- 18 Nisan 2018
- 48
- 46
- 3
- 29
- Konu Sahibi zaman yolcusu11
-
artık çok sıkıldım bu durumdan.
sırtımda, kollarımda, dekoltemde, göbeğimde, boynumda hata yüzümde ufak ufak tüyler var. belli oluyor. ağda ile alsan alınmaz. jiletle daha da artar. lazer yapamayız diyorlar. nasıl kurtulacağım bu durumdan bilmiyorum. böyle gen olmaz olsun
keşke bir fikri olan yol gösterebilecek olan olsa..
Ev tipi lazer aletlerinden aldım onu kullanıyorum ve feci memnunum. Lazer olmaz diyenlere şaştım, işlerini bilmeyenlere denk geldiniz belki de. Sarı tüy değillerse, lazerlerin bile dereceleri var, tüyün yapısına göre daha zayıf ve güçlü ışın yayıp, hepsini temizliyorlar. En kötü ihtimalle aklıma bir kaç tur jilet yapıp, tüyleri güçlendirmek, sonra lazere gitmek geldi.
Philips Lumea. Düzenli kullanınca 4-5 kullanımdan sonra neredeyse tamamen yok oldu kol altı ve bacaklardaki tüyler. Bikini bölgesinde hamilelikten sonra deneyeceğim.Loreth hangi marka modeli kullanıyorsunuz acaba ? Bende almayı düşünüyorum ama işe yarıyor mu diye şüphelerim var.
Çok teşekkür ederim:) bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almanızı dilerimPhilips Lumea. Düzenli kullanınca 4-5 kullanımdan sonra neredeyse tamamen yok oldu kol altı ve bacaklardaki tüyler. Bikini bölgesinde hamilelikten sonra deneyeceğim.
valla ister inanin ister inanmayin bnde de ayni durum var.
bogazimin altindan basliyorum agdayi surmeye gogus sirt kol gobek kalca bikini bacak ayak parmaklarin ustune kadar komple agda banyosu her ay tek basima nasil becerion diye sorarsaniz yapa yapa artik elastik oldum akrobasi bile yaparim yetenek sizsinize ciksam final gorurum o derece esnedim
ben sesu hassas ciltler icin olan rollon agdayi kullaniyorum.canım sırtını nasıl ağda ile alıyorsun ? bu imkansız değil mi?
ne tür ağda kullanıyorsun ? mesela boyun derisi , göğüs çok nazik. buralara ne tür ağda kullanıyorsun ?
ağda yaptıkça azalma oldu mu?
tüm vücut kaç saatini alıyor?
lütfen tüm sorulara cevap ver. ÇOK ÖNEMLİ
son cümleni anlamadım ? lazerle 6-7 ay pürüzsüz mü kalmış arkadaşın ?ben sesu hassas ciltler icin olan rollon agdayi kullaniyorum.
valla egilip bukulup sag sol donerek aynaya karsi sirtima sirtima suruyorum bezi cekiyorum tuyleri goremiyorum net ama sirayla gidiyorum boylelikle bir yeri atlamamis oluyorum.
agdadan sonra 24 saat bel boyun agrisi cekiyorum cunku yoruluyorum.
gogus falan hassas yerler icin tek seferde tuyleei alman lazim cunki iki kez ayni yere bez yaptin mi tahris kizarma kasinti oluyor.
tuyler azalio mu die soruosan hayir azalmio daha belirgin oluo tam tersi ve kendini bir kez tertemiz gordunmu tuylu halini artik begenmiyosun.
sonuc olarak komple vucut lazere gorecegim arkadasimi gordum puruzsuz bir ten 6 7 ay boyunca hayali bile muthis
arkadasim duzenli tum vucut vucut lazere gidio sirt kalca gobek dahil 6 7 ayda bir bi kac seyrek tuy cikio dio tekrar gidiyorum buyuk rahatlikmis. agda oyle degil maksimum 3 hafta puruzsuzson cümleni anlamadım ? lazerle 6-7 ay pürüzsüz mü kalmış arkadaşın ?
cevaplar için çok teşekkürler :))
ne güzelmiş yaa !! hangi tip lazere gidiyor ? gittiği merkezin adı ne hangi şehirde ? fiyatı nasıldır ki?arkadasim duzenli tum vucut vucut lazere gidio sirt kalca gobek dahil 6 7 ayda bir bi kac seyrek tuy cikio dio tekrar gidiyorum buyuk rahatlikmis. agda oyle degil maksimum 3 hafta puruzsuz
valla ilk cikan lazer cihazlari varya ona gidiodu bir tek bunu biliyorum :)ne güzelmiş yaa !! hangi tip lazere gidiyor ? gittiği merkezin adı ne hangi şehirde ? fiyatı nasıldır ki?
Sakin lazere gtme bnde lazer magduruyum bitmiyo sakin oyle bi hata yapma dahada artiyo boynuma kadar arttine güzelmiş yaa !! hangi tip lazere gidiyor ? gittiği merkezin adı ne hangi şehirde ? fiyatı nasıldır ki?
yok canım hayatta lazer yaptırmam zaten. çok üzüldüm senin adınaSakin lazere gtme bnde lazer magduruyum bitmiyo sakin oyle bi hata yapma dahada artiyo boynuma kadar artti
Igneliye basladim sen naocaksin agdaga surme yuzune cok oisman olursunyok canım hayatta lazer yaptırmam zaten. çok üzüldüm senin adınaya iğneli apilasyona başla ya da tanaçanın ağdalarından kullanmaya başla. ağda sonra limon tuz + bioder tüy azaltıcı serum kullan
niye ağdanın nesi var ?Igneliye basladim sen naocaksin agdaga surme yuzune cok oisman olursun
Kalinlastiriyo daha kotu olur cok pisman olursun zeynep polat ins. Gir bak izle lazer agda magdrlarininiye ağdanın nesi var ?
iğneli epilasyonu hiç yaptırdın mı?Kalinlastiriyo daha kotu olur cok pisman olursun zeynep polat ins. Gir bak izle lazer agda magdrlarini
Evet yaptiriym yeni basladm bnce iyi dusun pisman olursun yinede sen bilirsin..iğneli epilasyonu hiç yaptırdın mı?
yanlış bilgi. sir ağda asla kalınlaştırmaz. o kadın müşteri kazanmak için sallıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?