- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben bıyıklarıma yapcam dA su değmesn demşsn.nasl olcak
yıkanmadan mı :1shok: ölürüm limon suyundan yanmasn şeyimiz kaydirigubbakcemile3
kızlar valla bende etki etti sizde kesinkez ede diye düşünüyorum ben pko yum yani düşün mubarek bendeki kıllarrr at kılı gibiydii kaydirigubbakcemile3 ee düşünün ama bak söylemedi demeyin kulaklarım çınlamasın sonra yandııık diyee ee yakıyo bayaa kaydirigubbakcemile3 kullanan arkadaşlar olursa paylaşırız inşallah etki edecek kızlar kurtulacaz inşallaaahhhihoyyyt
zararlı olan talk pudrası arkadaşlar
bebek pudrası zararlı değil
Kollarimda denemeyi dusunuyordum ama D.Gezer arkadas 4 gun yikanmadigini soyluyor. Ellerimizde kullanacaksak nasil yapacagiz? Kaldiki gunde 5 defa abdest aliyorum. Kollarimda nasil kullanmaliyim?
Canım benim sen yine abdesini al namazını kıl bizlerede dua et alkisalkisalkis tatlım akşam yatsıdan sonra yaparsın biir güzel kollarını alırsın sonra uygalarsın kollarına yatarsın sabahta yine abdesten sonra yaparsın zaten fark ediceksin günden güne daha az yanma oluyo en etkilisi kılları aldıktan hemen sonra..sositososito