Tüylerden bıktım artık:(

aynen bende öyleyim bi ellerim ve ayaklarımda yok yine sizin lazere gitme imkanınız var benim oda yokk

canım donanaımhabere bak erkeklerin kıllarını bitiren bir makine varmıs. sendede kalın diye diyorum belki makinedendir

Valla ben de tüylüyüm. Ve aynen dediğin gibi göbek,bel,göğüslerde bile var. bir de bende tüy takıntısı da var incelere kadar alırım,aldıkça da arttı. sonu gelmeyen bir döngü,para biriktirip lazere gitmeyi düşünüyorum ben de. vücudumda almadığım yer var mı bilmiyorum valla ama çok zor :/ kollarım bile çok kıllı geliyor bana azıcık uzasalar alıyorum. sağlık sorunum da yok genetik sanırım,bir de beyaz tenliyim iyice göze batıyor

Tüm vücuda iğneli epilasyona nasıl gidebilirim ki zaten son zamanlarda lazer bile çok canımı yakmaya başladı

Küçük alanlar halinde gidiyorlarmis, mesela sadece gobek alti yarisi; orasi bitince diger yarisi; sonra gobek ustu vs seklinde. Burda bu konuyla ilgili buyuk bir topic var oraya bakabilirsin.

Pco, genetik durumlar, hormonsal değerler bu duruma sebebiyet verirken öte yandan sebepsiz bir şekilde yani bu genetik olarak geçer, bu durum olabiliyor.
Gerçi benden evvel Saksi_Degilim_Ben önermiş, ama bende söylemiş olayım genelde iğneli epilasyon öneriliyor. Ha hala geçmiyorsa, başka doktora tekrar görünün.

Benim de aynen senin gibi ve ben de tüylere takintiliyim biraz ama Allahtan lazere gitme şansım var gerçi bütün paramı lazere harcayacak gibiyim 3 yıldır lazere gidiyorum gerisini sen düşün

Ya şöyle bir şey var yüz ve bacaklarimdaki tuyler lazerle biraz azaldi bacağa daha 3 seans gittim haftaya 4. Seansa gidicem ama gayet güzel azalmalar oldu yüzüm de biraz daha düzeldi ama koltukaltinin10 seans gitmeme rağmem bitmemesi sinirimi bozdu

Benim de aynen senin gibi ve ben de tüylere takintiliyim biraz ama Allahtan lazere gitme şansım var gerçi bütün paramı lazere harcayacak gibiyim 3 yıldır lazere gidiyorum gerisini sen düşün
işte benim de en büyük korkum o. çok işe yaramayacak diye endişeleniyorum. ben de ergenliğimde yıllarca tüy azaltıcı serumlardan kullandım bioder falan var ya. biraz azaltıyor gibi oldu ama bırakınca yine aynısı. neyse ki yüzümde çok yok,çeneme dokunmuştum bir ara biraz o kısımdan dertliyim off

hangi tür lazer yaptırıyorsun?
şu tütsüleme gibi olansa o bir işe yaramıyor.
alexander mak kullanan yere yaptırın.

Şöyle bir şey var lazer tamamen bitirmess bile azaltiyor yani o ilk zamanlar ki kadar itici durmuyor tüyler inceliyor o yönden çok iyi

Tüyleri çoğaltma gibi bir şey yapmaz mı o?

Hormonal bozukluk olmadigi surece bir kadinin tuylerini hicbir yöntem artirmaz. Benimkini de artirmadi. Ben jilet, agda, tuy dökücü hepsini kullandım hicbir fark olmadi. Tuy sarartici da oyle. Iclerinde en zahmetsiz ve guzeli bu oldugu icin bununla devam ediyorum. Hatta bu sene tatile bile sarartarak gittim ve cok memnun kaldim. Kollarim icin de kullaniyorum. Lazer epilasyonla tüm kola yapmiyorlar, ust taraflarda kalanlari da sarartiyorum.

Kader arkadaşım çekicez galiba bunu hayatımız boyunca bende aşırı tüylüyüm göbeğim hele erkekten hallice bikini bölgemin yanlarındada erkek gibi cıkıyo baş edemiyorum asla

Doğum kontrol hapları genelde tüylenmeyi azaltır. Siz bi kez daha gidip test yaptırın bence. Hormon bozukluğu ile ilgili olabilir.
Benim pco hastalığım var ve adetim düzensiz bu sebeple tüylenmelerim acayip artmıştı aynı sizin gibi sırt gögüs falann. Tedaviyle doģum kontrol hapına başladım şuan gerçekten çok çok mutluyum. Acayip derecede azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…