evet canım bende bundan sözediyordum. ben bikini bölgemde 1 kere yaptım ve bittidiye yazmıştım. şok olmuştum.ama yaklaşık 2 ay sonra falan tekrar çıktı.ama çok çok az seyrelmiş olarak. yani bu olay biraz geciktirip,çok çok az seyreltiyo galiba....
Bikini bölgemde benim yer yer biten bölgeler var.Gerisi de seyreliyor yaptıkça.
Ama bende koltukaltı kadar mucize etki göremedim.
Nedenide sanırım dokunun daha yağlı olması koltukaltına göre.
Lazerde de yağlı olan bölgelerdeki kılllar daha zor bitiyor ya.(Alt bacak daha kolay üst bacak daha zor gibi.)
Ben faydasını bizzat görmüş biri olarak diyorum ki,hiçbirşey yapmadan senelerce alsak sadece hiçbirşey yapmadan senelerce almış oluruz.
Ama idrar sürerek senelerce alsak,bir noktada azaltmış ve büyük ihtimalle bitirmiş oluruz.
Boş durma,boşa çalış hesabıyerimseniben
bende dün akşam üstü epilasyondan sonra çişlendim ama bendede yanma olmadı geçen sefer yaptığımda yanma olmuştu biraz. neyse belki yanması işe yarıyo demek değildir. ayrıca ben geçen sefer sadece bacaklarıma yapmıştım ve çıkmasını geçiktirdiğini onaylayabilirim. dediğiniz gibi zamanla azalta azalta yokedecek umarım. sonra gece 11.30 da yıkandım, üstünede bir güzel karınca yumurtası yağı ile yağlandım. inşallahhhhh böyle böyle işe yarar kızlar. hepiciğimiz kurtuluruz.
bu arada tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler gününü kutlarım.
ay kızlar sadece gecıktırıyor bu aynı eskı halıyle cıkıyor wallaha
ılk etapta ay dedım bıttı galıba cok az falan uctum havaya
ama tum sevıncınız kursagınızda kalıo cunku sonradan eskı halıne donuyo sadece bıraz daha gecıkıo, ama 3.4 aylarda gecıkmesı de gıdıo aynı yanı degısıklık yk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?