• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerim azaldı işe yaradı kızlaar:)

Allaha şükür malum bölgelerim hariç başka yerimde tüy problemim yok sarışın olmanın avantajı sanırım ama yüzdede kullanmak zarar vermez gibi geliyor bana kızarıklık yapabilir belki onuda gece sürmeli sabaha kadar kızarıklık geçer sanki

ya bende çok merak ettim deneyeceğim ama bişey sormak istiyorum ben kol bacak ve malum bölgeye uygulamayı düşünüyorum hadi bacakları geçtimde kol ve çok afedersiniz malum bölgeye 3 gün su değmeden olmazki o zaman etkisini yitirirmi yani su değerse ?

ya bende çok merak ettim deneyeceğim ama bişey sormak istiyorum ben kol bacak ve malum bölgeye uygulamayı düşünüyorum hadi bacakları geçtimde kol ve çok afedersiniz malum bölgeye 3 gün su değmeden olmazki o zaman etkisini yitirirmi yani su değerse ?

ben yüzümde kullanıyorum sadece
ama saatlik tutuyorum yüzümde
öyle 3gün falan degill

Allaha şükür malum bölgelerim hariç başka yerimde tüy problemim yok sarışın olmanın avantajı sanırım ama yüzdede kullanmak zarar vermez gibi geliyor bana kızarıklık yapabilir belki onuda gece sürmeli sabaha kadar kızarıklık geçer sanki

bana bizararı olmadıı
çok hassas cidi olanlara ne yapar bilemem

ben de bi kez limon-pudra yaptım...bu kez de limon tuz yaptım..ponza taşıyla ovuyorum bi de...tenim güzelleşti ya..limon yumuşak yapıyo çok güzel oldu...batıklar da çıkıyo inanamadım...koltukaltım az çıktı ve inceydi..nasıl sevindim:)

mutlaka deneyin tüy probleminiz varsa...sararmaya başladı bi de..eskisi kadar siyah değil...yuppiiii:)

peki nekadar zamandır kullanıyorsun yüzünde
nasıl etkisini gördünmüü
limon tuzmu yoksa pudralı olanımı deniyorsun yüzünde

canım henüz 1 kere denedim zaman geçtikçe faydasını görürüm diye düşünüyorum öyle olursa zaten burda paylaşırım buarada limon ve tuz olanı deniyorum kaydirigubbakcemile2

ben de bi kez limon-pudra yaptım...bu kez de limon tuz yaptım..ponza taşıyla ovuyorum bi de...tenim güzelleşti ya..limon yumuşak yapıyo çok güzel oldu...batıklar da çıkıyo inanamadım...koltukaltım az çıktı ve inceydi..nasıl sevindim:)

mutlaka deneyin tüy probleminiz varsa...sararmaya başladı bi de..eskisi kadar siyah değil...yuppiiii:)

evet bende de ince yumusak cikti.. ponzo tasi var ama kullanmak aklima gelmedi.. iyiki dedin.. nemlendirici kullanmayi unutma cildin fazla kurumasin canim

ben yüzümde kullanıyorum sadece
ama saatlik tutuyorum yüzümde
öyle 3gün falan degill

yani 3 gün filan geçmeden yani bikaç saat sonra su değsede işe yarıyormu azalma varmı yani ?

ya deneyen arkadaşlar bi sorum daha olacaktı limon- tuz mu daha etkili pudara-limonmu hangisini deneyeyim sizce.?

yani 3 gün filan geçmeden yani bikaç saat sonra su değsede işe yarıyormu azalma varmı yani ?

ben deneyeli 1hafta olmadı daha
birde benim yüzümde çıktıgı için aşagı yukarı hergün elimde cımbız gördügümü çekiyorum
işe yaradı demek için çok erken ama umut var diyorum
benim için geç çıkması bile mucize olur
devam edicem pes etmeden inşallah sonuç alırımm

ya deneyen arkadaşlar bi sorum daha olacaktı limon- tuz mu daha etkili pudara-limonmu hangisini deneyeyim sizce.?

hangi pudra? bebek icin olani mi? bebek icin pudra da kanserijen madde var dikkat edin.. yoksa normal allik pudra'dan mi bahsediyrsun..
bende sadece limon+tuz denedim ama artik sadece limon suyu kullaniyrm bakalim ayni etki olacakmi

Bende bugün denedim limon tuzu yarım limon suyuna yarım çay kaşığı tuz kattım. Ama bende fazla yanma olmadı... Doğrumu yaptım acaba??

Bakalım sonuç ne olacak...

arkadaslar ben goz karari limon tuz yaptim gecenelrde koltugumun altina.. yandi bayagi bi yandii.. insallah faydasini gorurum :)

Back