uykum mu gelmiş ne konu başlığını forum takipte
"üyeleri azaltmak için zambak ve kandavuz kökünü duyan var mı?"
diye okumam ve dumur olmam en iyisiakannehirdelikafadulden
bende çok merak ediyorum bu bileşeneleri... bi kaç gün önce erkek arkadaşımda bana eczacı arkadaşının ona bi bitki verdigini ve onun kılları azalttıgını söyledi bende dört gözle o bitkiyi bekliyorum. Erkek ark hep şu cümleyi kurar ottan zarar gelmez der tabi dogru kullanımda.... oda bitkilerle çok ugraşıyor bi çok hastasına ilaç yerine bitki tavsiye ediyor.....Beany söylediklerin eger gerçekse baya umut var demek (alınma lütfen gerçekse dedigim için) bizimle paylaşmayabilirsin saygı duyarım dedigin gibiyse egerki çok fazla emek vermişsin ve net giti bi ortamda o emeginin heba olmasını inan istemem umarım başarılı olursun ve bizleri kurtarırsın tabikide kıllarıda bizden kurtarırsın :)
biara dolunaydan bile medet umar olmuştum. nede olsa kıllı kurt kızım ya. kaydirigubbakcemile3 acaba dolunayda bu kıllardan kurtulur insana döner miyim diye forumun dolunayda tüylerden kurtulma konusunu hevesle okuyordum .:kedi: ama e nihayetinde batıl inanç.. :umursamaz:
merhaba kızlar
daha önce eski bi bi şifalı bitki kitabında zambak kökünün tüyleri azalttığını okumuştum. sonra nerden aklıma geldiyse google da arattırınca herbalist Hülya Çabuk un heryerde kopyala yapıştır yapılmış su formülüne rastladım :
TÜYLER İÇİN:Karadeniz’de yetişen tane bitkisi kandavuz ve zambak’ın kökleri kurutulduktan sonra değirmende çekiliyor.Yaprakları kaynatılıyor.Aknıdırık bitkisi ile tüyler temizleniyor.Sonra üzerine bitki karışımı konuyor.Üç günde kıl kökleri kurutuluyor
ama ben tariften pek bişi anlamadım açıkcası fisfisfis
bu formülü bilen duyan var mı? bilmiyorumkismile
bana mantıklı geldi acıkcası :Saruboceq:
sevgili beany benim de şu an denediğim bir madda var.ve sanırım o da kimyasal. etkisini erken gösterme konusunda senin formülün kadar etkili olamayabilir veya tüy yapısına göre sonuç değişiyor olabilir.mesajlarımı okuma fırsatın olursa benim de ne kadar muzdarip olduğumu anlayabilirsin. insanlarla olan ilişkilerimi bozdu sevdiğimden uzak durmama en son ayrılmama neden oldu.saçma,inanması zor ama malesef böyle...ben uyguladığım yöntemi denemeye devam edicem fakat senden de olumlu haberler bekliyorum çabuk etki etmesi benim için çok önemli olduğu için kendi denediğim maddeyle beraber senin formülünü de denemek isterim..çünkü artk çok sıkıldım yakında sınava da çalışmaya başlicam ve bu kafayla çok zor olacak...bir an önce gözle görülür bir sonuç görmeye başlarsam en azından bir yerlerde bir çözüm olduğunu bilicem..özelden de ulaşmaya çalışıcam sana,haberlerini bekliyoruz
beany'e güvenin. bi suna dumankaya bi de o bitkibilimden detaylı anlayan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?