• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerin Cikma Esnasindaki Kasintiyi Nasil Engelleyebiliriz?

ppapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
526
4
96
İzmir
Bacaklarımı aldıktan 10 gün sonra müthiş bi kaşıntı oluyor dayanamıyorum yani kılların çıkmaya başladığı dönem o kadar çok kaşıyorum ki yara oluyo kanıyo sonra bide aylarca o iz geçmiyo lütfen yardım edin bu herkeste mi oluyo yoksa sadece bende mi kaşımamak için elimden geleni yapıyorum ama dayanamıyorum yardım edin bana :(((

ben epilatörle alıyorum. ponza taşını denemek lazım ben bi ara batıklar için yapıyordum ama almadan bi gün önce duş jeliyle dairesel hareketler masaj yapıyordum çıkacağı zaman da yapayım artık

Evet canım bende de oluyor hem de çok...Yara yaptığım zamanlarda oluyor ve izleri kolay kolay geçmiyor tenim çok hassas zaten..

Ayyy topiği görünce hemen koştummm.
Bende bir kaşnti oluyor çilfiriyorum.şuan bacaklarim yara bere içinde çocuklar gibi.
Demekki ponza taşi kullaniyorsunuz bende mutlaka kullanicam.

bende kaşıntı maduruyum vajinadaki iç mantardan dolayıda olabilirmi kaşıntı
ponza taşı nerde satılır kesin sonuçmu kaşıntıya lütfen bilgilendirin

ben ponza taşını denedim yine olmadı geçmiyo kaşıntı 2 gün falan mahvettim bacaklarımı özellikle gece yatınca kaşınıyo. bende yatmadan önce anestol sürüyorum azaltıyo baya kaşıntıyı yani kaşımıycak kadar sabredebilicek kadar az bi kaşıntı oluyo ama kesin çözüm istiyorum şuanda yine kaşınıyo ooff oooffff

ben ağdadan sonra pudra sürüyorum ve her banyodan sonra özellikle kasıklarıma pudra sürüyorum pudra sürmezsem hem kaşınıyo hemde sivilceler falan çıkıyo dediğiniz gibi yara oluyo 4 5 gün ihmal edeyim pudrayı hemen başlıyo sivilceler kaşıntılar

Bacaklarınız kaşınmaya başlayınca tuzlu su sürün hafifce ovun kaşınan yerleri biraz yakar kaşıntı geçer yara bere olmasından hafif yanması iyidir:lepi:

Kese yapmayi dene...tüylerin yüzeye cikmasini kolaylastirir ve dolayisiyla kasinti azalir..!

Denemekte fayda var!

Yeni üyeyim. SIrf bu konu yüzünden üye oldum diyebilirim. Ben de çok çektim bundan. Özellikle deri altından çıkmaları sonra onu iğne ile çıkarması çok zordu. Ama çözümünü buldum. Arkadaşlar, bir kaba 3 ölçek şeker ve yarım ölçek deniz suyu koyun. SOnra vücut kremini ona yedeirin ki hafif macunumsu bir hali olsun. SOnra onu bir bez ile bacağınıza sürün ve backalarınız kıpkırmızı olana kadar sürün. Şeker ve tuz taneleri derinizi az tahriş edecek, ama ölü deriyi kaldıracak... Sonrasında ise altta kalan kılalr otomatikman dışarı çıkmış olacak )) Ama bunu epilasyondan sonra değil kıllar deri altında belirmeye başladığı zaman yapın. Yaptıktan sonra az bacaklarınızı dinlendirin ve yeniden epilasyon yapın bebek gibi tertemiz bacaklarını zolacaktır ))

Back