Gebeliğe Hazırlık Tuz ile idrarda gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beş tl bi test niye böyle saçma sapan şeylerle nimetleri sidiğe karıştırıyorsunuz tuz hangi sıvı olsa erir zaten mantıken..

Merhaba arkadaşlar, ben ve eşim ağustosta 3üncü yılımızı kutlucaz nasipse ortalama 1,5 yıldırda bebek istiyoruz. 1,5 yıl dediğimde ilk 2-3 ay çalışmamız oldu sonra işten güçten sadece hafta sonları beraber olabildik yani bi 1 senedir verimli çalışmamız olamadı. Ocaktan beri doktor kontrolünde ilerliyoruz. Allah biliyo ya her ay kafama takmıcam dememe rağmen adete 1hafta kala ya tuttuysa diye düşünmekten kendimi alamıyorum ama maalesef şuana kadar bişey olmadı. Her neyse. Bu ay çok umutluyum ve şuan adetime 4 gün var idrar testim negatif çıktı. Bende çözümü “kocakarı” yöntemlerinde buldum. Youtube’da izlediğim bir videoya göre içinde tuz olan bir kaba idrarı alıyoruz ve köpüklenme olursa hamilesiniz. Bende köpüklenme oldu. Eşimden de rica ettim aynısını onda da uyguladık onun idrarında herhangi bir hareketlenme olmadı. Amacımız sadece kıyaslamaktı. Sorum şu: Bunu daha önce deneyen var mı aranızda? Sonuç alan veya sonuç alıpta hamile olmayan var mı?
Sonuç ne oldu hamile olmuşmusunuz yada yokmu.??

X