arkadaşlar yarın bende deniycem ama okuduğum yorumlara göre uzun süre bekletip sıcak tutmamız istenmiş aklıma geldi çişi sürdükten sonra streç film çeksek olurmu hem hava almamış olur ne dersiniz lütfen fikir verin
cankiz arkadasda strec film cekmis ama faydasini görmemis..yorumunu okudugum kadariyla,,,,bir kac arkadasin yorumuna göre en cok tesiri..aksam yatmadan önce saat 7 ile 9 arasi baslayip tüy temizligi yapip cis sürdükten sonra kat kat pijama giyinip üzerine corap cektikten sonra sabaha kadar bekletmek...bende bu sekilde denicem iki pijama yeter bence.10 kat pijamada fazla olur sanirim..CADIARZU
arkadaşlar kaç gündür burayı takip ettim ayın 9unu bekledim anlamadığım saat kaça kadar almış olmamız lazım çalışıyorumda ona göre geliyim evelütfen hemen cevap verirmisiniz teşekkürler
benim üçüncü yapışım.azalma var ama bitmedi. önceki sayfalarda yazılanlar gibi benim de sorunum tüyleri tam olarak kökünden temizleyememek. alet kırıyor. ağdada gömük yapıyor. neyle alacaz bilmem. bence şu ana kadar çoktan biterdi.çünkü aldıktan 1-2 gün sonra hep başka tüyler çıkmaya başlıyor. kırıyor.
epaq gibi dolunaysız yaptım. dolunay önemsiz.gece yatmadan sürmek önemli. bence sıcak tutmak ,kat kat giyinmek önemli değil. ne alaka???
geceden alın. yeni yaptığınız çişi gece 12- 1 neyse kaçta yatıyosanız sürün. sabah kalkınca da yıkanın .bu kadar basit.çok soru sorulup çok tantana yapan arkadaşlar var.
ayrıca günahmış,iğrençmiş diyen arkadaşlar yapmasın ve yazmasınlar bu kadar basit.
herkese kolay gelsin sevgilerrrrrrr.
mrb arkadaşlar ne zamnadır takip ediyordum yazılarınızı bende bugünü bekledim. Dolunay zamanı 9 şubat 16:39 görünüyor. Faydasını görürüz umarım herkese kolay gelsin
bir kaç siteden baktım 14:48 gözüküyor.. a.s ben 15 ten sonra yaparım..geceye kadar iptalim hanımlar :teytey:
ben de mesaimin bitmesini bekliyorum, 17 den sonra iş başı...tüylerinizi almadan önce alacağınız bölgeyi sıcak suyla yıkayın (kol bacak vs)daha sonra kurulayın, gözenekler açılıyor daha rahat alınıyor.hani tavukları sıcak suda yoluyorlardı ya...bilen bilir. :)))
heycann bastııı3 te baslıycam bendee streç olmaz dedinz vazgectimmm temizlik açısından ii olur diye düşünmüştüm ama nys. saba kahvaltı yapmadan ilk işim idrarımı saklamak annemde yapıcak bekleyişlteyizzz . bi işe yararr inşşş
kolay gelsin annene de sana da tatlıma.s
herkes aynı tarihte yapıyor,çok heyecanlı geçecek bu ay kiminki önce çıktı ne kadar çıktı diyekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?