- 17 Mayıs 2020
- 126
- 96
Amin öyle mi? Ben göremedim ondan açtım konuyu zaten.Amin canım isteyen herkese nasip etsin. Burada daha önce de bu konuyu görmüştüm ilk yazan siz değilsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin öyle mi? Ben göremedim ondan açtım konuyu zaten.Amin canım isteyen herkese nasip etsin. Burada daha önce de bu konuyu görmüştüm ilk yazan siz değilsiniz.
Kusura bakma da sana yalan söylemeye borcum yok dün duydum garibime gitti denedim ve olmadı zorla senin istediğin cümleyi söyleyemem kusura bakma yok öyle birşey ha kendini inandırmak boşver idrar testini kan testini süreki tuz yapBen denediğinizi bile sanmıyorum da neyse yine de teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. İyi günler
IAmin öyle mi? Ben göremedim ondan açtım konuyu zaten.
Merhaba umarım hamilesindir ve bu yaptığın doğru çıkmıştır. Bütün msjları okudum kimisi saçma bulmuş kimisi komik demiş herkes kendince haklıdır... bende şöyle birşey dicem kuzenim eczacı ablasıyla tekne turuna çıkıyorlar ablasının adeti gecikiyor ve mide bulantısı vs diyorlar ki bira testi yapalım biraya işeyip köpürürse hamilesin ablası hariç bütün kızlar işiyor köpürmüyor ama ablası işediğinde köpürüyor bu testi yapalım diyen de eczacı demekki böyle şeyler varmış... belki buda saçma bulanlara örnek olabilir...Merhaba arkadaşlar, ben ve eşim ağustosta 3üncü yılımızı kutlucaz nasipse ortalama 1,5 yıldırda bebek istiyoruz. 1,5 yıl dediğimde ilk 2-3 ay çalışmamız oldu sonra işten güçten sadece hafta sonları beraber olabildik yani bi 1 senedir verimli çalışmamız olamadı. Ocaktan beri doktor kontrolünde ilerliyoruz. Allah biliyo ya her ay kafama takmıcam dememe rağmen adete 1hafta kala ya tuttuysa diye düşünmekten kendimi alamıyorum ama maalesef şuana kadar bişey olmadı. Her neyse. Bu ay çok umutluyum ve şuan adetime 4 gün var idrar testim negatif çıktı. Bende çözümü “kocakarı” yöntemlerinde buldum. Youtube’da izlediğim bir videoya göre içinde tuz olan bir kaba idrarı alıyoruz ve köpüklenme olursa hamilesiniz. Bende köpüklenme oldu. Eşimden de rica ettim aynısını onda da uyguladık onun idrarında herhangi bir hareketlenme olmadı. Amacımız sadece kıyaslamaktı. Sorum şu: Bunu daha önce deneyen var mı aranızda? Sonuç alan veya sonuç alıpta hamile olmayan var mı?
Mesele benim duymak istediğim cümle değil mesele sizin daha önce yazdığınız alaycı tavır kimse kimseye yalan borçlu değil burda zaten lütfen bu konu hakkında bir daha yorum yapmanızı istemiyorum size de bu hakkı vermiyorum! İster tuz ister tuz ruhuyla yaparım! SİZİ HİÇ AMA HİÇ İLGİLENDİRMEZ !! İnsanların zaaflarıyla alay etme hakkını kimse size vermiyo bense hiç vermiyorum!Kusura bakma da sana yalan söylemeye borcum yok dün duydum garibime gitti denedim ve olmadı zorla senin istediğin cümleyi söyleyemem kusura bakma yok öyle birşey ha kendini inandırmak boşver idrar testini kan testini süreki tuz yap
Şuan bu yorumunuz inanın can oldu bana! Anlattığınız için teşekkür ederim! Aynen öyle bende bundan 1-2sene önce bu tarz girişimleri yapıcağımı söyleselerdi gülerdim ama bi anlık heycanla insan neler yapıyo akıl almayan ☺ Amin inşallahI
Merhaba umarım hamilesindir ve bu yaptığın doğru çıkmıştır. Bütün msjları okudum kimisi saçma bulmuş kimisi komik demiş herkes kendince haklıdır... bende şöyle birşey dicem kuzenim eczacı ablasıyla tekne turuna çıkıyorlar ablasının adeti gecikiyor ve mide bulantısı vs diyorlar ki bira testi yapalım biraya işeyip köpürürse hamilesin ablası hariç bütün kızlar işiyor köpürmüyor ama ablası işediğinde köpürüyor bu testi yapalım diyen de eczacı demekki böyle şeyler varmış... belki buda saçma bulanlara örnek olabilir...
Ben onu üç veya dört kez denedim ama çizgiyi hiç belirgin göremdim genelde silik çıkıyodu bi daha da kullanmadım açıkçası ama doktorun talimatıyla bu ayda tutmadıysa önümüzde ki ay görünmem gerekiyo zaten o yüzden şuan sadece bekliyorumOnun yerine ovulasyon testi al kuzum en azından tuttu tutmadı oyunu olmaz yumurtlama gününe göre ilişki sonrası 13 14 gün sonra test en basiti bu yoksa kafayı yersin bizzat yaşadığım için diyorum
Rica ederim. Buraya yazanlar hangi zorluklardan geçip hamile kaldı veya öyle teşebbüsü varmı bilinmez ama bana şunu yap deseler yaparım 3. Seneye girdim erken menopoz çocuk olması zor ve tüp bebek denemem negatif şuan hangi otu iç deseler içerim yada hangi testi dene deseler denerim emin ol benimde gelmezdi bu tarz şeyler ama yapcak bişi yok bir umutŞuan bu yorumunuz inanın can oldu bana! Anlattığınız için teşekkür ederim! Aynen öyle bende bundan 1-2sene önce bu tarz girişimleri yapıcağımı söyleselerdi gülerdim ama bi anlık heycanla insan neler yapıyo akıl almayan ☺ Amin inşallah
Gerçekten çok saçmasın ya sen kendinde misin daha dün dedim sana merak ettim deneyeceğim sabah bilgi veririm diye ben senin zaafınla neden alay edeyim merak ettim yaptım ve olmadı herkeste farklılık gösterebilir ayrıca eğer cidden alay etseydim sendem müsade bile istemezdim emin olabilirsinMesele benim duymak istediğim cümle değil mesele sizin daha önce yazdığınız alaycı tavır kimse kimseye yalan borçlu değil burda zaten lütfen bu konu hakkında bir daha yorum yapmanızı istemiyorum size de bu hakkı vermiyorum! İster tuz ister tuz ruhuyla yaparım! SİZİ HİÇ AMA HİÇ İLGİLENDİRMEZ !! İnsanların zaaflarıyla alay etme hakkını kimse size vermiyo bense hiç vermiyorum!
Eğer dalga geçiyor olsaydım böyle birşey sormazdımAmin inşallah sabah ilk işim bu da acaba ne kadar tuza deneyeceğim bunu
Benimde hiç tam anlamıyla pik olmuyordu canım pcos olduğumu öğrendim 2,5 yılın ardından onca Dr onca para millet aşılama tüp bebek için gerçeği bile söylemiyor en son kendim gidip sağlık ocagindan klomen aldım çünkü Dr vermiyordu . Şimdi bebeğimi bekliyorum 3 yıl bitti Dr Dr gezerekBen onu üç veya dört kez denedim ama çizgiyi hiç belirgin göremdim genelde silik çıkıyodu bi daha da kullanmadım açıkçası ama doktorun talimatıyla bu ayda tutmadıysa önümüzde ki ay görünmem gerekiyo zaten o yüzden şuan sadece bekliyorum
Çok çokkk haklısınız.. yaşadıkça ümit vardır ben inanıyorum Allah gönlünüze göre versinRica ederim. Buraya yazanlar hangi zorluklardan geçip hamile kaldı veya öyle teşebbüsü varmı bilinmez ama bana şunu yap deseler yaparım 3. Seneye girdim erken menopoz çocuk olması zor ve tüp bebek denemem negatif şuan hangi otu iç deseler içerim yada hangi testi dene deseler denerim emin ol benimde gelmezdi bu tarz şeyler ama yapcak bişi yok bir umut
Allah kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi Evet duyduğum kadarıyla doktorların uzman olduğu dalları varmış (aşılama/tüp bebek/vs) onu yapınca haliyle daha iyi para aldıklarından ilk önerileri anlamadan dinlemeden kendi yöntemlerine başvuruyolarmış. O yüzden bende bu ay tutmazsa biraz daha araştırma yapıp olmadı başka doktora gitmeyi düşünüyorum. Çünkü aşılamada çok ısrarcı ama benim şuan ne onu karşılayacak gücüm var (pandemi dolayı) ne de içimden geliyo.Benimde hiç tam anlamıyla pik olmuyordu canım pcos olduğumu öğrendim 2,5 yılın ardından onca Dr onca para millet aşılama tüp bebek için gerçeği bile söylemiyor en son kendim gidip sağlık ocagindan klomen aldım çünkü Dr vermiyordu . Şimdi bebeğimi bekliyorum 3 yıl bitti Dr Dr gezerek
Merhaba canım acaba sonucun ne oldu merak ettimAllah kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi ☺ Evet duyduğum kadarıyla doktorların uzman olduğu dalları varmış (aşılama/tüp bebek/vs) onu yapınca haliyle daha iyi para aldıklarından ilk önerileri anlamadan dinlemeden kendi yöntemlerine başvuruyolarmış. O yüzden bende bu ay tutmazsa biraz daha araştırma yapıp olmadı başka doktora gitmeyi düşünüyorum. Çünkü aşılamada çok ısrarcı ama benim şuan ne onu karşılayacak gücüm var (pandemi dolayı) ne de içimden geliyo.
Tamam.tuz camasir suyu vs bunlar kişinin de yaparken inanmadığı ama bebeği çok istediği için ufaktan medet umduğu şeylerdir..üstte yazan çok bilmiş arkadaşlara sesleniyorum..konuyu açan arkadaş kan testini ve eczane testini zaten biliyor..ama sizin bu ilkokul talebelerinin yaptığı gibi alaycı ve boş konuşmalarınız sadece kalbinizin değil beyninizi de boş olduğunu gösterir inanmayabilirsin sacma gelebilir evet doğruluk payı yok eenecek az ama eğitimli kültürlü bir insan kendini yetiştirmiş bir insan bu şekilde yaklaşım sergilemez anne olacaksanız ilk önce doğmamış bebeğinize nasıl anne olurum diye düşünün..sonra sizin zihniyetinizin ürünleri başka kalpleri kırmaya devam edecek..kadının ne kadar üzerine gelmişsiniz iyimisiniz siz???