- 28 Ekim 2017
- 203
- 185
- 33
- Konu Sahibi zaman yolcusu11
sarı değil siyah da değil. ama biraz inceler sanırım.Kıl köklerin sarı ve kılların com inceyse malesef buz lazer de etli etmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sarı değil siyah da değil. ama biraz inceler sanırım.Kıl köklerin sarı ve kılların com inceyse malesef buz lazer de etli etmez.
inanın ev tipini de kullandım (lumea). ama hepsi geçici çözüm :/Ev tipi lazer aletlerinden aldım onu kullanıyorum ve feci memnunum. Lazer olmaz diyenlere şaştım, işlerini bilmeyenlere denk geldiniz belki de. Sarı tüy değillerse, lazerlerin bile dereceleri var, tüyün yapısına göre daha zayıf ve güçlü ışın yayıp, hepsini temizliyorlar. En kötü ihtimalle aklıma bir kaç tur jilet yapıp, tüyleri güçlendirmek, sonra lazere gitmek geldi.
Nasıl geçici, ne kadar süre kullandınız, ne kadar ara verdiniz de tekrar çıktı?inanın ev tipini de kullandım (lumea). ama hepsi geçici çözüm :/
2 yıl kullandım yüzüme. hala aynı. hatta siyah ve uzun tüyler oluştu aralarda. cildiyeye gitmedim açıkcası. ama daha önce hormonal kontrol yaptırmıştım. sorun yoktu.Nasıl geçici, ne kadar süre kullandınız, ne kadar ara verdiniz de tekrar çıktı?
İlk defa duyuyorum böyle inatçı bir sorun. Cildiyeden filan tavsiye alsanız...
Ben zamanında göğsümun kenarına bile yaptirdim. Asıl yüz zor değil mi?yüz için iğneli olur tamam ama ya diğer yerler?
ben bundan 3 yıl önce yaptırdım, seans sayısını hatırlamıyorum. bikini bölgesi, komple bacak, kol, koltuk altı, göbek, dudak üstü tamamen bitti.
Siz ankaradaydiniz sanirim nerde yaptirdiniz
Bence yanlış cümle kurmuşsun genlerinize lanet falan. Şükredin hastalığınız yok en büyük derdiniz bu olsun. Hepimizde var aynı dert. Malesef hormon bozukluğuylartık çok sıkıldım bu durumdan.
sırtımda, kollarımda, dekoltemde, göbeğimde, boynumda hata yüzümde ufak ufak tüyler var. belli oluyor. ağda ile alsan alınmaz. jiletle daha da artar. lazer yapamayız diyorlar. nasıl kurtulacağım bu durumdan bilmiyorum. böyle gen olmaz olsun
keşke bir fikri olan yol gösterebilecek olan olsa..
Bu doğru olabilir.. iğneli epilasyon değilse yüzdeki kılları arttırıyor maaleseflazerin görüp etki edemeyeceğini, hatta daha da artırabileceğini söylüyorlar. bir kaç yere sordum yapamayız dediler.