Tüylerden bıktım artık:(

Merhaba hanımlar:))
Ben de iğneli epilasyon yaptırmaya karar verdim ve tanınmış bir bayanda yaptırmak istedim ama malesef yoğunluktan müşteri alamiyorlar doğa hanım diye bir uzman. İletişime gectim ve bana dediklerini size aktarmak istedim cünkü kendizi uzman sadece bu işe yönelmiş.
[25.2., 11:58] Doğa Güzellik: Yüz bolgesine asla lazer uygulatmayiniz.
[25.2., 11:59] Doğa Güzellik: Lazer epilasyon sadece koltukalti, genital, altbacakta yoğunluğu hafifletmeye yönelik yapılabilir. O da en fazla 6 seans. Bunun disinda tüm bölgelere sadece iğneli epilasyon yapılmalıdır
[25.2., 12:00] Doğa Güzellik: Tüy yapınız zaten lazer epilasyona uygun değil. Eger lazer epilasyon yaptirirsaniz bizim instagramdaki paylasimlarimizdaki gibi yüzlere sahip olursunuz. ASLA !
[25.2., 12:01] Doğa Güzellik: İğneli epilasyon vücutta anüs cevresine kadar yapılabilen sağlıklı bir uygulamadir.
[25.2., 12:01] Doğa Güzellik: Ve iğneli epilasyon yaptıracağınız kisinin sadece " iğneli epilasyon uzmani" olmasina dikkat edin.
[25.2., 12:02] Doğa Güzellik: Biz 14 senedir klinikte sadece iğneli epilasyon yapiyoruz.
[25.2., 12:04] Doğa Güzellik: Baska bir uzmandan alacağınız hizmetten emin olamayacağımiz için tavsiye vermeyi doğru bulmuyoruz. Yogunluk sebebiyle yaz aylarina kadar doluyuz. Ağustosta da islem yapmiyoruz. Umarım doğru uygulama ile sorununuzdan kurtulursunuz

İyi akşamlar hanımlar başlıkta da yazdığı gibi benim sorunum aşırı tüylenme gerçekten artık bıktım.
Tamam herkesin bacağında özel bölgesinde koltukaltinda çıkar ama benim göğsümde göbeğimde belimde çoğu yerimde çıkıyor.:olamaz:

Lazere gidiyorum şu an tüm bacak ve tüm yüze gidiyorum önceden 10 seans koltukalti gittim ama yine bitmedi tekrar seans aldım, 5 seans gidenlerin bitiyor benim koltukalti bile 10 seansa bitmedi

Gerçekten artık lazerden bile umudu kestim :KK43:

Tek umudum lazerle tamamen bitmese bile azıcıkta olsa azalması:110:

Lazer epilasyon son zamanlarda çok revaçta. Hatta geçtiğimiz yıllarda benim başıma bir yanma vakası gelmişti. Bir arkadaşım ile Özlem Hanıma gittim ve keşke daha önce gitseydim dedim. İşi uzmanına bırakmak lazımmış lafı bu olsa gerek boşuna çekinmişim. En küçük bir sorun yaşamadım.

Lazer epilasyon son zamanlarda çok revaçta. Hatta geçtiğimiz yıllarda benim başıma bir yanma vakası gelmişti. Bir arkadaşım ile Özlem Hanıma gittim ve keşke daha önce gitseydim dedim. İşi uzmanına bırakmak lazımmış lafı bu olsa gerek boşuna çekinmişim. En küçük bir sorun yaşamadım.
Merhabalar:) Bana gittiğiniz yerin numarasını adresini verirmisiniz özelden?:nazar::KK37:

Merhabalar:) Bana gittiğiniz yerin numarasını adresini verirmisiniz özelden?:nazar::KK37:

G gizem_taha83 isimli üyenin yazdığı mesajı asla dikkate almayın. Kendisi reklam yapmaktadır. 2 sene önce uyardık lakin akıllanmamış.

Cogu guzellik merkezi cihazların a... yada dio.... olduğunu iddia eder ama cihazlar pahali almaya güçleri yetmez. Tıbbi bi merkezde lazer imkani varsa mutlka orayla görüşün benim göbek göğüs tum vucut ve yuzum felaketti 6 seansda %95 i bitti normalde 8 bilemedin 9 seans da daha etkin sonuc alacaktim ama hamile kalinca tamamlayamadim. Sağlık Müdürlüğü Özel Tanı ve tedavi biriminde çalışıyorken guzellik merkezleri denetimine ciktik cildiye uzmaniyla ve bana garanti veren guzellik merkezlerinjn hepsinin cihazi IPL cikti...
Aradan iki sene geçmiş ama, tüylenme oldu mu tekrardan? Hamilelikte hormonlar sıfırlanıyor bir nevi.

X