evet kız, halimi görsen her 2 gunde bır tencere kaynatıp kapanıyorum alıyorum alıyorum
sonra gene fışk çıkıyoırlarbesleyıcı mı ne, kezzap dökecem yansın kıl köklerı delikafadulden
güzelim senin hormonlarda bi problem var hiç tahlil falan yapırdın mı?bende ağda yapıyorum 10 gün hiç çıkmıyo 35-40 günde anca alınacak kadar oluyoa.s çam sakızımı kullanıyosun?şeker kıl kökklerini besliyomuş bende doktor eldiveni ile alıyorum pıt pıt topluyorum kaydirigubbakcemile2
bende 9 şubat dolunayında siz delilere uydum yaptım valla.kızlar çok fazla kıllı biri değilim hatta seyrek tüylü biriyim.ama sırf meraktan yani denedim ama onları yok edemedim.bilmiyorum bidaha denermiyim ama tamamen yok etmedi . sayfaların hepsini okudum hep idrarı yakanlar fayda görmüş benimki hiç yakmadı.belkide ondan kıl köklerimde yanmadı.çok fazla su içiyorum idrarım zırtpırt geliyo idrarım sudan ibaret .ama biri ben çok kola içiyorum idrarım çok asitli yazmıştı.kola içip o idrarla deneyin bide isterseniz.çok kıllılar size diyorum yani.
aman potubor seninde tüylerin bize dert oldu yani . ya bırak şu çişlenmeyi artık işe yaramıyosa tatlım.boşver öyle yaşa ne var yani ne uğraşıyosun.yok olmuyosa kendini kahretme bu kadar .ay okuyorum o kadar endişe duymuşun ki niye gitmiyo bunlar diye valla ben gerildim.sev tüyllerini sev kötü davranma onlara ciciii ciciii:teselli:
ben 2. kez yaptım bu çiş olayını kızlar. koltuk altına,bacaklarıma,göbeğime bir de kollarıma. koltuk altı ağdayla alınacak kadar uzamamıştı bende epilasyon aletiyle aldım ve sürdüm çişi. ya şu an inanamıyorum o kadar az ve ince çıktılarki çok şaşkınım.bi kaç kez daha yaparsam biticek. bacaklarımda daha çıkmadı. kollarımda da gözle görülür bi azalma var delikafadulden ne diyim ya çok mutluyum. tüyler bitene kadar çişlenmeye devam kaydirigubbakcemile2
ben 2. kez yaptım bu çiş olayını kızlar. koltuk altına,bacaklarıma,göbeğime bir de kollarıma. koltuk altı ağdayla alınacak kadar uzamamıştı bende epilasyon aletiyle aldım ve sürdüm çişi. ya şu an inanamıyorum o kadar az ve ince çıktılarki çok şaşkınım.bi kaç kez daha yaparsam biticek. bacaklarımda daha çıkmadı. kollarımda da gözle görülür bi azalma var delikafadulden ne diyim ya çok mutluyum. tüyler bitene kadar çişlenmeye devam kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?