Canım sen getirmişler felan diyorsun da hemen .!.:ben son mesajımda piyasadaki ürünlerden bahsettim
burda geçmiş yıllarda bahsettiğim kalo ve diğer yabancı ürünleri dedim.
karışım dediğiniz nedir?
formülü bana ait olan ürünü kastediyorsanız eğer (geçmişte bikaç yerde paylaşmıştım) içeriğe dair bilgi paylaşamam ,sadece şunu söyeleyebilirim,formül koruma adına patent başvurusu yapıldı,üretici olmayı düşünmüyorum ,kim alır,üretir henüz belli değil.belli olduğundada burdan duyuru yapmam etik olmaz.
tam 4 yıldır yazışıyorum,şu dakikadan sonrada etik olmayan bir davranıştada bulunmak bana yakışmaz.
Asya ülkelerinden biri bu işe lazerle yarışacak seviyede bi ürün geliştirmişler .Türkiye'yede bikaç sene içinde gelir kokusu diye tahmin ediyorum.
ben son mesajımda piyasadaki ürünlerden bahsettim
karışım dediğiniz nedir?
formülü bana ait olan ürünü kastediyorsanız eğer (geçmişte bikaç yerde paylaşmıştım) içeriğe dair bilgi paylaşamam ,sadece şunu söyeleyebilirim,formül koruma adına patent başvurusu yapıldı,üretici olmayı düşünmüyorum ,kim alır,üretir henüz belli değil.belli olduğundada burdan duyuru yapmam etik olmaz.
tam 4 yıldır yazışıyorum,şu dakikadan sonrada etik olmayan bir davranıştada bulunmak bana yakışmaz.
bana şu lazerle yarısan urunden bahset lutfen neyse parası alıcam omrumden omur gıttı arkadasım bıtmıyo daha bıtmıyo lazerede gıdemıyorum kalp hastasıyım olmadı ozele yaz lutfen adı sanı neyse alıcam fıyat onemlı degılldaha ne söyleyeyimki
kalo dedim ,dünyaca ünlü bi marka dedim,hemen takip edip getirmişler burayada ,satışı başlamış çoktan.
ultra hair a way dedim oda keza öyle
takip eden sadece biz değilmişiz,atlayıp hemen getirmişler sağolsunlar:)
e kolaylık getirmişler buna lafım yok,y.dışından almaya kalkılsa kargo parası o parası bu parası derken pahalıya gelecekti.
dünyadaki en meşhur ürünlerden farklı farklı başlıklarda bahsettim.
ulaşabilen ulaşıp denemiştir tahminimce.
tabi bu ürünler bilinen en hit ürünler ama tam çözüm olabilmişlermi bende net bilemiyorum.kullanıcı yorumlarının geneline bakıldığında etkilidirler izlenimi bıraktılar .
Bunun dışında kendime ait birşeyler yazamıyorum,yazdığımda olay oluyor ,ben paylaşılabilecek ,forum kurallarını ihlal etmeyecek şekilde bildiklerimi öğrendiklerimi zaten zaman zaman aktarıyorum.
bi ipucu vereyimde boşuna kimse Türkiye'deki gıdalardan(bitki-meyve-sebze vb) tam anlamıyla medet ummasın.
kıl faaliyetlerine çalışan extracktlar Asya ,Amerika kökenli bitkiler.
zaten Asya ülkelerinden biri bu işe lazerle yarışacak seviyede bi ürün geliştirmişler .Türkiye'yede bikaç sene içinde gelir kokusu diye tahmin ediyorum.
Arkadaşlar burda çoğu şeyi detaylı paylaşamıyorum
ürünleri kötülemek gibi bir niyetimde yok
ben şuana kadar işin hiç ticari boyutunu dşünmedim,eğer öyle olsaydı burda hiç tüyo vermezdim değilmi?
kaldıki işin ticari boyutunu düşünmekte kötü birşey değil,ortada bir emek-çalışma varsa bunun ödüllendirilmesi,değerlendirilip insanlığa sunulması kadar muhteşem birşey olamaz diye düşünüyorum.
ilaç kimyasallarıyla hazırladığım formülasyonu kendi şahsım adına üretime sokabilmem mümkün görünmüyor,hem maliyeti benim imkanlarımı aşar,hemde bunu ilaç olarak piyasaya sunmak için uzun süren araştırma inceleme sonuçlarını bekleyemem,ben bu ilaç formülasyonumda oluşturduğum aktivite zincirini bitkisellere uyarlamaya çalışıyorum,denediğim 2 formülden biri ilk kullanım sonrasında bile oldukça şaşırtıcı netice verdi ,ama şöyle birşey var,aktivitelerden birini engellediğimde(bu aktivite zincirin bir halkası oluyor,nasıl bi görevi olduğunu yazamıyrum)sonuç harika ama kullanım terkedildiğinde oluşum yenilenebiliyormuş(okuduğum araştırdığım her kaynak bu bahsi geçen durumu destekliyor),ben şimdi bunun önüne geçmenin yollarını arıyorum ,kimyasallarla kolay ama bitkilerden istediğim her maddeyi elde edemiyorum işte,çözüm yolu arıyorum.
bu haliyle bile kullanıma sunulda bu bitkisel formülasyon ,piyasadakileri siler süpürür ama ben kalıcı olsun,kullanım terkedildiğinde yineleme olmasın istiyorum.
nasılsa piyasada kılları inceltip azaltan ürünler var azda olsa değilmi?ama sanmıyorumki hibiri kalıcı bir kıl yok edici olsun.
size tek bir tüyo veriyorum;
anahtar sözcüklerden birisi :VEGF ile ilgili
ben son mesajımda piyasadaki ürünlerden bahsettim
karışım dediğiniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?