• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüyleri kökünden almadan azaltmanın bi yolu yok muu?

vldnslmz

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
5
0
6
34
Kütahya
bi ürün gördüm geçenlerde tüyleri kökünden almadan tamamen yok ediyomuş öyle bi yöntem var mı yaa duyan gören var mı? ben onu kullanmak istedim ama pek de güvenemedim. sizce güvenli olabilir mi? yardımcı olursnız sevinirim.

bi ürün gördüm geçenlerde tüyleri kökünden almadan tamamen yok ediyomuş öyle bi yöntem var mı yaa duyan gören var mı? ben onu kullanmak istedim ama pek de güvenemedim. sizce güvenli olabilir mi? yardımcı olursnız sevinirim.

böyle krem gibi mi sürüyordu bekleyip siliyordu tüyler gidiyordu

hepsi kandırmaca onların kökünden almadığın sürece hiçbir azaltma olmaz diye düşünüyorum

böyle krem gibi mi sürüyordu bekleyip siliyordu tüyler gidiyordu

hepsi kandırmaca onların kökünden almadığın sürece hiçbir azaltma olmaz diye düşünüyorum

evet krem gibi sürüp 5 dk sonra yıkıyomuşsn sonra da azaltıcıyı sürüyomuşsn işte. ben de öyle düşünüyodm da kullanan bi kaç kişinin yorumunu gördm çok memnunlardı. kafam karıştı :)

o tüy dökücü kremi sürdükten sonra düzenli olarak azaltıcı kremi kullanmak gerekiyomuş. azaltp bi süre sonra tamamen bitiriyomuş. doğruysa tabii :9:

o tüy dökücü kremi sürdükten sonra düzenli olarak azaltıcı kremi kullanmak gerekiyomuş. azaltp bi süre sonra tamamen bitiriyomuş. doğruysa tabii :9:

keşke olsa öyle bir ürün aah ah nedense pek inanamıyorum biodere de öyle demişlerdi döktüm tonla para :50:
bu bahsettiğinin adı ne

Merhaba, aranıza yeni katıldım, daha doğrusu memnuniyetimiz paylaşmak için yazıyorum. Arkadaşının tavsiyesi ile Bıoder kullanıyorum. Krem - jel miş üzerinde öyle yazıyor. sanki tüylerim azalmaya başladı gibi.. gelişmeleri sizler ile paylaşırım. sevgiler..

b&b tüy dökücü ve tüy azaltıcı krem. siz de bi araştrın isterseniz. nedense benim çok inanasım var :) ama bi yandan da cesaret edemiyorm napsam bilemedm :)

merhaba..

ben 3 hadta önce hamam otu yağına başladım. koltukaltı ve bikini bölgesi için.. ilk seansım bitti. 2. seansa geçeceeğim. şimdilik bir gecikme söz konusu. eczacı bir arkadaşımin önerisiyle aldım. 2.seanstan sonra azalmaya başayacak diyor. kendisi bu yağ ile bacak koltukaltı bikini bıyık ve kol bölgesi tüylerinden kurtuldu.. teşekkür ederim

saygılarımla...

merhaba..

ben 3 hadta önce hamam otu yağına başladım. koltukaltı ve bikini bölgesi için.. ilk seansım bitti. 2. seansa geçeceeğim. şimdilik bir gecikme söz konusu. eczacı bir arkadaşımin önerisiyle aldım. 2.seanstan sonra azalmaya başayacak diyor. kendisi bu yağ ile bacak koltukaltı bikini bıyık ve kol bölgesi tüylerinden kurtuldu.. teşekkür ederim

saygılarımla...

hamam oyu yağını nasıl kullandı arkadaşınız? ben de hamam otu tozu denedm ama jilet gibi yaptı oda tekrar kullanmadm artk

hamam oyu yağını nasıl kullandı arkadaşınız? ben de hamam otu tozu denedm ama jilet gibi yaptı oda tekrar kullanmadm artk

şöyle:
tüylerini kökünden aldıktan sonra. 5 akşam 5-10 dk masaj yapıoruz. yatmadan önce.. tüyleri kökünden alırsak etkisi daha fazla. jiletle alırsak seans sayımız 2 katına çıkıyor. ben 2. seansıma geçeceğim. 21 gün ara veriyoruz.

Back