bi ürün gördüm geçenlerde tüyleri kökünden almadan tamamen yok ediyomuş öyle bi yöntem var mı yaa duyan gören var mı? ben onu kullanmak istedim ama pek de güvenemedim. sizce güvenli olabilir mi? yardımcı olursnız sevinirim.
bi ürün gördüm geçenlerde tüyleri kökünden almadan tamamen yok ediyomuş öyle bi yöntem var mı yaa duyan gören var mı? ben onu kullanmak istedim ama pek de güvenemedim. sizce güvenli olabilir mi? yardımcı olursnız sevinirim.
evet krem gibi sürüp 5 dk sonra yıkıyomuşsn sonra da azaltıcıyı sürüyomuşsn işte. ben de öyle düşünüyodm da kullanan bi kaç kişinin yorumunu gördm çok memnunlardı. kafam karıştı :)
Merhaba, aranıza yeni katıldım, daha doğrusu memnuniyetimiz paylaşmak için yazıyorum. Arkadaşının tavsiyesi ile Bıoder kullanıyorum. Krem - jel miş üzerinde öyle yazıyor. sanki tüylerim azalmaya başladı gibi.. gelişmeleri sizler ile paylaşırım. sevgiler..
b&b tüy dökücü ve tüy azaltıcı krem. siz de bi araştrın isterseniz. nedense benim çok inanasım var :) ama bi yandan da cesaret edemiyorm napsam bilemedm :)
ben 3 hadta önce hamam otu yağına başladım. koltukaltı ve bikini bölgesi için.. ilk seansım bitti. 2. seansa geçeceeğim. şimdilik bir gecikme söz konusu. eczacı bir arkadaşımin önerisiyle aldım. 2.seanstan sonra azalmaya başayacak diyor. kendisi bu yağ ile bacak koltukaltı bikini bıyık ve kol bölgesi tüylerinden kurtuldu.. teşekkür ederim
ben 3 hadta önce hamam otu yağına başladım. koltukaltı ve bikini bölgesi için.. ilk seansım bitti. 2. seansa geçeceeğim. şimdilik bir gecikme söz konusu. eczacı bir arkadaşımin önerisiyle aldım. 2.seanstan sonra azalmaya başayacak diyor. kendisi bu yağ ile bacak koltukaltı bikini bıyık ve kol bölgesi tüylerinden kurtuldu.. teşekkür ederim