- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.160
- 53
- 38
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Merhaba arabamiz yok malesef alamayacagiz bu gidisle dedediğim gibi tuzlayı bilmiyorum büyükçekmece güzeldir sosyal olarak da. kira ne kadar ödeyebilirsiniz ona göre değişir bana göre 3500 yüksek bi tutar ama maalesef şuan ortalama evler bu fiyat. tabi konfor artıkça fiyatda artıyor. bu tutar merkeze yakın ama 5-10 yıllık 2-1 evler için . işyeri büyükçekmecenin neresinde acaba arabanız veya işyerinin servis güzergahı nasıl kumburgaz kamiloba biraz daha ucuzdur
Isyerine yakin yerde yasayacagiz.kucukcekmeceyi biliyorum cok kalabalik geliyor oralar bana bilemedim.İkisi de şehrin bir ucunda, Büyükçekmece daha iyi bir seçenek bana göre. Seçenek olarak sadece bu iki ilçe mi var yoksa siz ikisi arasında mı kaldınız? Mesela Küçükçekmece taraflarına da bakabilirsiniz bütçenize uyarsa. Toplu taşımaya yakınlık önemli bir kriterse Marmaraya yakın yerleri tekrar gözden geçirin derim.
Baktim netten evet mimaroba pahali gercekten.tepekent kiptas nasildir bilginiz var mi evleri guzel gorunuyorMimarobada oturuyorum. 12 senedir burdayim. Ben geldigim de hic birsey yoktu.
Simdi doldu ama coookkkk guzellesti. Ben cok seviyorum nezih guzel mekanlar olan.
Genclerin kadinlarin rahatca cikip dolastiklari bi bolge mimaroba.
Marina yapildi harika mekanlar acildi bile.
Bu gibi kriterleriniz varsa yasanilicak guzel yerlerden.
Ama pahali oldugu asikar. Gecen sene 500 olan evler simdi milyonluklar.
Kiralar normal sitelerde 3000 binden basliyor. Luxleri siz dusunun. Kolayliklar diliyorum.
Oralarda guzel ama buyukcekmecenin en guzel yeri mimaroba son 5 yilin gozdesi diyebilirim. Genel olarak istanbul icine gore buyukcekmece taraflari cokkk daha guzeldir emin olun. En kotu semti bile bir istanbul icinin cogu semtine bin basar. Fiyatlari magkulse sizin icin fazla dusunmeyin pisman alacaginizi sanmiyorum.Baktim netten evet mimaroba pahali gercekten.tepekent kiptas nasildir bilginiz var mi evleri guzel gorunuyor
Tesekkur ederimOralarda guzel ama buyukcekmecenin en guzel yeri mimaroba son 5 yilin gozdesi diyebilirim. Genel olarak istanbul icine gore buyukcekmece taraflari cokkk daha guzeldir emin olun. En kotu semti bile bir istanbul icinin cogu semtine bin basar. Fiyatlari magkulse sizin icin fazla dusunmeyin pisman alacaginizi sanmiyorum.
Cocugumuz yok henüz.tuzla da pahali gorunuyorBen Büyükçekmeceyi bilmiyorum ama Tuzla'ya bir çok kez gittim sakin bir yere benziyor. Ulaşımı çok iyi. Dragos tarafları falan da güzel. Büyükçekmeceki evler daha pahalı ve çok kalabalık olabilir. Çocuklarınız var mı bilmiyorum ama okullara göre seçim yapılabilir belki
Evden cikamayiz valla bu pahaliliktaAnadolu'daki şehirlere sık gidiş geliş yapacaksanız tuzlayı seçin. Yok istanbuldan çıkmam gidersem senede 1 tatile giderim derseniz büyükçekmece.
Tepecik miMerhaba arabamiz yok malesef alamayacagiz bu gidisle de
Kumburgaz kamiloba evleri eski ve deprem korkusu var bende.tepecik kiptas nasildir bilginiz var mi?
Yuksek malesef.tepekent kiptas nasil binyer bilginiz var miBüyükçekmece'de yaşadım.Güzel bir yer.Mimaroba ,Beykent'i tavsiye edebilirim.Kiralar da ev fiyatları da yüksektir.Zaten neresi yüksek değil ki...
Kiptaş konutlari diyor cok guzel.gorunuyor.okul da var sitede ben ogretmenim.kötü mü o kadar yaTepecik mitepecik bağcılar ve Esenyurtun farklı bir versiyonu. Asla asla derim!! Orası Büyükçekmece’ye bağlı sözde ama alakası yok. Gelmeden görmeden ev tutmayın lütfen Büyükçekmece diye tepecikten ev tutacaksanız hiç gelmeyin daha iyi.
BakayimTepecik olacağına Gürpınar olsun daha iyi ekonomik yer aranıyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?