Cnm bliormusn bnde onyedi yaşındayım bnde de böyle bir sorun var.Üstelik ailemden geldiğinden ve hormon bozukluğu yaşadığım için çok kötü.Ben herşeyi kullandım.Jilet,ağda,kuaförde sirağda,epilatör(epilasyon hariç)kullandım ve çok pişmanım.Jilet tüylerimi daha da çoğalttığı gibi ağdalar,epilatörler sivilce çıkardı vücudumda ve geçmiyorlarda.Öğrendim ki hassas tenliymişim tüylerim mikrop kaptığı için oluyormuş.Yani alsam da almasam da görüntü çok kötü.Bu sene kışın inşallah lazere başlayacağım.Herkes lazer veya iğneli epilasyonu tercih ediyor.Ben hassas tenli olduğum için lazer yaptırmak istiyorum çünkü iğnelide iz kalma oranı yüksekmiş.Bende senin yaşındayken çok ama çok özenirdim,annem hep ilerde derdi ama:d şimdiyse pişmanım yaptırmasaydım tüylerim çoğalmaz,geçmek bilmeyen sivilcelerle uğraşmazdım.Ama bıyık bölgemi cımbızla alıyorum.Çünkü ağda vs sarkatabiliyormuş,sivilce yada alınmamış gibi kara leke bırakabiliyormuş.Bence bıyık bölgeni cımbızla aldır cnm.Bacaklarıma tüy dökücü de kullanmıştım ama alerji gbi yapmştı.
Canım bilmiyorum senin cildin nasıldır ama belki sende tüylerini aldırınca batık,sivilce gibi şeylerle karşılaşabilirsin ve benim gbi hevesin gidebilir.Lazer yaptırmak istersen bence daha onbirsin sanırım şmdi yapmazlar ama biraz büyüyünce lazer epilasyon yaptır derim tabi bunun da çok riskleri var ama
Tek kullanmadığım yöntem tüy sarartıcı şeyler ama onlarda aksine besliyormuş,işe yaramıyormuş,karartıyormuş diye bu sitede okumuştum cnm.Karınca yumurtası,bioder falan bunlarda nebilim çok zahmetli geliyor bana ayrıca pek inanmıyorumda:s
Benim küçüklüğümden beri hayallerimden biridir tüysüz olmak ve şu yaşıma geldim hala hayallerimden biri:)Bu sene lazere başlayacağım inş.Bu da işe yaramazsa artık neyaparım bilemiyorum.Ben başıma gelenleri yazdım.Sende çok iyi araştır ve düşün canım.Umarım istediğin gibi olursun.Sevgilera.s.