• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuzlu su

Askimkizimcanimkizim

Cok bakma , kafa yapar :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
644
235
103
32
Arkadaslar brokoli hasladim. Haslarken icine tuz atmistim fazla olmus. Bir buyuk bardakla bu suyu ictim. Nasil aklima gelmedi boyle olucagi bildigim birsey aslinda. Kac saattir kusuyorum. Su icsem cikiyor. Ne yapmaliyim. Cok fena oldum.

Keşke içine 1 patates alsaydınız tuzu alırdı. Ama olan olmuş artık çok kötüyseniz en azindan acile gidin böbrekleriniz zarar görmesin

Arkadaslar brokoli hasladim. Haslarken icine tuz atmistim fazla olmus. Bir buyuk bardakla bu suyu ictim. Nasil aklima gelmedi boyle olucagi bildigim birsey aslinda. Kac saattir kusuyorum. Su icsem cikiyor. Ne yapmaliyim. Cok fena oldum.

Kusmanız tuzun tansiyonu yükseltmesinden olabilir, bir acile görünün

Hiç tuz katmadığın zaman faydasını görürsünüz. Brokolinin kendisini yersen daha faydalı olmaz mı? Yoğurt ye,nane limon iç iyi gelebilir. Hamile miydin yanlış mı hatırlıyorum?
Yok hamile degilim. Kensinide yedim. Ama ibrahim saracoglunun brokoli videosunu gorunce iceyim dedim. Oda sonuc kac saattir kusuyorum halim cigerlerim kalmadi

Brokoliyi veya baska herhangi bir sebzeyi haslarken icine birsuru su koymaya gerek yok. Celik tencerede az su ile kisik ateste kapagi kapali haslama yapabilirsiniz. Koydugunuz suyun tamamini sebze cekecegi icin vitamin almaniz icin suyunu icip posasini öylece vitaminsiz ve ise yaramaz sekilde birakmaniza gerek kalmaz. Sebzeyi yersiniz ayni faydayi gorursunuz. Kamu spotudur ve makarna icin de gecerlidir. Az koyun suyunu az :KK66:

Back
X