- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
-
- Konu Sahibi leonunannesi
benim lazeri komple vücuduma yaptırmam lazım. anca rahat ederim ama kaç bin tutar allah bilirŞöyle bir şey var lazer tamamen bitirmess bile azaltiyor yani o ilk zamanlar ki kadar itici durmuyor tüyler inceliyor o yönden çok iyi
Cogu guzellik merkezi cihazların a... yada dio.... olduğunu iddia eder ama cihazlar pahali almaya güçleri yetmez. Tıbbi bi merkezde lazer imkani varsa mutlka orayla görüşün benim göbek göğüs tum vucut ve yuzum felaketti 6 seansda %95 i bitti normalde 8 bilemedin 9 seans da daha etkin sonuc alacaktim ama hamile kalinca tamamlayamadim. Sağlık Müdürlüğü Özel Tanı ve tedavi biriminde çalışıyorken guzellik merkezleri denetimine ciktik cildiye uzmaniyla ve bana garanti veren guzellik merkezlerinjn hepsinin cihazi IPL cikti...Kullanilanilan makina o zaten gittigim yer güvenilir bir güzellik merkezi ama sorun bende galiba
Valla aynen öyle ya hayatım boyunca bunlarla uğraşacam gibiKader arkadaşım çekicez galiba bunu hayatımız boyunca bende aşırı tüylüyüm göbeğim hele erkekten hallice bikini bölgemin yanlarındada erkek gibi cıkıyo baş edemiyorum asla
Ya ben ağda yaptığım halde daha çok tüy çıkıyor o yüzden kullamaya korkuyorum artık bir şeylerHormonal bozukluk olmadigi surece bir kadinin tuylerini hicbir yöntem artirmaz. Benimkini de artirmadi. Ben jilet, agda, tuy dökücü hepsini kullandım hicbir fark olmadi. Tuy sarartici da oyle. Iclerinde en zahmetsiz ve guzeli bu oldugu icin bununla devam ediyorum. Hatta bu sene tatile bile sarartarak gittim ve cok memnun kaldim. Kollarim icin de kullaniyorum. Lazer epilasyonla tüm kola yapmiyorlar, ust taraflarda kalanlari da sarartiyorum.
Tekrar gitmek istiyorum zaten adetim de düzensiz birazDoğum kontrol hapları genelde tüylenmeyi azaltır. Siz bi kez daha gidip test yaptırın bence. Hormon bozukluğu ile ilgili olabilir.
Benim pco hastalığım var ve adetim düzensiz bu sebeple tüylenmelerim acayip artmıştı aynı sizin gibi sırt gögüs falann. Tedaviyle doģum kontrol hapına başladım şuan gerçekten çok çok mutluyum. Acayip derecede azaldı.
Şu an tüm bacak tüm yüz ve koltukalti gidiyorum göbek ve göğüse de başlayacağım benim de tum vücud yaptirmam lazum sırayla gidiyorum işteleonunannesi yani mesela sen göğüs çevrene göbeğine falan da lazer yaptırıyor musun?
Jilet vurup mu aliyorsunValla bana su içsem yarıyor, kıl olarak dönüyorYuzumu Philips Lumea yla yapiyorum, geriye kalan artik lazer, IPL Allah ne verdiyse.
Ya aslında bacak ve yüz bolgemde tüyler inceldi ve azaldi da sadece koltukalti 10 seans oldu bitmedi ona gıcık oldum biraz yoksa bacaklarım gerçekten güzel azaldi 3 seans olmasina rağmenHirsutizm yasadiginiz seyin adi bu. Kimisinde genetik hirsutizm olabiliyor ve bunun tibbi bir tedavisi yok. Eger genetik degilse adetin 2. Günü hormon testine bakilip ona gore hormonlari duzenleyici ilac baslaniyor killar tamamen bitmiyor ama nispeten çıktığı yerler azaliyor zamanla göbek sırt cene gibi erkeksi yerlerde çıkmıyor. Bende de genetirk hirsutizm vardi. Vardi diyorum çünkü iyi bi hastanede lazer yaptirdim seanslarimi tam bitirmemis yarida kesmiş (hamilelikten ötürü ) olmama ragmen tuylerimin %95 i bitti. Kesinlikle doktoru olan bir yerde lazer yaptirmanizi oneririm piyasadaki güzellik merkezleri IPL kullaniyor bunlar modern ağda olarak nitelendiriliyor kesinlikle tüyleri bitirmiyor.
Sakın yüzüne jilet vurma benden sana tavsiyeJilet vurup mu aliyorsun
Ya vhalla deneyesim var elim gitmiyor yao jileti yuzume sürmek
Lazer seansi uzayinca çıkıyor mu tüyler tekrardan?Ya aslında bacak ve yüz bolgemde tüyler inceldi ve azaldi da sadece koltukalti 10 seans oldu bitmedi ona gıcık oldum biraz yoksa bacaklarım gerçekten güzel azaldi 3 seans olmasina rağmen
Yani seyrek seyrek çıkıyor mesela 3 ay olacak neredeyse bacaga gitmeyeli bazi bolgede var bazi bolgede yokLazer seansi uzayinca çıkıyor mu tüyler tekrardan?
Canm benimde yuzumde ve gobegimde o ayva tuylerinden var aldirmayi hic dusunmedim ama makyaj falan yapinca fondotenin altindan bi tuhaf duruyo.ben bi kac marka sarartuci kullandim ama pek memnun kalamdim malesef ozellikle yuzumde sivilce yapti sen hangi markannkini kullniyosun memnunmusunAsiri tuylenmenin bir sebebi olmak zorunda degil. Kalitimsal olarak zaten akdeniz kadinlarinin boyle bir durumu var.
Lazerdense igneli epilasyon daha cok ise yarıyormus, ben de arastirmistim. Ama sonra igne izleri kaliyormus diye vazgectim. Benimkiler ayva tüyü seklinde olunca tuy sarartici krem kullanmaya basladim, cok memnunum hic görünmüyorlar artik. Deneyebilirsin.
Canm benimde yuzumde ve gobegimde o ayva tuylerinden var aldirmayi hic dusunmedim ama makyaj falan yapinca fondotenin altindan bi tuhaf duruyo.ben bi kac marka sarartuci kullandim ama pek memnun kalamdim malesef ozellikle yuzumde sivilce yapti sen hangi markannkini kullniyosun memnunmusun
Ona bile gitmiyor elimSakın yüzüne jilet vurma benden sana tavsiye
Tüy kisaltici bi makina var onunla kisalt
Bn vucudumda degilde daha cok omuz ve yuz bolgemde kullniyorum omuzlarimdaki tuyler cok ince agda veya epilasyonla aldgm zmn direk sivilcelnme ve tahris oluyo bnde sarartiyorum.ama biraz bugday tenli oldugun icin yuzumdki tuyler sıyaha yakin heleki kis gunlerinde ten rengim acildikca daha cok belli oluyolar.ddgun markayi bi arastircam bakalm yuz icin uygun mu.evet sac boyasi kullannda var kuaforde acici surdurende var yani :)Yüzüme kullanmiyorum rahatsiz olmadigim icin. Ama acil durumlar icin yurtdışından jolen diye bir markaya ait bir sarartici getirttim. Bir youtuberdan görmüştüm, yuzune kullaniyormus cok memnunmus falan filan. Aliexpressten almistim, 35 lira gibi bir seydi. Ama dedigim gibi ben henuz yuzume kullanmadim. Vucudum icin de vivet ve sesu kullandım, ikisi de guzel. Direkt sari sac boyasi kullanan da varmis ben denemedim ama
Cihazin degismesi lazim artik diot a gecmeleri gerekiyor inceldigi icin. Bi konusun merkezinizle diot uygulanlar daha ince tüyler icinYani seyrek seyrek çıkıyor mesela 3 ay olacak neredeyse bacaga gitmeyeli bazi bolgede var bazi bolgede yok
Konuşacağım bu sefer gittiğimde bakalımCihazin degismesi lazim artik diot a gecmeleri gerekiyor inceldigi icin. Bi konusun merkezinizle diot uygulanlar daha ince tüyler icin