Kesin karar verdim ben böyle yapıcam hem şeker ne kadar çok olursa olsun içilebilir yani. Azcık da acıdım bizim keretaya geçen gün yanlışlıkla tuzlu çay içtim cidden iğrenç ötesiydi kusasım geldi bizim halılara filan da kusmasın sonra damat bey daha yeni yıkattık.
Canlarım benim sevgilim şeker hastası vs değil ama şekersiz içiyor çayı kahveyi e tabiki bende ne düşünüyorum booooolll bir şeker atmayı on kaşık falan yanlız kızlar dikkat edin ishal edebiliyor azıcık karbonat ve bol şekeri karıştırıcam ben nasip olurda yaza sözlenirsek Bir arkadaşım aşırı aşırı şekerli yaptı ve çocuk tuvalete bir gitti bir geldi dikkat etmekte fayda var
ben ayrı bı tepsıde verdim :) herkes anladı tabı gözler onun üzerindeydi yarısıı içti sonra acıdım aldım elınden sonra bi bardak suyu devirdi üstüne aşkımcım:9
Benim sözlümde önüne konan kahveyi içti ama nasıl içti garibim..O kalabalıkta ben yapmadım kahveyi, yapanda maşallah elini bol tutmuş, içerken ağzı yüzü kaydı, hatta o anda bi sürü resmi çekilmiş, her anı var elimde kanıt olarak , eee tabi herkes biliyor kahvenin içeriğini de..En sonunda biri sordu bana ne kattın kahveye damadın suratı ekşidi diye..Bende sevgimi kattım dedim..Ama dibini içmeden aldım, içim gitti ya garibim seste etmedi..Napsın içmese biliyor başına gelecekleri..=)