tüylü bebişlerim

cimcimcime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
41
1
46
İstanbul
tüp bebekle ıkızlerım dunyaya geldi ama ıkı kızımda aşırı kıllı dogdu surt omuz alın herkes dokulur dıyor ama ölr kalırmı dıyede korkuyorum böle bebegı olup dökulen var mı acaba bende cok kıllıyım benden gectı galıba

:)) dökülür bende öyleymişim bebekken hoş hala kıllı biriyim ama durumum o kadar vahim değil :)) benim kızımında kulak kepçelerinin üstünde uzun uzun tüyler vardı kurt adam gibi döküldü gitti

tam emin değilim ama anne sütü ile silinmesi belki etkili olabilir.. benim kızımın da yüzü tüylüydü ,anne sütü ile her gün yüzünü sil, yüzü berraklaşsın demişlerdi ama yaz sıcağında bir de ekşi ekşi kokar diye pek yapmamıştım.. bazen keşke yapsaydım dediğim olmuştur.. kızım 5 yaşına girdi sırtı ince ama kara tüylü ... ama benim kızım çok zayıf belki kilo alırsa tüyler azalabilir ... umut işte :))

o birçok nedenden olabiliyor, doktor kontrollerinizi yapmıştır herhalde, ciddi bir şey olsa uyarırdı. Bebeklikteki tüyler birkaç aya dökülür ama dökülme olmazsa bir dermatologa gitmekte fayda var

kalmıyor arkadaşım benim kızımında vardı omuzlarında kulaklarında alnında hep döküldü sadece alnında hafif var içini rahat ettirmek için istersen kontrole gidince doktora sor.Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kalın...

benim kızımdada vardı çok korkmuştum dökülmezse diye
1-2 ayda bişey kalmadı çok şükür

oğlum 38 haftada normal zamanında dopdu ama kulaklarında kıllar vardı,kurt adam diyoduk,dökülüyorlar yavaş yavaş,ilk 6 aya kadar vücuttaki bütün tüyler dökülürmüş (saç,kaş dahil) doktorumuz öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…