- 12 Ekim 2022
- 840
- 1.551
- 33
- 35
- Konu Sahibi Hatice Bibi
12 haftalıkken doktorumuz kız demişti ben tabi erken diye heveslenmek istememiştim 16 haftalık erkek dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden bile msj atmışlar 6-7 haftalık ultrason görüntülerini cinsiyetine bakar mısınız diye(Bir kere nub teorisine göre salladım).Ben şok. bebeğin yerleştiği konuma göre ,yok sağ mı solmu yok plesanta neresinde kalıyor,bunlara göre bi sürü teori üretmişler.En son 7 sene önce hamileydim tek düşündüğüm sağlıkla12.haftayı doldurmaktı.Anlıyorum herkesin heyecanını ama yok ya bu kadar da fazla.Ohooo 5 haftalığı bile soruyorlar. Ben 5 haftalıkken hamilelikten bile haberim yoktu ahsjsjsjsj
Bu arada devlete gittiniz 12 haftalik .özel mi dedi kıza benziyor .16 haftada özel mi dedi devlet hastanesimi .bebeğin hayırlı olsun canım benim sağ saglim kucagina almayı nasip etsin inşallah.12 haftalıkken doktorumuz kız demişti ben tabi erken diye heveslenmek istememiştim 16 haftalık erkek dedi
Bu arada devlete gittiniz 12 haftalik .özel mi dedi kıza benziyor .16 haftada özel mi dedi devlet hastanesimi .bebeğin hayırlı olsun canım benim sağ saglim kucagina almayı nasip etsin inşallah.
Valla anlamadim bende ya bakalım ne olacak erkek nasıl kıza benziyor kız nasıl erkek benzior dr bilir şimdi nasıl yaniliolar ki son teknoloji makinala4 bideÖzelde öğrendim Canım ikisi de özel gittiğim doktor ama 12 bana göre tahmin için erken bir süre ilk gebeliğimde 14 de öğrendim o netti mesela
İnşAllah benim de öyledir :) bana da kız dedi ama erkek hissediyorum12 haftalıkken doktorumuz kız demişti ben tabi erken diye heveslenmek istememiştim 16 haftalık erkek dedi