- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
-
- Konu Sahibi leonunannesi
Konu sahibine demiştim ama sizde deneyimli biri olarak tavsiye etmişsiniz :)Evet iğneliye gidiyorum. Sorunuz bana mı konu sahibine anlamadım o yüzden yazdım :)
İğneli epilasyon öneriliyor sizinki gibi fazla ve inatçı tüy tipinde.Yok hayır normal lazer epilasyon
aynen bende öyleyim bi ellerim ve ayaklarımda yokİyi akşamlar hanımlar başlıkta da yazdığı gibi benim sorunum aşırı tüylenme gerçekten artık bıktım.
Tamam herkesin bacağında özel bölgesinde koltukaltinda çıkar ama benim göğsümde göbeğimde belimde çoğu yerimde çıkıyor.
Lazere gidiyorum şu an tüm bacak ve tüm yüze gidiyorum önceden 10 seans koltukalti gittim ama yine bitmedi tekrar seans aldım, 5 seans gidenlerin bitiyor benim koltukalti bile 10 seansa bitmedi
Gerçekten artık lazerden bile umudu kestim
Tek umudum lazerle tamamen bitmese bile azıcıkta olsa azalması
canım donanaımhabere bak erkeklerin kıllarını bitiren bir makine varmıs. sendede kalın diye diyorum belki makinedendirİyi akşamlar hanımlar başlıkta da yazdığı gibi benim sorunum aşırı tüylenme gerçekten artık bıktım.
Tamam herkesin bacağında özel bölgesinde koltukaltinda çıkar ama benim göğsümde göbeğimde belimde çoğu yerimde çıkıyor.
Lazere gidiyorum şu an tüm bacak ve tüm yüze gidiyorum önceden 10 seans koltukalti gittim ama yine bitmedi tekrar seans aldım, 5 seans gidenlerin bitiyor benim koltukalti bile 10 seansa bitmedi
Hepsini birden mi yaptırıyor cherry:)))Valla bana su içsem yarıyor, kıl olarak dönüyorYuzumu Philips Lumea yla yapiyorum, geriye kalan artik lazer, IPL Allah ne verdiyse.
Evet ya çok sinir bozucu ağdayla bile alsam bi yerimi jiletle almış gibi daha beter çıkıyor.Valla bana su içsem yarıyor, kıl olarak dönüyorYuzumu Philips Lumea yla yapiyorum, geriye kalan artik lazer, IPL Allah ne verdiyse.
Tüm vücuda iğneli epilasyona nasıl gidebilirim ki zaten son zamanlarda lazer bile çok canımı yakmaya başladı
Benim de aynen senin gibi ve ben de tüylere takintiliyim biraz ama Allahtan lazere gitme şansım var gerçi bütün paramı lazere harcayacak gibiyim 3 yıldır lazere gidiyorum gerisini sen düşünValla ben de tüylüyüm. Ve aynen dediğin gibi göbek,bel,göğüslerde bile var. bir de bende tüy takıntısı da var incelere kadar alırım,aldıkça da arttı. sonu gelmeyen bir döngü,para biriktirip lazere gitmeyi düşünüyorum ben de. vücudumda almadığım yer var mı bilmiyorum valla ama çok zor :/ kollarım bile çok kıllı geliyor bana azıcık uzasalar alıyorum. sağlık sorunum da yok genetik sanırım,bir de beyaz tenliyim iyice göze batıyor
Açıkçası iğneli epilasyon beni korkutuyor çok can yakar diyeKüçük alanlar halinde gidiyorlarmis, mesela sadece gobek alti yarisi; orasi bitince diger yarisi; sonra gobek ustu vs seklinde. Burda bu konuyla ilgili buyuk bir topic var oraya bakabilirsin.
Ya şöyle bir şey var yüz ve bacaklarimdaki tuyler lazerle biraz azaldi bacağa daha 3 seans gittim haftaya 4. Seansa gidicem ama gayet güzel azalmalar oldu yüzüm de biraz daha düzeldi ama koltukaltinin10 seans gitmeme rağmem bitmemesi sinirimi bozduPco, genetik durumlar, hormonsal değerler bu duruma sebebiyet verirken öte yandan sebepsiz bir şekilde yani bu genetik olarak geçer, bu durum olabiliyor.
Gerçi benden evvelSaksi_Degilim_Ben önermiş, ama bende söylemiş olayım genelde iğneli epilasyon öneriliyor. Ha hala geçmiyorsa, başka doktora tekrar görünün.
işte benim de en büyük korkum o. çok işe yaramayacak diye endişeleniyorum. ben de ergenliğimde yıllarca tüy azaltıcı serumlardan kullandım bioder falan var ya. biraz azaltıyor gibi oldu ama bırakınca yine aynısı. neyse ki yüzümde çok yok,çeneme dokunmuştum bir ara biraz o kısımdan dertliyim offBenim de aynen senin gibi ve ben de tüylere takintiliyim biraz ama Allahtan lazere gitme şansım var gerçi bütün paramı lazere harcayacak gibiyim 3 yıldır lazere gidiyorum gerisini sen düşün
Benim de aynen senin gibi ve ben de tüylere takintiliyim biraz ama Allahtan lazere gitme şansım var gerçi bütün paramı lazere harcayacak gibiyim 3 yıldır lazere gidiyorum gerisini sen düşün
Kullanilanilan makina o zaten gittigim yer güvenilir bir güzellik merkezi ama sorun bende galibahangi tür lazer yaptırıyorsun?
şu tütsüleme gibi olansa o bir işe yaramıyor.
alexander mak kullanan yere yaptırın.
Şöyle bir şey var lazer tamamen bitirmess bile azaltiyor yani o ilk zamanlar ki kadar itici durmuyor tüyler inceliyor o yönden çok iyiişte benim de en büyük korkum o. çok işe yaramayacak diye endişeleniyorum. ben de ergenliğimde yıllarca tüy azaltıcı serumlardan kullandım bioder falan var ya. biraz azaltıyor gibi oldu ama bırakınca yine aynısı. neyse ki yüzümde çok yok,çeneme dokunmuştum bir ara biraz o kısımdan dertliyim off
Açıkçası iğneli epilasyon beni korkutuyor çok can yakar diye
Tüyleri çoğaltma gibi bir şey yapmaz mı o?Tuy sararticilari dene bence memnun kalacaksin.
Tüyleri çoğaltma gibi bir şey yapmaz mı o?
Doğum kontrol hapları genelde tüylenmeyi azaltır. Siz bi kez daha gidip test yaptırın bence. Hormon bozukluğu ile ilgili olabilir.İyi akşamlar hanımlar başlıkta da yazdığı gibi benim sorunum aşırı tüylenme gerçekten artık bıktım.