Tuzlu su işe yaradı mı?

Astoria o kadının hiç insta sayfasına göz attım mi ? Mesele bunu önermesi de değil sadece . 5 dk bak konusalim tekrar :)

Yok kadını biliyorum. :) Burada insanlar işe yaradığını söylüyor ya, öyle olmasını istediği için oluyor aslında ama tuzlu suya atfediyor onu demeye çalıştım. Terapilerde duygu-düşünce-davranış çalışıyoruz ya biz de, oysa terapiye gelip o katılığını kırsa zaten tuzlu su vs.den medet ummayacak.

Yok kadını biliyorum. :) Burada insanlar işe yaradığını söylüyor ya, öyle olmasını istediği için oluyor aslında ama tuzlu suya atfediyor onu demeye çalıştım. Terapilerde duygu-düşünce-davranış çalışıyoruz ya biz de, oysa terapiye gelip o katılığını kırsa zaten tuzlu su vs.den medet ummayacak.
Ya zaten o kadının kitlesinin çoğu terapiye gitmez ki tuzlu su yapıp kocası hediye alır . Psikolog ünvanına üzülüyorum:KK43: insta hesabı da yalan dolan kadının , yolunu iyi bulmuş ama ya. Bir de kendi yöntemi varmis ona baktım mı hiç ? Geçmişi temizleme terapisi demiş sanki yeni bir şey bulmuş gibi .

Ya zaten o kadının kitlesinin çoğu terapiye gitmez ki tuzlu su yapıp kocası hediye alır . Psikolog ünvanına üzülüyorum:KK43: insta hesabı da yalan dolan kadının , yolunu iyi bulmuş ama ya. Bir de kendi yöntemi varmis ona baktım mı hiç ? Geçmişi temizleme terapisi demiş sanki yeni bir şey bulmuş gibi .
Tuzlu su ve kitap eşliğinde kocam çok değişti diyenler çok yorumlarda hediye alanlar vs gerçek mi bunlar

Tuzlu su ve kitap eşliğinde kocam çok değişti diyenler çok yorumlarda hediye alanlar vs gerçek mi bunlar
Hayattaki beklentisi kocasının hediye bilezik alması mi ? Sizce gerçek olabilir mi ? Yorum yapanlarin hepsinin Türkçesi acayip bozuk ama hepsi okumuş yazmış . O takipçi sayısı fln hiç inandırıcı değil . Bir sürü güzel hesap ver onlar tkaip edilmeli

Bu kadini hic sevmiyorum.
Ama bizde bebeklikten itibaren tuz cok kullanilir. Her mevsim gecisinde tuzlariz kendimizi.
Kisin usumeyiz, yazin sicagi hissetmeyiz, terlemeyiz, sivilcelenmeyiz, nerdeyse hic hasta olmayiz, genel olarak dingin ve sakin oluruz. Tuz sifadir kisacasi.
Nasıl uyguluyorsunuz?

Esra ezmecinin tavsiye ettiği tuzlu su uygulamasını yapıp olumlu sonuç alan var mı?
Ben yapıyorum hafta da bi kere tabiki eşim bunu yaptımı bilmiyor onada yap desem hayatta inanmaz öle şelere ama bende bi akşam çok yorgundu ve desim ki ayaklarını tuzlu suya koyalım ii gelir dedim ve yaptı sadece ayaklarını suya koydum ve o gece öle uyudu aomra hafta somun da bi olay oldu ve eşim ilk defa annesine gereken cevabı verdi ben fayda gördüm deneyin derim

Ben yapıyorum hafta da bi kere tabiki eşim bunu yaptımı bilmiyor onada yap desem hayatta inanmaz öle şelere ama bende bi akşam çok yorgundu ve desim ki ayaklarını tuzlu suya koyalım ii gelir dedim ve yaptı sadece ayaklarını suya koydum ve o gece öle uyudu aomra hafta somun da bi olay oldu ve eşim ilk defa annesine gereken cevabı verdi ben fayda gördüm deneyin derim
Size karşı ilgisi fazlalaştı mı eşinizin?

Eşinizin size karşı olan davranışların da bir değişim oldu mu

Size karşı ilgisi fazlalaştı mı eşinizin?
Eşim öyle ilgisiz bi insan değildi zaten tek sorun annesi sürekli annesine gereken cevabı verip bi tavır almazdı yapmazdı yani artık yapmaya başladı çünkü ailesi hayatımıza çok müdahale ediyolardı ben etkisini gördüm yani karar size kalmış tabiki sonuçta tuz ne kadar köyü olabilr ki :)

Bu kadini hic sevmiyorum.
Ama bizde bebeklikten itibaren tuz cok kullanilir. Her mevsim gecisinde tuzlariz kendimizi.
Kisin usumeyiz, yazin sicagi hissetmeyiz, terlemeyiz, sivilcelenmeyiz, nerdeyse hic hasta olmayiz, genel olarak dingin ve sakin oluruz. Tuz sifadir kisacasi.
terlememek üşümemek daha çok dikkatimi çekti nasıl tuzluyosunuz kendinizi acaba ,

"Kadınlarda dişilik enerjisi var. Çok aktif çalışmak, erkek gücü gerektiren şeyleri yapmak biraz bizim enerjisel dengelerimizi bozuyor. O yüzden haftada bir banyodan sonra 1 litre suya 2 kaşık tuzu ekleyip, karışımı banyodan sonra sağ tarafınızdan başlayarak tüm vücudunuza dökün. 1 gece öyle kalın. Ertesi gün kendinizi çok iyi hissediyor olacaksınız. Karşı taraftan gelen iltifatlara hazır olun. O kadar değişim yaşayanlar oldu ki, mesaj atanlar oldu"

Buymuş abla
Calci ben bunu denedim saat 11 gibi az önce eşimde öğlen yemeğine gelmişti nasıl bir enerji dagittiysa etrafa kocam 5 kız 5 erkek çocuk istediğini hepsinin de isimlerini saydı saydi gitti 😆😆

X