Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim en büyük problemim bacaklarımı aldığımda kökleri kırmızı kırmızı oluyo..ve hiç geçmiyo o kırmızılık.kıllar uzadığında görünmüyo sadece.. ne yapsam ki bi bilgisi olan yokmu ( (
kızlar benim en büyük problemim bacaklarımı aldığımda kökleri kırmızı kırmızı oluyo..ve hiç geçmiyo o kırmızılık.kıllar uzadığında görünmüyo sadece.. ne yapsam ki bi bilgisi olan yokmu ( (
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.ben bikini bölgesindeki tüylerden kurtulmak istiyorum.onlardan kurtulan varmı yaaa
benmkılerde öyle + kaşımaktan yara oldu + batıklarım var = çok çirkin bi goruntu
sanıyorumki benm gibi beyaz tenlıısın.
ben kabak lifi aldım kırmızılığa ii geiyomu bılmıyorm ama batıklara ii geliyo diye duydum 2kez kullandım ii gibi şuanlık bakalım:)
yok öyle degıl ben de bembeyaz tenlıyım,
mesea nasıl alıyorsun agdayla bezle yapıstırarak mı ya da böle sıyırarak mı veya elınde yumusak yumak yapıp mı
mısal sıyırarak alınca yara yapıo
bezle alınca da bazen yapıo
ama yumak yapınca yapmıyor onun gıbı ....
bır de agdanın markası nedır ona da baglı se.u mesela ıyı degıl yara yapıyor
bır de aldıktan sonra dedıgın gıbı kesele hep ve kremle canım ıyı gelecektır. a.s.
alış tarzını degıstır
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.ben bikini bölgesindeki tüylerden kurtulmak istiyorum.onlardan kurtulan varmı yaaa
arkadaşlar bikini bölgesi tüylerinden kurtulanlarınız varmı lütfen yardımcı olurmusunuz
ay bin sefer sordum heralde kizlar bu eldivenle nasil aliyorsunuz cok merak ediyorum lutfen bi tarif etseniz .. sadece cok merak etdigimden ben alacak degilim ama nasil yapildigi gercekten kafama takiliyor??
sahracım sinirli otu kullanmanı şiddetle öneririm
lapa yapıp kırmızı olan bölgelerine uygula cnm