anağmmmm yanıyorumm
ağdayla aldım bacaklarımı hemde regl oluyorum acayip yandı canım. sonra çişi de sürdüm bi daha yandım. şimdide kolonyağı var masamın üstüde onuda sürim bakalım alkol varya içinde:)
hahayyy
sona banyoya giricem dayanamıyorum çok yanıyör:)
kolonyada sürdüm bişi olmadı cnm. bende ölyle bi deri var ki maşallah katır derisi gibi. bakalım kırmızı kırmızı nokta oluştu bacaklarımda. bir ay beklielim bakalım nolcak.
:)
ama itiraf ediyorum .çişimi kaba koyma aşaması oldukça komikti:)
ay gulmekden catladım halıme yaw...bı sıse pargum boşalttım ustume yatamıycam kı boleben zaten canım yanıyo cok beyazım heryerım kıpkırmısı morarmaya başladı bıle yaw..sınırlerım zıpladı resmen :)nese zaten bende tuy yokkı anam tek tuk du umarım onlarda yok olur...
hehe deme kuzum vay halımıze ::)hehe bende pis almısım mor kırmızı noktalar olustu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ay bugün çok heyecanlı bir gün birçok kişi için..
ben idrar kullanmıyorum ama dolunayda tüylerimi almayı bende deneyeceğim
bugün deneyemedim çünki regl oldum ,birde yakın zamanda almıştım tüylerimi(
arkadaşlar idrardaki üre miktarı hakkında bilgisi olan varmı?
ben idrardada limon tuz karışmındada kıllara etkili maddeler olduğunu biliyorum
ama kılın bünyesindekileri bozmaya yetecek miktardalarmı onları henüz bilemiyorum
ama kesinlikle bu saydığım tekniklerden daha etkili maddeler var yani idrarda tuzda ve limonda olmayan ..
bitkilerde ve bazı kimyasal maddelerde hatta bazı hayvan türlerindede var(karınca yumurtası gibi )
karınca yumurtasındaki formik asit tüyleri yok ediyor ama yüzbinlerce yumurtasından ancak 1 gr formik asit çıkarılabiliyormuş ve 1grı 250 dolarmış ,anlayacağınız çok çok maliyetli :))
......
bu başlıktaki konunun biraz dışına çıktım ama amaç yine tüylere çözüm içindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?