- Konu Sahibi tombilibaykus
deprem açısındanda yeni bina ve radye temelli seçerseniz (zaten yenilerin hepsi bu temelle yapılıyo) bir sıkıntı olacağını sanmam benim evimde öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi üzmek istemem ama burası bir köy. Yani çekmecenin eski bir köyü mahalle olmus sonradan ama hiçbirsey yok burada. Buralar merkezlere uzak yerler. Ben de çekmecede yasıyorum, burada çok mutluyum. sahili,insanı, sakin oluşu. Ama baktığınız yerlerin alakası yok. Tepecik türkoba tepekent buralardan uzak durun bence.![]()
ÇINAR EMLAK TAN KİPTAŞ TA TEMİZ SIKINTISIZ KİRALIK 98m2 2700 TL - Kiralık Daire İlanları sahibinden.com'da - 986290026
Türkoba Mh. Büyükçekmece İstanbul Emlak Ofisinden Kiralık Daire Fiyatları ve Kiralık Emlak İlanları sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Rica etsem bi bakabilir misiniz biliyorsaniz buradan bahsediyorum.etrafinda baska yerlesim bile yok gibi beğendim açıkçası okul da açıksa hele diye seviniyordum kibahsettiğiniz bölge burası mı
Isi belli oldu bugün çekmeceye geleceğiz.Burayı da araştırdık dediğiniz gibi arabasız zor.gelip bakacak eşim ben çalışıyorum.yaza tayin isteyeceğim o zaman okulları sorarım size.Sizi üzmek istemem ama burası bir köy. Yani çekmecenin eski bir köyü mahalle olmus sonradan ama hiçbirsey yok burada. Buralar merkezlere uzak yerler. Ben de çekmecede yasıyorum, burada çok mutluyum. sahili,insanı, sakin oluşu. Ama baktığınız yerlerin alakası yok. Tepecik türkoba tepekent buralardan uzak durun bence.
Mimarıba vs. Git gide lüx olmaya başladı. Çekmece zaten kentsel dönüşüme girdi fiyatlar çok uçuk. Ancak kavaklı, gürpınar bir tık daha uygun merkeze göre. Hem de sessiz sakindir.
Türkoba tepecik aman diyim![]()
Guzelmis evet sinanoba da iyiymis sanirimBüyükçekmecede oturuyorum. Mükemmel bi yer sakin ve elit insanların birbiriyle işi yok şuan sahil yeniden yapılıyor pazarı kapalı alana taşınıyor ve ev olarak yeni ve butik (az katlı) çok ev var. Palmiye meydanının oradayım ben