emla konusunu ben de merak ettim.olumsuz etkilermi acaba ...
bir de dolunay her ayın 9'unda başlayıp 15'inde tam dolunay oluyor diye biliyorum ama yanlışmıyım bilmem..
bu konuda daha geniş bilgisi olan varmı
ben kesin sonuç aldım koltukaltımda.
canımcım koltuk altından başka bir bölgene uyguladınmı bende bu gece koltuk altıma yapıcam dolunaysız umarım etkisini görürüm sonuçları paylaşırım sizinle
ya dolunay nezaman çıkar pekii hep gökyüzünemi bakçez ozaman
şu yaptıklarımızı yazsak valla kitap olur kızlar.ama ne sansasyon yaratırdelikafadulden
dolunaya denk gelmeyince de adetten sonra alalım bari de çabucak bitsin
tuzluçerez çok saol canım:dance:
bende tuzlucerez ismini görünce her seferinde istahim aciliyo..cokacimcoookneyse,,,kizlar bi sayfadada okudumki ay inceldiginde tüyler alinirsa daha az cikiyorlarmis,,,,ben dolunayda denedim hic bir etkisini görmedim birde ay inceldiginde denemeyi düsünüyorum..belki her insanda farkli tesir ediyor dolunay, .
tuzlucerez..aslinda sende haklisin..belkide kafaya cok taktim o yüzden öyle bir rüya gördüm..ama zaten bende bi faydasi olmadi belki gece yapsaydim daha etkili olurdu....sabahin köründe agda yaptim ve idrar sürdüm.......birde gece denicem....bu seferde öyle bir rüya görürsem sürmem artik korkarim....
kızlar bende bacağımın ufak bi kısmını alıp denedim bu idrar olayını 2 hafta oldu hala cıkmadılar :O sımdıye kadr benım onlrı 2 kere daha almıs olmam gerekirdi :S cok ilginç yaa kökleri bile gozukmuo cıkcak gıbı durmuolar hıc :S
kaydirigubbakcemile3yettim gari kızlarr bu olayı denicekler kılları almayın 9 gün sonra dolunay var şubatın 9 u saat 14:50 de dolunay olcak siz 14 de başlayın 50 dk biter hhah:içelim: çiş konusu sabahtan alınn idrarı öğlene sürün hahah benden haber vermesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?