Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Tuzlada anaokulu arıyorum yardimcı olurmusunuz

bahar73

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
4
0
Oğlum 4.5 yaşında ve anaokul arayışına girdik.çocuğunuzu gönderdiğiniz memnun kaldığınız okul varsa yardımcı olurmusunuz

Oğlum 4.5 yaşında ve anaokul arayışına girdik.çocuğunuzu gönderdiğiniz memnun kaldığınız okul varsa yardımcı olurmusunuz

Merhaba Ben 2,5 yaşından beri kızımı fen anaokullarına gönderdim ve çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim peki aylık yada yıllık ücreti ne kadar tuttu? Bu sene değişir mutlaka ama yaklaşık olarak ?

son rakamları bilmiyorum. Benim ufaklık 2016-2017 dönemi kolej bölümü okul öncesine gitti. O nedenle anaokulu fiyatlarıyla ilgili bilgim yok . Gidin görüşün ortamlarını görün derim.

Basligi acan arkadas hangi anaokuluna verdiniz acaba. Memnun musunuz. Tuzlada tavsiyeler

Ben de Tuzla da ki fen okullarını çok beğenmiştim. Uzak geldi bize o yüzden gönderemedim. Ama çok okul dolaşan biri olarak bende beğendim.

Merhabalar Tuzla'da Yeşilbahçe Anaokulunu herkese tavsiye ederim. Eğitimi çok iyi, öğretmenler güler yüzlü. Çocuğum her gün mutlu geliyor. Ayrıca fiyat konusu çok iyi. Bir bakın derim.

Merhabalar Tuzla'da Yeşilbahçe Anaokulunu tavsiye ederim. Eğitimi çok iyi, öğretmenler güler yüzlü. Çocuğum her gün mutlu geliyor. Ayrıca fiyat konusu çok iyi. Bir bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…