Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tuzla plajı
- Konu Sahibi EKXIXNOKS
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ocak 2009
- 929
- 287
- 648
yaaa ne güzel bende kartaldayım denize girecek yer arıyordum ama tuzlayı duymadım bilgi veren olur inş
bende yeni duydum canım geçen sene açılmış haberimiz yok giden varsa bizide bilgilendirirlerse süper olacak
tuzla-pendik arabalarına bin son durak
ücretsiz
yiyecek içecek herşey satılıyor ama istersen getirebiliyorsun
sen gittinmi canım
- 26 Ocak 2009
- 929
- 287
- 648
ulaşımıda kolaymış bak canım bir arkadaş yazmış pendik tuzla minübüsü gidiyormuş bizde aykın bi gitmek lazımbende yeni duydum canım geçen sene açılmış haberimiz yok giden varsa bizide bilgilendirirlerse süper olacak
- 26 Ocak 2009
- 929
- 287
- 648
tuzla-pendik arabalarına bin son durak
ücretsiz
yiyecek içecek herşey satılıyor ama istersen getirebiliyorsun
iyiymiş canım kapalı pilajmı peki herkes girebiliyormu çocuklar için derin değildir inş
- 23 Eylül 2010
- 706
- 72
- 318
tuzlada halk plajı açılmış ben pendikte oturuyorum arkadaşlardan gidenler ,bilenler ve duyan varmı bu plaj hakkında gitmeyi düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
canım bendeşimdi buratı okuyunca nette araştırdım sende bakabilirsin rerimleri var çok güzel görünüyor tuzla son durakmış bende plaj arıyordum en kısa zamanda gideceğim iyiki bu konuyu açmışsın sayende bu plajı öğrendim
canım bendeşimdi buratı okuyunca nette araştırdım sende bakabilirsin rerimleri var çok güzel görünüyor tuzla son durakmış bende plaj arıyordum en kısa zamanda gideceğim iyiki bu konuyu açmışsın sayende bu plajı öğrendim
netten baktım ama gidenlerin yorumlarını almak istedim bende yeni öğrendim canım ve sizinle paylaşmak istedim
Ben Tuzladayım ama hiç gitmedim eşim pek beğenmiyor orayı.
ne gibi canım aile içinmi uygun bulmuyor eşin
evet ama ben geçen hafta askeriyenin plajına gitmiştim ordan göründüğüne göre cıvıl cıvıl:) eşim klasik erkek modunda orda çok amele var oraya gidilmez diyo siz ona bakmayın abartıyor da olabilir. ama gelin bi görün derim belki beğenirsinz sonra Tuzla kordonuna da uğrayın çok güzledir :)
evet ama ben geçen hafta askeriyenin plajına gitmiştim ordan göründüğüne göre cıvıl cıvıl:) eşim klasik erkek modunda orda çok amele var oraya gidilmez diyo siz ona bakmayın abartıyor da olabilir. ama gelin bi görün derim belki beğenirsinz sonra Tuzla kordonuna da uğrayın çok güzledir :)
anladım canım kısmet inş geliriz ve oraları görürüz inanırmısın hiç tuzlaya gelmedim çok yakınız ama bir türlü oraları görmek nasip olmadı canım
anladım canım kısmet inş geliriz ve oraları görürüz inanırmısın hiç tuzlaya gelmedim çok yakınız ama bir türlü oraları görmek nasip olmadı canım
inşallah uğrarsınız Pendik sahilinden çok daha güzel bence:) Bekleriz Tuzlamıza :))