tüyox'u kullanan varmı? lütfen tecrübelerinizi paylaşın...

turkank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
135
0
96
İçel Mersin
kızlar nette dolaşırken tüyox diye bir ürünle karşılaştım. bayağı iddalı yazılar okudum. siz ne düşünüyorsunuz. kullanan varmıki? kullananlar yada bilgisi olanlar lütfenn yardımmm.mafoldumben

hımm dur bakiiyim ben araştırma yapıyım azcık bulursam dişe dokunur bişeyler bilgilendirirm hemen

Buldum kızlar bişeyler eğer kullanan varsa,yada bilgi sahibi arkadaşlar paylaşırlar bildiklerini

TÜYOX NERELERDE KULLANILIR

“TÜYOX” tüy azaltıcı bitkisel cilt bakım yağı, vücudun tüm bölgelerinde (el, kol, yüz, ense, sırt, koltuk altı, göğüs, göbek ve bacaklarda) güvenle kullanılabilir.

TÜYOX NASIL KULLANILIR

*
İstenmeyen tüy veya kıllar tercih edilen bir yöntemle kökünden alınır.
*
Yıkanıp kurulandıktan sonra temizlenmiş bu bölgeye “TÜYOX” kıl köklerine iyice işleyecek şekilde masaj yapılarak günde bir defa tatbik edilir. Kullanımdan en az iki saat sonra gerek görülürse temizlenebilir.
*
İstenmeyen tüy veya kıllar tekrar alınacak seviyeye gelinceye kadar, “TÜYOX” kullanılmaya devam edilir.
*
Tekrar alınacak duruma gelen bu tüy veya kıllar tercih edilen bir yöntemle kökünden alınıp, kullanıma düzenli olarak devam edilirse, her kullanımda istenmeyen tüy ve kılların, incelip azalmasına yardımcı olur.

İÇİNDEKİLER:

Glycerin, Calendula officinalis, Humulus lupulus, Thuja occidentalis, Verbascum, Vitex agnus.

hımm dur bakiiyim ben araştırma yapıyım azcık bulursam dişe dokunur bişeyler bilgilendirirm hemen

canım o bilgiler zaten internette mevcut.. tşk ederim ama ben ilginç bir sayfa buldum. uygulamayı farklı anlatmış. ve öyle iddialı konuşuyor ki. 2 hafta için de biter diyor. normal uygulayan bir arkadaşla aralrındaki diyaloğu vermişler. çok dikkatimi çekti.. ben acaba sonuç alan biri var mı onu merak ediyorum. bana matıklı geldi..:jeyyar:

okuduğum kadarıyla bu ürünü doğru ve tarif edildiği şekilde kullanırsanız 2 hafta sonra bu tüycükler bitiyormuş. ama ilginç olan üzerinde yazılan kullanma tarifi değil. ayrıca bu ürünü satan kişilere verilen bilgiye göre kullanılıyormuş. ç:sm_confusedk iddialı buldum doğrusu. aslı astarı var mıbilmiyorum ama. kullanan veya bu ürün hakkında bilgisi olan arkadaşları buraya bekliyoooozzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…