Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi ürün gördüm geçenlerde tüyleri kökünden almadan tamamen yok ediyomuş öyle bi yöntem var mı yaa duyan gören var mı? ben onu kullanmak istedim ama pek de güvenemedim. sizce güvenli olabilir mi? yardımcı olursnız sevinirim.
böyle krem gibi mi sürüyordu bekleyip siliyordu tüyler gidiyordu
hepsi kandırmaca onların kökünden almadığın sürece hiçbir azaltma olmaz diye düşünüyorum
o tüy dökücü kremi sürdükten sonra düzenli olarak azaltıcı kremi kullanmak gerekiyomuş. azaltp bi süre sonra tamamen bitiriyomuş. doğruysa tabii
bi ürün gördüm geçenlerde tüyleri kökünden almadan tamamen yok ediyomuş öyle bi yöntem var mı yaa duyan gören var mı? ben onu kullanmak istedim ama pek de güvenemedim. sizce güvenli olabilir mi? yardımcı olursnız sevinirim.
merhaba..
ben 3 hadta önce hamam otu yağına başladım. koltukaltı ve bikini bölgesi için.. ilk seansım bitti. 2. seansa geçeceeğim. şimdilik bir gecikme söz konusu. eczacı bir arkadaşımin önerisiyle aldım. 2.seanstan sonra azalmaya başayacak diyor. kendisi bu yağ ile bacak koltukaltı bikini bıyık ve kol bölgesi tüylerinden kurtuldu.. teşekkür ederim
saygılarımla...
hamam oyu yağını nasıl kullandı arkadaşınız? ben de hamam otu tozu denedm ama jilet gibi yaptı oda tekrar kullanmadm artk