• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerim azaldı işe yaradı kızlaar:)

D.Gezer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
123
3
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar öncelikle aynı konu varmı bilmiyorum varsada özür..ben polikist over hastasıyım malum hormonel sorunlar:sinifsinif: 2aydır limonsuyu ve pudra deniyorum inanılmaz azaldı tüylerim ve oldukça geç çıkıyor 1.5 - hatta 2 ayı buluyor çıkması öncesinde yanlız limon denedim az yaktı sonra limon tuz denedim oda az yaktı fakat limon ve pudra inanılmaz yakıyor eee yakıncada kökler yanıyoorhihoyyyt yansıın yeterki bitsiiin:sm_cool: ben ağda kullanıyorum ağdam bittikten sonra pudra ve limonu karıştırıyorum biraz koyu olması lazım göz kararı hepsi ve masaj yaparak uyguluyorum cidden işe yarıyo kızlar denemenizi tavsiye ederim benimki azalıyosa sinki biter kesiin:lepi: su değdirmiyorum yanlız ve üç gün aynı işlemi uyguluyorum akşamları 4. gün yıkanıyorum ve nemlendirici olarakta bebek yağı kullanıyorum miiissssshihoyyyt inşallah faydasını görürüsünüz....:teytey:

Merhaba arkadaşlar öncelikle aynı konu varmı bilmiyorum varsada özür..ben polikist over hastasıyım malum hormonel sorunlar:sinifsinif: 2aydır limonsuyu ve pudra deniyorum inanılmaz azaldı tüylerim ve oldukça geç çıkıyor 1.5 - hatta 2 ayı buluyor çıkması öncesinde yanlız limon denedim az yaktı sonra limon tuz denedim oda az yaktı fakat limon ve pudra inanılmaz yakıyor eee yakıncada kökler yanıyoorhihoyyyt yansıın yeterki bitsiiin:sm_cool: ben ağda kullanıyorum ağdam bittikten sonra pudra ve limonu karıştırıyorum biraz koyu olması lazım göz kararı hepsi ve masaj yaparak uyguluyorum cidden işe yarıyo kızlar denemenizi tavsiye ederim benimki azalıyosa sinki biter kesiin:lepi: su değdirmiyorum yanlız ve üç gün aynı işlemi uyguluyorum akşamları 4. gün yıkanıyorum ve nemlendirici olarakta bebek yağı kullanıyorum miiissssshihoyyyt inşallah faydasını görürüsünüz....:teytey:

canım ya bılgı verırmısın bıraz bende yapım ama ben agda kullanamıyorum?bayanssulusmile

Canım farketmez maksat tüyleri kökünden almak yerimseniben hatta makina daha iyi diye düşünüyorum neden dersen en azından yapışkan bi durum olmaz yerimseniben ben kullanamıyorum makina onun için ağdayla alıyorum sonrasında bebek pudrası markası farketmez ben niweya kullanıyorum ve limon ikisini göz kararı yeticek kadar yapıyorum ve masaj yaparak uyguluyorum yanlız fala yakıyo şimdiden söyleyim sonra kulaklarımı çınlatmayın sonrasında bu işlemi toplam 3 gün akşamları uyguluyorum hepsi bukadar ama ciddi faydasını gördüm bide benim tüylerim öyle böyle değildi yanii ama çok şükür henüz 2 aydır bu uygulamayı yapıyorum ve yapmayada devam edicem inşallah:dance:

Son düzenleme:
Canlarım bebek pudrasını bir kaseye dökün sonra sıktığınız limon suyunu ilave edin ve karıştırın yanlız karışım biraz zor oluyo pudra hemen emmiyo limon suyunu. fazlaca karıştırmanız lazım yani sonra Süreceğiniz bölge ne kadarsa göz kararı limonuda pudratıda ayarlarsınız çok koyu olmıycak şekilde hazırlıycaksınız. sonra tüy alım işlemi bittikten sonra alınan bölgeye masaj yaparak sürüceksiniz artarsada limonsuyunuz bitirene kadar sürün masaj yaparak ben öyle yapıyorum sonra bunu 3 akşam devam edin yıkamadan yatıcaksınız yanlız su değmiycek 4.gün banyonuzu yapın ve nemlendiricinizi sürüün bu kadar :)

Son düzenleme:
Talk neden zararlıdır?

Talk güçlü bir kanserojen olan asbestle yakından ilişkilidir. Talk parçacıklarının kanser kurbanlarının yumurtalıklarında ve akciğerinde tümöre neden olduğu gösterilmiştir. Son otuz yılda bilim adamları talk parçacıklarını sıkı bir inceleye tabi tutmuş ve asbestle aralarında tehlikeli benzerlikler bulmuşlardır. Bu kanıtlar doğrultusunda FDA (Federal Drug Administration) 1973’te, kozmetiklerde kullanılan talktaki asbest-benzeri fiberlerin miktarını sınırlayan bir karar taslağı hazırlamıştır. Ancak bugüne kadar herhangi bir düzenleme yapılmamış ve kozmetik amaçlı talk, federal hükümetin düzenlemeye tabi tutmadığı bir madde olarak kalmıştır. Bu eylemsizlik, Ulusal Toksikoloji Programı’nın, asbest-benzeri fiber içermeyen kozmetik amaçla kullanılan talkın, deney hayvanlarında tümöre yol açtığını ortaya çıkaran 1993 tarihli raporunu göz ardı etmektedir (1). Asbest-benzeri fiber içersin ya da içermesin kozmetik amaçla kullanılan talk pudrası bir kanserojendir.

Hangi tür maruziyetler tehlikelidir?

Talk toksiktir. Talk parçacıkları insan yumurtalıklarında ve akciğerlerinde tümörlere yol açar. Birçok çalışma, kadınların genital bölgelerinde sık talk kullanımıyla yumurtalık kanseri arasında güçlü bir bağ olduğunu göstermiştir. Talk parçacıkları ürogenital sistem boyunca hareket edebilmekte ve yumurtalıklara yerleşebilmektedir. Araştırmacılar yumurtalık tümörlerinde talk parçacıkları olduğunu ve yumurtalık kanserine yakalanan kadınların genital bölgelerinde, sağlıklı kadınlara göre daha sık talk pudrası kullandıklarını ortaya çıkarmışlardır.(2)
Akciğerlerin talka maruz kalması sağlık riski oluşturur. Tehlikeli maddeler olan silika ve asbest içeren endüstriyel sınıf talka maruz kalan talk madencilerinde yüksek oranda akciğer kanserine ve diğer solunum sistemi hastalıklarına rastlanmaktadır. Talkın evlerde oluşturduğu bir tehlike de çocukların soludukları bebe pudralarıdır. Kayıtlar, 1980’lerin ilk yıllarından bu yana, her yıl binlerce çocuğun, bebe pudrasını kazara solumaları neticesinde öldüğünü ya da ciddi şekilde hastalandığını göstermektedir (3).

(alıntıdır)

yapsak mı ki ya denesem mi kaç ay çıkmıyor diyor gercektenmi d gezer inanmakta zorluk çekiyorum of keşkeee çıkmasa 2 ay falan. bende ağda kullanıyorum makineyle aldıgımda daha cabuk cıkıyor. lutfen gercek olsun bu. nerden öğrendin bunu dgezer.

yani göz kararı diyosun ama kıvamı ne mesala kaç kaşık pudraya ne kadar limon yarım limon mu? bi de yüzüne denedin mi etkili mi

Arkadaşlar öncelikle BEANEY arkadaşımızn bilgileri için çok teşekkür ederim ben bu bilgileri bilmiyordum..fakat zaten toz halinde kullanılmıyor limonsuyuyuyla karıştırılıyor ayrıca ben bikini bölgesinede uygulamıyorum yanlızca bacaklarım kollarım göbeğim hatta sırtım..dediğim gibi ben pko hastasıyım bu sebeplede tüylenmem oldukça yoğun ama çok şükür 2 aydır kullanıyorum ve gerçekten faydasını gördüm benim tüylerim en geç 10 günde çıkardı göle görülür derecesinde ama ilk dememeden sonra 1.5 ay sonra aldım ben faydasını gördüm..tariş edermi sorusuna gelince ? bende herhangi bi sorun olmadı sadece ciddi derecede yanma yapıyor ama sonra geçiyor...ben bacaklarım kollarım göbeğim ve sırtım için 1.5 limon sıkıyorum ortalama 4 çorba kaşığı kadarda pudra ilave ediyorum..bana yetiyo artarsada bitene kadar masaj yaparak uyguluyorum ve 3 akşam aynı uygulamayı tekrarlıyorum 4.gün banyomu yapıyorum bi sorunlada karşılaşmadım..devam ediyorum etmeyede devam edicem :lepi: bu uygulamayı nerden buldun demiş bir arkadaşım suna dumankaya vermişti bu tarifi..inşallah sonuç alan olur :enbuyukkk:

bu karışımı suna dumankaya söylemişti derya baykalın programında.istikrarlı bir şekilde yapılırsa tüyleri azaltıyormuş...

Canım ne güzel bir haber bu :) Benim de tüylerim hatta kıllarım hormonlarım nedeniyle çokçok fazla ve her tarafımda.. Bilirim o yüzden ne kadar zorlu olduklarını.. Çok sevindim sonuç almana :) Ben de en kısa zamanda başlamak istiyorum ama zararlarını falan okuyunca biraz tırstım açıkçası kaydirigubbakcemile3 Ama denemeye değer gibi eğer söylediğin gibiyse opuyorumnanaktan

ayy ben bıraktım artık yakasını ama yine bi geleyim bakayım dedim yeni buluşlar var mı... böyle şeyler mantıklı geliyo aylardır koltuk altı ve bikini bölgesi hariç diğer yerlerim epilasyon yüzü görmedi. bigün cesaretimi toplayıp kuaföre gideyim kökten aldırayım bunu da denerim. ben bu pudralı şeyi suna dumankaya dan duymuştum o da etkili diyordu... kılsız günler... :)

pudranın zararlarını yazmışsınız ama yıllardır bebeklerin poposu her temizlikten sonra pudralanır bebekler bizden daha hassas ve çok hassas bi bölgeye sürüyorlar. son yıllar da bi çok kişi dikkat etmeye başladı ama biz pudrayla büyüdük yalan mı... çok da zararı olacağını sanmıyorum..

pudranın zararlarını yazmışsınız ama yıllardır bebeklerin poposu her temizlikten sonra pudralanır bebekler bizden daha hassas ve çok hassas bi bölgeye sürüyorlar. son yıllar da bi çok kişi dikkat etmeye başladı ama biz pudrayla büyüdük yalan mı... çok da zararı olacağını sanmıyorum..

vallahi bunu ben söylemedim,kaynaklar söylüyor,artı artık drlar bebelere pudra kullanımını önermiyorlar,envayi çeşit pişik kremleri var artık,ben paylaşmak istedim ..
kullanım kararı siz kullanıcılara aittir..
(pudra kullanımı sonucunda akciğerlere kaçıp ciddi rahatsızlıklarada sebep olduğunu birçok yerde okumuştum)

sağol caım bilgi içinzemuszemus
ben de önce limon ve tuz deneyeceğim snra da bu tarifi uygulamayı düşünüyorum...

sen bize bilgi vermeye devam et canım:)

Back