Tuzla mi büyükçekmece mi

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.160
53
38
Hanimlar bizim taşınma ve iş olayları yilan hikayesine döndü artık.eşim iş değiştirecek mecburen işten çıkarıldiistanbula tasinmasi gerekecek vs bunun icin ayri bir konu acacagim ama bu iki ilçeden hangisi daha yasanilabilir sizce? Kiralar daha uygun sanki iki ilcede de.bu ilcelerde yasayanlar yardimci olabilirse cok sevinirim.Simdiden tesekkurler

Büyükçekmece denize kıyısı olan güzel bir ilçe. Şimdi ciddi bir değişime girdi İstanbul'un en büyük marinası yapılıyor. Kısım kısım açılmaya başladı. İsim yapmış güzel restaurantlar, eğlence mekanları açılmaya başladı. Bu gelişmeler ev fiyatlarına da yansımaya başladı. Bir kaç seneye bir Florya kadar değerleneceği söyleniyor.
Büyükçekmecenin hangi semtinde oturacağınız da önemli tabi. Dediğim projeler merkez bölgesinde yapılıyor. 5/10 km kadar uzağında Mimaroba Güzelce semtleri var. Oralarda denize yakın, çok güzel siteler yapılıyor. Ben beğeniyorum açıkcası.

Tuzla yı çok iyi bilmiyorum ama Büyükçekmece güzeldir. Yalnız bu iki ilçe İstanbul 'un tam zıt istikameti yani araları mesafe olarak çok uzak orasını pek anlamadım. kiralar şuan istanbul da epey uçtu 3500 den aşağı pek bişey yok ( bu bahsettiğim lüx değil orta sınıf evler)

ben Tuzla'da yaşıyorum sakin bir yer olduğunu söyleyebilirim Tuzla'nın da kötü mahalleleri olduğunu biliyoruz ama sanırım mahallesi de önemli :) ulaşım çok rahat tuzlada marmaray metro otobüs şansı var 500 T var :) sahilde gezme oturma piknik yapma şansı var Büyükçekmece için bilmediğim için yorum yapamicam maalesef

Oralar pahali acikcasi sari siteden bakiyorum da evlere.tepekent kiptas taraflarina gideriz gidersek sanirim.suriyeli de cokmus ama napalim

Bu iki yerde is bulabiliyor netten de baktik ucuz iki ilce de kira olarak

Internette hep kokudan sikayet edilmis her bölgesi boyle mi acaba

Oralar pahali acikcasi sari siteden bakiyorum da evlere.tepekent kiptas taraflarina gideriz gidersek sanirim.suriyeli de cokmus ama napalim
Tepekent yerine Mimaroba'yı iyice araştırın derim.
Evet yeni lüks siteler yapıldı, fiyatları uçuk. Ama 5-10 yıllık apartman/sitelerde var semtin içinde.
Yaşayanların profili de iyidir.

Tepekent yerine Mimaroba'yı iyice araştırın derim.
Evet yeni lüks siteler yapıldı, fiyatları uçuk. Ama 5-10 yıllık apartman/sitelerde var semtin içinde.
Yaşayanların profili de iyidir.
Inanin o kiralar arasindaki 300 500 e bile 8htiyacimiz olacak.mimaroba evlerine baktim eskiler ucuz kiptastaki evler hem yeni hem cok begendim tabi gormek lazim.deniz goruyor 3 arti 1 kocaman ev 3000 civari.mimarobada ayni kalitede evler bin civari

her bölgesi öyle değil tuzlada deri sanayi olduğu için yakın olan yerlerde koku oluyor şifa mahallesi taraflarında ama tuzlanın sahil kesimi güzeldir koku falan da olmaz
Sahile bakiyorum ama iralarda da evler pahali((

Tuzla pek İstanbul sayılmaz Büyükçekmece tercih ederim birçok secenek bulabilirsiniz ayrıca avm falan da daha cok var yakınlarda
Bana da daha sıcak geldi ama hangi firma daha cok maas verirse tabi gönlüm cekmeceden yana

Buyukcekemece hep cok uzak gelir bana nedense. Esenyurta kadar gittim
Metrobus vs de ulasim olarak kolaydir.

Ama atasehir tarafinda oturdugum icin tuzla_kartal daha mantikli gibi sanki
Hem de turkiye nin diger illerine yakin, gecis kolay.

Tercih sizin tabi ki

İstanbulda oturuyorum. İşinizin nerede olacağına çok bağlı çocuğunuz varsa onların okulu vs de. Ama ben büyükçekmece diyorum. Çünkü merkeze daha yakın tuzlaya kıyasla. Ve haftasonları yakın güzel semtlere de daha rahat ulaşabilirsiniz. Bence büyükçekmece

İkisi de şehrin bir ucunda, Büyükçekmece daha iyi bir seçenek bana göre. Seçenek olarak sadece bu iki ilçe mi var yoksa siz ikisi arasında mı kaldınız? Mesela Küçükçekmece taraflarına da bakabilirsiniz bütçenize uyarsa. Toplu taşımaya yakınlık önemli bir kriterse Marmaraya yakın yerleri tekrar gözden geçirin derim.

Bu iki yerde is bulabiliyor netten de baktik ucuz iki ilce de kira oladediğim g

Bu iki yerde is bulabiliyor netten de baktik ucuz iki ilce de kira olarak
dediğim gibi tuzlayı bilmiyorum büyükçekmece güzeldir sosyal olarak da. kira ne kadar ödeyebilirsiniz ona göre değişir bana göre 3500 yüksek bi tutar ama maalesef şuan ortalama evler bu fiyat. tabi konfor artıkça fiyatda artıyor. bu tutar merkeze yakın ama 5-10 yıllık 2-1 evler için . işyeri büyükçekmecenin neresinde acaba arabanız veya işyerinin servis güzergahı nasıl kumburgaz kamiloba biraz daha ucuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…