :)

afiyetler olsun tatlım :)a.s.

görüntü muhteşem yapan arkadaşlardan da onay geldi mutlaka deniycem ellerine sağlık

enfesssssssss goruntu de muthisssss en kisa zamanda denicem

çok güzel bir tarif daha. muhteşemsin valla
resmi okadar güzel görünüyorki tadından da hiç şüphem yok
ellerine emeğine sağlık

müthişsin ya dün tarifi aldım ve hemen yaptım herkez bayıldı özellikle misaifir geldiği zman yapılacak dğişik bi tat çok sağoll

canım eline sağlık günüm vardı ne yapacağımı düşünüyordüm....sevgiler..

ellerine sağlık arkadaşım ben yeni yeni yemek yapmayı öğrendiğimden ilginç tarifler çok ilgimi çekiyor muhakkak deneyeceğim... sağol

X