Lazer Epilasyon Tüyleri daha az seansta yok ettiği söylenen gemini lazer teknolojisi

banada bunu ist nerde yaptırabiliceğimi söyleyebilirmisinz acaba bide fiyatı ne kadar..
bide şu alexandrite de hadi yaptırıyoruz sonuçta bi garanti imzalamaları gerekmiyo mu hormonal değişiklik olmadıgı sürece garantili diye o kdr para ve emek harcanıyo üç beş vaatle olucak iş mi bu..

bide nd yag gördüm şimdi.. gemiini mi etkili bu mu kızlar ? tecrübesi olanlar yazabilirmi..
bide bunların olduğu yerler ve fiyatlarını mesajla bana yazarmısınız..

kızlar özelim açık istanbulda nerelerde uygulanıyo bilenler beni aydınlatsın lütfen
tuzluçerez arkadaş biyer demiş ama oda anadolu yakasında
ben avrupadayım

bide nd yag gördüm şimdi.. gemiini mi etkili bu mu kızlar ? tecrübesi olanlar yazabilirmi..
bide bunların olduğu yerler ve fiyatlarını mesajla bana yazarmısınız..

canım gemnin lazer nd yag lazerin geliştirilmiş en son teknolojisi... gücü artırılmış ve soğutması mükemmel bir hal almış şekli... merkezlerede nd yag var evet ama bunların hiçbiri gemini değil.. sakın olaki nd yag lazer yaptırma.. ben gemini ye başlamadan önce sadece bir seans gidebildim ve acsından zor durdum.. ve şu an oluşmuş bir yanık lekem var.. ve geminiye başladığımdan beri rengi açıldı... yani lazere gidicekseniz geminiyi kesinlikle tavsiye ederim... özeline nerde yaptırabileceğini yazdım canım...

kızlar özelim açık istanbulda nerelerde uygulanıyo bilenler beni aydınlatsın lütfen
tuzluçerez arkadaş biyer demiş ama oda anadolu yakasında
ben avrupadayım

başka yer bilmiyorum malaesef.. istanbulda oturan arkafaşlar belki bilirler canım.. Ankaradan bu kadar yardımcı olabilirim :a015:

ayrıca madem gemını bukadar ıyıde neden merkezler alexandırıte tercıh edıyor bunu anlamadım yanı

çünkü gemini çoook pahalı bir makina... alex gibi ülkemizde kabul gören, müşteri bulan bir makina varken ndn daha pahalıyı getirsinki adamlar...

merkezler çıkarlarını düşünür tabi.. neden daha pahalı bir makine getirip daha az kar etsinlerki.. gemini lazerin seanları alexe nazaran daha palaı tabi.. böyle oluncada bütçesi uygun olan yaptırabiliyor.. alex te seanslar ucuz ama seans sayısı uzadıkça alex lazer ekonomik olmaktan çıkıyor aslında.. ayrıca fda onayı mevcut.. makinenin abd de ki sitesinden bunu görebilirsin.. eğer yaptırmayı düşünürsen için rahat olsun...

çünkü gemini çoook pahalı bir makina... alex gibi ülkemizde kabul gören, müşteri bulan bir makina varken ndn daha pahalıyı getirsinki adamlar...

burada alex övmen çook büyük hata fda onayı ne demek bii onu öğren bide alex fda onayını ne zamn almışş onuu öğren ing varsa yurtdışındakii sitelerdee araştırr......herkes çıkarları için herşeyii yazar özellikle lazer merkezlerii bu siitedee çook lazer merkezinde çalışan varr kenlerinin reklamını yapannnn bizz alexide gemini ndyag da kulannann kişilerizz.....türkiyedeli alexlerin çoğuu 3 dünya ülkerine gönderilen aletlerr...

kafa karışacak bişeyy yook canıım oo arkadaş kimse bana göre reklam yapmışş neden kimse alexden şikayetçi değil neden herkes geminiden memnun ama sadece pahalı olduğundan yakınır alexde tüm vucüt bitene kadar 2000 tl iken neden geminide sadec yüz 5 seans 1500 ytl buu sorular neyin ne olduğunu kanıtlıo......

buarada arkadaşlar bi eksikliğimi düzeltek istiyorum:benim tüy yönünden tek sorunum yüzle ilgili olduğu için size sadece yüz bölümünden yola çıkarak bilgi verdim..sanki herkes sadece yüzüne yaptırıyoruş gibi..kusura bakayın.şunu da belirteyim:hangi lazer uzmanıyla konuştuysam bana şunu söylemişti:özellikle koltukaltı,bacak ve genitalde alexle iyi sonuç alıyoruz fakat alex yüz ve kollar için ideal bir lazer sistemi değil.daha güçlü dalga boyu olan lazerler tercih edilmeli demişlerdi.yani bu bölgelere yaptırayı düşünüyorsanız alex daha ucuzsa bulunduğunuz yerde ona göre onu da tercih edebilirsiniz..

canımm istediğii anlatt bişey demiyoruum burasıı tartışamm alanıı değilll...herkess ne yapacağınıı bilcekk kadarr bilinçlii olduğunu düşüyoruumm ama sennn burada geminii yapmayın pahalıı tarzında konuşuursan olmaazzz.......nesee uzatmayalııımm seenn 2-3 senedirr bir bilgin varr ben hem yurt dışıı hem yurt içinde çook fazla araştırdıım para harcadım ve hala araştıyoruummmm..burada zaten BEN EN UCUZUU EN İYİ ÇÖZÜMÜÜ ANLATMAYA ÇALIŞIYORUUM BUNUU BURADAKİİ ARKDAŞLARA YARDIMCI OLMASI İÇİN Bİİ ÇABA SARFEDİYORUMMM......yoğun bii işş içindee bişeyler nasıl yapabilirim diye uğraşıyoruumm çünküü bu tüy kıl meselesiiinin ne kadar rahatsız edici olduğunuu çoook iyi biliriimmm elimden geldiğini kadar anlatmaya çalışıyorum çünküü ben bu kıldan yurt dışında aldığım öğrendiğim bilgilerle kurtuldum bu site gibi yabancıı siteler varr sayısııızz bir sürüü onldra bilgiler alarakk sırf bu süper nd-yag aletinii hakkında bilgi almak için tatilimii harcadıımm...böyle benii yargılarr gibii konuşmaa hakkıın yookk senn bilee bnm anlattığım bir bilgii sonucuu istteki lazer merkezine gitmişsiin...benim burda çıkarıım yook snn vardırr benim yokturrr bu kadar danet söleyebiliyorumm...ben burda kesinn bilgilerime kesinn kesin olmayanlara kesin değil demişimdir araştırmalarını önermişimdirr...lazer epilasyon zaten lükstürr bunun geminisi alexi super nd yag ı ferketmezz sonuçta lükstürr...çoğuu kişii kıt kanaat parasınıı verioo neden rahatsız edici bi durum varr ortada onların elindeki parası boşa gitmesin diyee burdayım beenn bu zamana kadarda bir kişii sevgi hanım siz benii yanlış yönlerdinizz desiin ben bi daha burdaa bişeyy yazmam........varsaa arkadaşlar sölesin sen benii yanlış yönlerdin desinnn.........

iyide ben burda şuana kadar kimsenin yazısına sen şööle yazmışsın sen bööle yazmışsın demedim ve demem de..ama senin bu asabiyetin nerden gelio onu da merak etmiyo değilim.lütfen şuana kadar yazdığım yazıları tekrar oku.bir tane bile emir kipi kullanmadım yazılarımda ve ben başımdan ne geçiyosa ne duyuyosam ne araştırdıysam ya da neyden eminsem onları yazıyorum.kimsenin yazısına da laf atmam.ben zaten halimden memnunum:para var,istediğim yerde seanslarıma devam ediyorum ve sonuçlarından da çok memnunum..peki ben ne diye burda vakit öldürüyorum:burdan para kazanıyoru da benim mi haberim yok..ben ilk bu foruma girdiğimde çok samimi yazılar okudum,insanlarda kendi sıkıntılarımı buldum..aa ne güzel herkes birbirine yardımcı oluyo,bari ben de 4 senedir yaşadığım ve şuan çok memnun olduğum tedavi hakkında yazıyım diye düşündüm..ama seninki gibi bi tepkiyle karşılaşınca da şaşırdım.ben geminiyi kötülemiyorum,zaten ben de ilk ona gidicektim.bunların hepsini ayrıntılarıyla,kimseye emir vermeden olumlu olumsuz her ayrıntısıyla anlattım.
ama bu tarz çirkin ve önyargılı yorumları hakettiğimi düşünmüyoru ve senin konuşma ve eleştiri şeklini de karakterime çok ters bulduğum için bidaha bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum.iyi niyet amacına ulaşmıyorsa boşa zaman kaybıdır.oyuzden yine de bu konuda yardıma muhtaç arkadaşlar samimiyetime inanıyorsa hiç çekinmeden istediğini sorabilir özelden..seve seve yanıt veririm..SİZE DE ,HIRSLI VE REKABETÇİ KARAKTERİNİZLE YÜRÜTTÜĞÜNÜZ YARDIMLAŞMA ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM SEVGİ HN.

çirkin bi söylem kullandığımı düşünmüyoruumm.....bide paran varmışş varyaa varsaa dahaa çook olsuunnn.......senii eleştiryorumm bi hırs küpüdee değilim sen öylesinn sanırım herkesii öle zannediyosuun eleştiri olduğunda been seni hal eleştiryorum bunuda nee senn nede bii başkası karışabilirr istediğimii eleştiriiimmm.....BANANE SENİN NE KADAR PARAN VARSAAAA....BU FORUMDA PARAYLA BİŞEYY ÖLÇÜLMEZZZ....KARAKTERİNE TERS BU BUNU EN BAŞTA KESTİRİP ATABİLİRDİİNN...BENDE İLLA SANA CEVAP YAZMAK İÇİNN Bİ DERDİM YOOKK....AMA BEN BURADA RAHATSIZ OLDUĞUM GERŞEYİİ SÖLERİİMM BU KADAAARRRR...........................

Kızlar umarım hepiniz memnun kalırsınız. Sonuçta bu alatlerin hepsi kıl kökünü yok etmek için.. ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir. Ben deneyimimi paylaşıyım aleti övemem çünkü herkesin kıl yapısı farklı. İlk seansımı yaptırdım koltuk altı ve genital artı göbek... benim tenim beyaz kılım çok sertti ve hep jilet ve krem kullanmışımdır (canım tatlı olduğu için) tabi genitalde sadece diğer yerlerde ağda kullanıyordum. Sonuç ilk seansta 10 gün sonra %90 döküldü koltuk altı hep döküldü hiç kalmadı desem yalan olmaz.. Genitaldede %90 döküldü, sadece dudak kısımlarında kaldı. Şimdi bu kıllar döküldü ilk seansta... yakında 2. ye gidicem peki ben nereyi jiletleyip gidiyim kalmadı sayılır. Bana çok çabuk etki etti sanırım kıl yapımdan ve ten rengimden. Parayı peşin verdim eee hadi 3. seans sonuda tamamen bitti diyelim çünkü öyle görünüyor. Tabi dökülen yerlerden çıkarmı bilmiyorum sorucam onuda....hadi bunuda bir yorumlayalım arkadaşlar....havada kalmasın.....:uhm:

janselii dökülen yerlerden çıkar anacım. en gec 2 ay sonra çıkar . ilk seansta fazla umutlanma. ablamın özel bölgesi 2 ay olcek nerdeyse daha yeni yeni çıkmaya basladı. benim ilk seansımda 1 ay da çıktı. özel bölgeye alex. iyi valla.

janselii dökülen yerlerden çıkar anacım. en gec 2 ay sonra çıkar . ilk seansta fazla umutlanma. ablamın özel bölgesi 2 ay olcek nerdeyse daha yeni yeni çıkmaya basladı. benim ilk seansımda 1 ay da çıktı. özel bölgeye alex. iyi valla.

valla kızlar benim denemedğim lazer kalmadı diyebilirim.. nd yag, alex ve son olarak gemini.. nd yagın acısı çok fazla olduğu için, alexi kıl köklerine yeterince etki etmediği için bıraktım. (çünkü sonuç alabilecek kadar bile gelişme olmadı) .. ve son olarak gemini lazere başladım.. hem kıl köklerine en iyi etkiyi sağlıyo.. hem soğutması çok güzel hemde daha kısa sürede sonuç alabiliyorum... sonuç olarak tavsiye edebileceğim tek lazer sistemi kızlar.. ben lazerimi buldum :teytey: darısı başınıza :hooray:

Arkadaslar sız hala bır seyı ayırt edemedınız gemını denılen teknolojı cılt lekelerını sılmede uzman bır cıhaz ama bızde lazer olarak kıl tedavısınde de kullanılıyor lutfen ıyı arastırın herkes ınternet kullanmayı bılıyor ayrıca fda onayı aldığı dalda leke tedavısınde

bencee sen bilmiyosun ednaamm hiiç gülesimm yoktuu 30 tane fda onayının hepsi leke için mii:):)):):delikafadulden:lepi::lepi::sm_cool::teytey::dance:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyhihoyyythihoyyythihoyyyt

X