ameliyat eldiveni kullanabilirsin tatlım belkiCADIARZU
benim de acı eşiğim çok düşük ama eldivenle iyi arkadaş oldukkaydirigubbakcemile3
amanınn:1shok: ben fıstığımın sıkışma ihtimalini hiç düşünmemiştim bile ama haklısın sıkışırmı sıkışır sanırım bende eldivenle dost olma yöntemini bi düşüniyim:Saruboceq:canım o epilasyon aletine fıstıgını sıkıstırma da, :1shok:
o cıhazlarda oyle bı sorun var altlara ınmemenı onerırım
epaq ,eldıvenle olması ıcın orman olması gerekmez mı? kısalar alınabılır mı eldıvenle
ay düstügümüz hallere bakdelikafadulden
kızlar ben el agdası kullanıyorum sonrada yıkanıp öyle sürüyorum bacaklarım bıttı sayılır bence kimse igrenmesin yapsın kesınlıkle faydası var. ömür boyu kıllı gezmektense toplasan 5 gece cişli yatarım daha iyi ben bu ay 3. uygulamamı yapıcam abartmayın ya ne olcak kı benım kızım hergece çişli yatıyor neolmuş bebekken yatmadınızmı hıç yapmayın lütfen iğrenç felan yazıp durmayın iğrenç gelen yapmasın ben yaptım ve sonuna kadarda yapıcam
valla ben soylıyım sora fıstık ezmesi olmasın bacılarımızamanınn:1shok: ben fıstığımın sıkışma ihtimalini hiç düşünmemiştim bile ama haklısın sıkışırmı sıkışır sanırım bende eldivenle dost olma yöntemini bi düşüniyim:Saruboceq:
Ben dayanamadım dün yaptım sürdümde bir güzel sürdüm her yerime. Annemde ne yaptın diye biraz kızdı 2 gün kalmış şunun şurasında diye dayanamadım. Yarın tekrar üzerinden alıcam epilasyonla sonra tekrar sürücem ne kadar bekletiyoruz. Ben dayanamadım 5 dakika zor beklettim. Yanmalar oldu biraz yıkadıktan sonra geçti ama. Benim biraz canım tatlı :asigim:
Sorumu tekrar sorayım en çok etki etmesi için ne kadar beklenmesi gerekiyor kaydirigubbakcemile :enbuyukkk:
valla ben sımdı bı operation gerceklestırıcem yarın o kadar kolu acagı fıstıgı koltukaltını nası alıcam
bugunden bazı yerlerı yolim diyorum yetismez valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?