kandavuz ve aknıdırık yöresel adlarıyla kullanılmış
ben karadenizli birçok kişiye sordum bu isimlerle kimse bilmiyor
hanfendi bu bitkileri açıklamış iyi etmişte,bitkinin latince yada Türkçe isimlerinide talafuz ediverseymiş,değilmi?
zambak zehirli bir bitkidir,rastgele kullanılmaz...
onlarda bilmiyor:)
ben zamanında çok araştırdım
kadın kendi vermiş o isimleri bitkilere sanırım :)))
nasıl bir ilaç bu? kendi üretiminiz mi?
evet kendi üretimim,yaklaşık 7 ay önce 7 ayrı etken madde ile hazırladım ve 2 ayrı kişide farklı bölgelerde denedik,bir kişide 2 ay sonra uzadı kıllar ve vellüs (ayva tüyü şeklinde uzadı kılları),sonra ikinci kez uygulama yapıldı ve 4 ay ı aşkın zamandırda kılların %90 nına yakın uzamadı hala,çıkan tek tüy kılda muhtemelen kökten alınamayan kıllardı .
diğer ikinci denekte bir kez kullandı ve 5 ayı geçti kılların büyük kısmı gün yüzüne çıkmadı.
bu bence büyük bir buluş .
burada paylaşmadım çünki hem ilaç kategorisine giriyor, hemde etkisini gözlemlemek için belli zaman dilimlerinde gözlemek gerekiyordu,uygulama süresininde ne şekilde olması gerektiği hakkında fikir edinebilmek içinde zaman-deneme durumu önemliydi..
bitkisellerlede 2 ayrı formül geliştirdim,bikaç kişi deniyor şuan ,ama ben ilaçtaki kimyasalları bitkisellere uyarlamaya çalışıyorum ,aynı etken maddelerin tümünü bitkisellerden elde edemedim henüz,anlayacağınız uzun zaman gerekebilir.
tek şeyi bilmenizi isterim;ben kıl işini çözdüm ,bitkisellerlede çözmeye az kaldı ama şu ilaç işini bazı ilaç firmalarıyla görüşmeyi düşünüyorum.
bu bilgiler çöpe atılacak cinsten değil,dermatoloji alanında bence büyük buluşki dahada geliştirebilirim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?