Tuzla mi büyükçekmece mi

Merhaba arabamiz yok malesef alamayacagiz bu gidisle de
Kumburgaz kamiloba evleri eski ve deprem korkusu var bende.tepecik kiptas nasildir bilginiz var mi?

Isyerine yakin yerde yasayacagiz.kucukcekmeceyi biliyorum cok kalabalik geliyor oralar bana bilemedim.

Tuzla büyükçekmeceye nazaran daha uygun. Tuzla sahil tarafı da pahalıdır ama şifa mahallesi fln uygun diye biliyorum. Oranın da pek esenyurttan farkı yok maalesef.

Mimarobada oturuyorum. 12 senedir burdayim. Ben geldigim de hic birsey yoktu.
Simdi doldu ama coookkkk guzellesti. Ben cok seviyorum nezih guzel mekanlar olan.
Genclerin kadinlarin rahatca cikip dolastiklari bi bolge mimaroba.
Marina yapildi harika mekanlar acildi bile.
Bu gibi kriterleriniz varsa yasanilicak guzel yerlerden.
Ama pahali oldugu asikar. Gecen sene 500 olan evler simdi milyonluklar.
Kiralar normal sitelerde 3000 binden basliyor. Luxleri siz dusunun. Kolayliklar diliyorum.

Baktim netten evet mimaroba pahali gercekten.tepekent kiptas nasildir bilginiz var mi evleri guzel gorunuyor

Ben Büyükçekmeceyi bilmiyorum ama Tuzla'ya bir çok kez gittim sakin bir yere benziyor. Ulaşımı çok iyi. Dragos tarafları falan da güzel. Büyükçekmeceki evler daha pahalı ve çok kalabalık olabilir. Çocuklarınız var mı bilmiyorum ama okullara göre seçim yapılabilir belki

Tuzlayıp buyukcrkmeceyide iyi bilirim 2 side İstanbulun ucu tuzlada yaşıyorum şuan evet koku arada oluyor deri sanayi kokusu sahil güzeldir ama pahali buyukcekmece güzel daha modern insanlar var genelde göçmenler yaşıyor o bölgede ayrıca beylikduzunde de kaliteli siteler var

Baktim netten evet mimaroba pahali gercekten.tepekent kiptas nasildir bilginiz var mi evleri guzel gorunuyor
Oralarda guzel ama buyukcekmecenin en guzel yeri mimaroba son 5 yilin gozdesi diyebilirim. Genel olarak istanbul icine gore buyukcekmece taraflari cokkk daha guzeldir emin olun. En kotu semti bile bir istanbul icinin cogu semtine bin basar. Fiyatlari magkulse sizin icin fazla dusunmeyin pisman alacaginizi sanmiyorum.

Tesekkur ederim

Cocugumuz yok henüz.tuzla da pahali gorunuyor

Anadolu'daki şehirlere sık gidiş geliş yapacaksanız tuzlayı seçin. Yok istanbuldan çıkmam gidersem senede 1 tatile giderim derseniz büyükçekmece.

İstanbulda oturuyorum ama iki semti de bilmiyorum. Ama İstanbul gibi bir yere taşınacaksanız ulaşımı rahat bir yere taşınmanızı öneririm. Metro, minibüs, otobüs vs var mı, sık geçiyor mu? İstanbul gibi bir yerde ulaşımı rahat semt en iyisidir. Tabii tavsiyem bu, belki başkası için geçerli değildir.

yükçekmece'de yaşadım.Güzel bir yer.Mimaroba ,Beykent'i tavsiye edebilirim.Kiralar da ev fiyatları da yüksektir.Zaten neresi yüksek değil ki...

Merhaba arabamiz yok malesef alamayacagiz bu gidisle de
Kumburgaz kamiloba evleri eski ve deprem korkusu var bende.tepecik kiptas nasildir bilginiz var mi?
Tepecik mi tepecik bağcılar ve Esenyurtun farklı bir versiyonu. Asla asla derim!! Orası Büyükçekmece’ye bağlı sözde ama alakası yok. Gelmeden görmeden ev tutmayın lütfen Büyükçekmece diye tepecikten ev tutacaksanız hiç gelmeyin daha iyi.

yükçekmece'de yaşadım.Güzel bir yer.Mimaroba ,Beykent'i tavsiye edebilirim.Kiralar da ev fiyatları da yüksektir.Zaten neresi yüksek değil ki...
Yuksek malesef.tepekent kiptas nasil binyer bilginiz var mi

Kiptaş konutlari diyor cok guzel.gorunuyor.okul da var sitede ben ogretmenim.kötü mü o kadar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…