- 18 Kasım 2020
- 20.469
- 49.324
- Konu Sahibi Minnosprenses
Uuıuhuuu hemen çabuk gelEllerine sağlık bebek çayı koy geliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uuıuhuuu hemen çabuk gelEllerine sağlık bebek çayı koy geliyorum
Teşekkür ederim canımEllerinize sağlık çok güzel olmuş,yarışmada başarılar diliyorum
Teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık canım, başarılar dilerim
Teşekkür ederim canım benim
teşekkür ederim canımEllerine sağlık. Başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımEllerine saglık canım
Ellerine sağlık minnoş Melis...Yarışmada başarılar dilerim.Malzemeler;
-250 gr terayağı
-yarım kahve fincanı sirke
-1 çay b. Sıvı yağ
-2 adet yumurta(1'nin sarısı üzeri için)
-paket k.Tozu
-1.5 tatlı k. Tuz
-1tatlı k. Şeker
-4.5 su b. Un
Eki Görüntüle 2796244
Üzeri için:
-yumurtanın sarısı
-susam
-çörek otu
Eki Görüntüle 2796246
Yapılışı:
Kaba sıvı yağ, sirke, şeker, tuz, tereyağ, yumurta eklenip karıştırılır. Ardından un ve kabartma tozu eklenerek hamur kıvam alıncaya kadar yoğrulur, hamur kıvam aldığında 20 dk dinlenmeye bırakılırEki Görüntüle 2796247
Dinlenme işlemi tamamlandığında şekil verilir,Eki Görüntüle 2796248 Ardından sırasıyla yumurta, susam çörek otu üzerine serpilir 180° önceden ısıtılmış fırında 25 dakika da pişirilir. Afiyet olsun hanımlar Eki Görüntüle 2796249 Eki Görüntüle 2796249
Teşekkür ederim canım benim,Ellerine sağlık minnoş Melis...Yarışmada başarılar dilerim.
Profil resmin çok tatlıTeşekkür ederim canım benim,
Yaaaa bende çok sevdim senin gibi tatlı odaProfil resmin çok tatlı
Teşekkür ederim canım evet sirke yumuşaklık katıyor bayatlamıyor baya süreSirkenin accayip güzel bir tat verdigini belirtmeliyim.
Hatta pismeye basladiginda eve yayilan hos bi kokusu da oluyor.
Annemin bi arkadasinda yerdik bu tarifi küçükken. Bayilirdik her defasinda. En son tarifini aldik da rahatladim, evde de yapiyorum artik Basarilar dilerim.
Canım oylama başlayınca genelde taşıyorum.Hepsi taşındıOylama ilk mesajında yönlendirme linkleri mevcutNevreste canım konu mu taşınmış anlamadım
AA tamam canım bana yeni bildirim geldi amaCanım oylama başlayınca genelde taşıyorum.Hepsi taşındıOylama ilk mesajda yönlendirme linkleri mevcut
Yeni taşıdımAA tamam canım bana yeni bildirim geldi ama
Tamam canımYeni taşıdım