Kız İsteme tuzlu kahve :)

BEN TUZ ATTIM
karde$im almaya kalkincada o senin deil demi$tim :)))
ama tuzunu ayarlayamami$im abrttim galiba
içti de bitiremedi :)))))

bugun sorunca isteme gunuyle ilgili sadece tuzlu kahve hatirliyor 7 sene oldu :)
bogazini bi$ey yakip delip gemi$ dedigine goreee

hahahahahhaa

10 kaşık mııı :) fazla değil mi kız o

yaaa biz ne fena hatunlarmışız
acıma duygumuz sıfıııır

Benim erkek arkadaşım da diyo kıyamazsın sen bana koymazsın tuz diye ama hem de nasıl kıycam hem de nasıl koycam tuzu

Benim erkek arkadaşım da diyo kıyamazsın sen bana koymazsın tuz diye ama hem de nasıl kıycam hem de nasıl koycam tuzu

yazık bütün erkekler aynı :) he he diyelim isteme zamanında yapalım yapacağımızı

ben ayrı bı tepsıde verdim :) herkes anladı tabı gözler onun üzerindeydi yarısıı içti sonra acıdım aldım elınden sonra bi bardak suyu devirdi üstüne aşkımcım:9

Benim sözlümde önüne konan kahveyi içti ama nasıl içti garibim..O kalabalıkta ben yapmadım kahveyi, yapanda maşallah elini bol tutmuş, içerken ağzı yüzü kaydı, hatta o anda bi sürü resmi çekilmiş, her anı var elimde kanıt olarak , eee tabi herkes biliyor kahvenin içeriğini de..En sonunda biri sordu bana ne kattın kahveye damadın suratı ekşidi diye..Bende sevgimi kattım dedim..Ama dibini içmeden aldım, içim gitti ya garibim seste etmedi..Napsın içmese biliyor başına gelecekleri..=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…