• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüyleri azaltmak için zambak ve kandavuz kökünü duyan var mı?

aylardır bu konuya kimse cevap yazmamış. Beany arkadaşımızın daha yeni ve detaylı bir açıklaması var mı acaba? aradım ama bulamadım...
Ben de yıllardır kıl tüy meselelerinden muzdaribim. kremlere kuaförlere verdiğim paraların, çektiğim acı ve sıkıntıların haddi hesabı yok ama
henüz işe yarar bir gelişme elde edemedim. bu yıl içerisinde Allah nasip ederse yuvamı kuracağım inşallah, yani anlayacağınız kendimi
çok kıstırılmış hissediyorum. çünkü ben bir bayan olarak nasıl aşırı kıllıysam nişanlım da bir erkek olarak az kıllı :S
birşeylerden fayda görmüş, herhangi bir bilgiye ulaşmış arkadaşlar var ise bana özel mesaj atabilirler mi ya da buraya cevap yazabilirler mi acaba?

daha ne söyleyeyimki
kalo dedim ,dünyaca ünlü bi marka dedim,hemen takip edip getirmişler burayada ,satışı başlamış çoktan.
ultra hair a way dedim oda keza öyle
takip eden sadece biz değilmişiz,atlayıp hemen getirmişler sağolsunlar:)
e kolaylık getirmişler buna lafım yok,y.dışından almaya kalkılsa kargo parası o parası bu parası derken pahalıya gelecekti.
dünyadaki en meşhur ürünlerden farklı farklı başlıklarda bahsettim.
ulaşabilen ulaşıp denemiştir tahminimce.
tabi bu ürünler bilinen en hit ürünler ama tam çözüm olabilmişlermi bende net bilemiyorum.kullanıcı yorumlarının geneline bakıldığında etkilidirler izlenimi bıraktılar .
Bunun dışında kendime ait birşeyler yazamıyorum,yazdığımda olay oluyor ,ben paylaşılabilecek ,forum kurallarını ihlal etmeyecek şekilde bildiklerimi öğrendiklerimi zaten zaman zaman aktarıyorum.
bi ipucu vereyimde boşuna kimse Türkiye'deki gıdalardan(bitki-meyve-sebze vb) tam anlamıyla medet ummasın.
kıl faaliyetlerine çalışan extracktlar Asya ,Amerika kökenli bitkiler.
zaten Asya ülkelerinden biri bu işe lazerle yarışacak seviyede bi ürün geliştirmişler .Türkiye'yede bikaç sene içinde gelir kokusu diye tahmin ediyorum.

Canım sen getirmişler felan diyorsun da hemen, ben okuduğum kadarı ile senin kendin yaptığın bir karışım vardı. Benmi yanlış algıladım acaba?

Canım sen getirmişler felan diyorsun da hemen .!.:
ben son mesajımda piyasadaki ürünlerden bahsettim
burda geçmiş yıllarda bahsettiğim kalo ve diğer yabancı ürünleri dedim.
karışım dediğiniz nedir?

formülü bana ait olan ürünü kastediyorsanız eğer (geçmişte bikaç yerde paylaşmıştım) içeriğe dair bilgi paylaşamam ,sadece şunu söyeleyebilirim,formül koruma adına patent başvurusu yapıldı,üretici olmayı düşünmüyorum ,kim alır,üretir henüz belli değil.belli olduğundada burdan duyuru yapmam etik olmaz.
tam 4 yıldır yazışıyorum,şu dakikadan sonrada etik olmayan bir davranıştada bulunmak bana yakışmaz.

Son düzenleme:
Asya ülkelerinden biri bu işe lazerle yarışacak seviyede bi ürün geliştirmişler .Türkiye'yede bikaç sene içinde gelir kokusu diye tahmin ediyorum.

sizin için mahsuru yoksa o ürünün adını öğrenebilir miyim?
siteyi biraz daha kurcaladıktan sonra sizin önerdiğiniz bir kaç karışıma ulaştım, onları da deneyeceğim. patent de alacakmışsınız, kutlarım.

karışım dediğiniz nedir?

formülü bana ait olan ürünü kastediyorsanız eğer (geçmişte bikaç yerde paylaşmıştım) içeriğe dair bilgi paylaşamam ,sadece şunu söyeleyebilirim,formül koruma adına patent başvurusu yapıldı,üretici olmayı düşünmüyorum ,kim alır,üretir henüz belli değil.belli olduğundada burdan duyuru yapmam etik olmaz.
tam 4 yıldır yazışıyorum,şu dakikadan sonrada etik olmayan bir davranıştada bulunmak bana yakışmaz.

evet formülü size ait olan ürenden bahsetmiştim ben. Sizin tüylerinizde herhangi bir azalma veya bitme oldu mu acaba?

Beany buldugun formul ne durumda piyasaya cikma gibi bir durumu var mi? Cidden merak ettim bu isi firsatim olsa bende ugrasmak istiyorum bu kil tuy isi ile fena halde kafayi bozmus durumdayim cunku yasadigim yerde hanimlar birde sarisinn kil tuy dertleri yok iyice sinir oluyorum onlari gordukce!

Son düzenleme:
Beany ozel mesaj atamiyorum cunku 100 tane mesaj olmasi gerekiyormus ilginc cunku onceden 50 idi simdi yine yukseltmisler neyse formulunu cozumunu merak ediyorum normalde igneli epilasyonu dusunuyorum ama korkuyorum(alnimda denedim) yuzumde ki tuylenme sally hansen in tuy sarartici kreminden oldu saniriim ki azicik tuylerimi arap arkadasin gazi ile sarartayim dedim hop simdi uuzun tuylere sahibim. Bu yuzde ki tuyleri ozellikle almadan cozum bulabacilecegimiz birsey yok mu ya? Tuylerden ve cilt sorunlarindan bikmis durumdayim....

beany arkadaşım bende şu lazere rakip olabilecek ürünü çok merak ettim lütfen paylaşırmısın

beany seni senelerdir takip ediyorum ve sana güveniyorum
benim kıl olmayan yerim yok desem yeridir özgüven falan yok saçlarımı hiç toplamadım yazın bile açık saçla gezmek zorundayım o kadar yani.eğer bu formülü satmak istersen içeriğini vesaire sormadan, hiçbir garanti bile istemeden denemek istiyorum nolur yardım et

evet forumda formülden bahsettim ,hata yaptığımı düşünüyorum,heyecanla paylaştım ama insanları beklenti içerisinde bırakabileceğim aklıma gelmemişti,düşüncesizlik ettim ,hepinizden bunun için özür diliyorum.
durum şöyle;bu formül üretilip piyasaya çıkmayı bekliyor,ne yazıkki piyasa öncesi hiç bir şekilde kişiye özel gönderi vb yapılamıyor.
ürün çıktığında etik bi şekilde reklamları nette paylaşılarak yayınlanacaktır mutlaka.
şuan yardımcı olamadığım için çok üzgünüm.
iğneli epilasyonu tavsiye edebilirim ,biraz sabır istiyor ama iyi bir uzmanla çalışırsanız etkili çözüm olabileceğini düşünüyorum.
benim çalışmam kozmetik amaçlı geliştirildi,alternatif tek yöntem şuan elektroliz bence..
sevgilerle,

daha ne söyleyeyimki
kalo dedim ,dünyaca ünlü bi marka dedim,hemen takip edip getirmişler burayada ,satışı başlamış çoktan.
ultra hair a way dedim oda keza öyle
takip eden sadece biz değilmişiz,atlayıp hemen getirmişler sağolsunlar:)
e kolaylık getirmişler buna lafım yok,y.dışından almaya kalkılsa kargo parası o parası bu parası derken pahalıya gelecekti.
dünyadaki en meşhur ürünlerden farklı farklı başlıklarda bahsettim.
ulaşabilen ulaşıp denemiştir tahminimce.
tabi bu ürünler bilinen en hit ürünler ama tam çözüm olabilmişlermi bende net bilemiyorum.kullanıcı yorumlarının geneline bakıldığında etkilidirler izlenimi bıraktılar .
Bunun dışında kendime ait birşeyler yazamıyorum,yazdığımda olay oluyor ,ben paylaşılabilecek ,forum kurallarını ihlal etmeyecek şekilde bildiklerimi öğrendiklerimi zaten zaman zaman aktarıyorum.
bi ipucu vereyimde boşuna kimse Türkiye'deki gıdalardan(bitki-meyve-sebze vb) tam anlamıyla medet ummasın.
kıl faaliyetlerine çalışan extracktlar Asya ,Amerika kökenli bitkiler.
zaten Asya ülkelerinden biri bu işe lazerle yarışacak seviyede bi ürün geliştirmişler .Türkiye'yede bikaç sene içinde gelir kokusu diye tahmin ediyorum.
bana şu lazerle yarısan urunden bahset lutfen neyse parası alıcam omrumden omur gıttı arkadasım bıtmıyo daha bıtmıyo lazerede gıdemıyorum kalp hastasıyım olmadı ozele yaz lutfen adı sanı neyse alıcam fıyat onemlı degıll

Arkadaşlar burda çoğu şeyi detaylı paylaşamıyorum
ürünleri kötülemek gibi bir niyetimde yok
ben şuana kadar işin hiç ticari boyutunu dşünmedim,eğer öyle olsaydı burda hiç tüyo vermezdim değilmi?
kaldıki işin ticari boyutunu düşünmekte kötü birşey değil,ortada bir emek-çalışma varsa bunun ödüllendirilmesi,değerlendirilip insanlığa sunulması kadar muhteşem birşey olamaz diye düşünüyorum.
ilaç kimyasallarıyla hazırladığım formülasyonu kendi şahsım adına üretime sokabilmem mümkün görünmüyor,hem maliyeti benim imkanlarımı aşar,hemde bunu ilaç olarak piyasaya sunmak için uzun süren araştırma inceleme sonuçlarını bekleyemem,ben bu ilaç formülasyonumda oluşturduğum aktivite zincirini bitkisellere uyarlamaya çalışıyorum,denediğim 2 formülden biri ilk kullanım sonrasında bile oldukça şaşırtıcı netice verdi ,ama şöyle birşey var,aktivitelerden birini engellediğimde(bu aktivite zincirin bir halkası oluyor,nasıl bi görevi olduğunu yazamıyrum)sonuç harika ama kullanım terkedildiğinde oluşum yenilenebiliyormuş(okuduğum araştırdığım her kaynak bu bahsi geçen durumu destekliyor),ben şimdi bunun önüne geçmenin yollarını arıyorum ,kimyasallarla kolay ama bitkilerden istediğim her maddeyi elde edemiyorum işte,çözüm yolu arıyorum.
bu haliyle bile kullanıma sunulda bu bitkisel formülasyon ,piyasadakileri siler süpürür ama ben kalıcı olsun,kullanım terkedildiğinde yineleme olmasın istiyorum.
nasılsa piyasada kılları inceltip azaltan ürünler var azda olsa değilmi?ama sanmıyorumki hibiri kalıcı bir kıl yok edici olsun.

size tek bir tüyo veriyorum;
anahtar sözcüklerden birisi :VEGF ile ilgili

VEGF (vasoendothelial growth factor) bır proteın degılmıdır? hastalık sırasında salgılanan ve yenı hucreler olusturan bır proteın bununla ne alaksı varkıı??

karışım dediğiniz nedir?

üzerinden uzun zaman geçmiş sonuç nedir acaba bilen varmı???

Back